Näinkin voi käydä

Anonyymi

Tämä kirjoitus on sikäli turha, ettei se muuta mitään, mutta verenpainetta on nostanut huikeasti. Vuoden 2012 joulukuussa meni ulosottoon velka, joka oli noin 11000. Maksoin velkaa säntillisesti , palkasta 1/3 joka kuukausi. Seuraavien vuosien aikana velkoja meni ulosottoon lisää, tämä päätös oli ihan oma. Vuoden 2015 alussa tätä aloitusvelkaa oli enää jäljellä n. 6000. Tuli aivan oudosta perintätoimistosta tästä kyseisestä velasta karhukirje. No, ilmoitin heille kohteliaasti, että velka on jo ulosotossa ja sitä on melkein puolet lyhennetty. Parin kuukauden sisään tuli uusi ulosottoilmoitus, olivat vetäneet sen jo osittain maksetun uo:sta pois ja karhusivat nyt velkaa kuluineen ja korkoineen , velka oli jo yli 17000. Käräjäoikeudennkirjeeseen vastasin, että tätä velkaa on maksettu, ymmärrän kyllä loppuvelan siirtymisen, mutta että kokonaan kaikkien kulujen kanssa, mitä v...No, eipä ei paljon painanut, nyt ulosottopotti siis melkoinen, koska tuo on suurin velka ja korot juoksee ja kaikkia velkoja on lyhennettävä. Missähän ne kaikki maksetut rahat lienee...oksettaa.

5

<50

  Vastaukset

  • Sinua on vedetty höplästä. Riitauta asia.

  • Juu perintätoimisto vedättää, toki velkoja saa myydä velan ja uusi omiastaja saa ottaa velan pois ulosotosta mutta ei siitä mitään muita kuluja saa enää pyytää kuin normi viivästyskorko 7,5% about.

   "Käräjäoikeudennkirjeeseen vastasin.." No mitä sun vastineesta tapahtui , miksi velka on nyt ulosotossa ?

   • No ei tapahtunut mitään muuta, kuin että velka meni ulosottoon. Siis tuli tämmöinen ilmoitus postissa, lähettäjänä käräjäoikeus, että velka tullut vireille. Siinä oli vastauskohta, johon kirjoitin nämä tiedot, joista jo kerroin . Että ei vaikutusta.


  • Nyt on jotain outoa..mikähän mahtaakaan olla perintätoimisto nimeltään..aavistan.

   Luonnollisesti kirjoittaja ei nimiä mainitse mikä viisasta.

   • Näinpä. Velkani maksan, omiahan ovat; ketuttaa ikeniä myöten maksaa tuplana \ jopa triplana. En ihmettele ketään enää, jolla tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Mika ”Immu” Ilmen biletti 80-luvulla al-Holin leirillä viruvan ISIS-äidin kanssa: Bandiitti hakkasi Fatiman ostarilla!
  • Sähläsi pehmistä! Näyttelijäpariskunta Kai Vaine ja Sanni Haahdenmaa herättivät huomiota ostoksilla – kuva!
  • Popedan kitaravirtuoosi Costello Hautamäki kehuu nuorempaa muusikkokollegaansa: ”Rouva tykkää Haloosta ja minä Ellistä!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   182
   3388
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   104
   833
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   725
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   485