Koira juo paljon ja pissaa sisälle.

Anonyymi

Mulla on nyt reilu vuoden ikäinen narttu kääpiösnautseri. Tässä yli 3 viikkoa sitten koira oli löytänyt burana kapselin jostain ja syönyt sitä. Tuli ilmeisesti jonkinlainen myrkytys, oksenteli ja oli hyvin väsynyt ja ruoka ei maistunut. Tämä kuitenkin käytiin eläinlääkärillä hoitamassa ja voinut sen jälkeen muuten täysin normaalisti, mutta juo paljon ja on ruvennut pissaamaan sisälle. Koira herää tosi aikaisin aamulla hakkaamaan huoneeni ovea ja pissaa sitten siinä hereillä ollessaan lattialle. Käytiin tästäkin asiasta eläinlääkärillä mutta eivät siellä löytäneet mitään. Otettiin siis verikokeita ym. Eläinlääkäri sanoi että kun on nuori koira kyseessä ja liikkuu paljon niin juo enemmän. Kuitenkin mietityttää vielä että mitä jos tuosta buranasta sittenkin olisi tullut jotain vauriota elimistöön.. Vai olisiko kyse jostain muusta? Eläinlääkäri myös ehdotti veden juomisen rajoittamista jos se joisi esim stressiin. Koira painaa 5kg ja joisi n. 7dl vuorokaudessa.
Olisiko kellään tietoa tai vinkkejä

9 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Kylvä vaan kaikkia lääkkeitä himaas. Kantsisko vähän tsempata?

 • Mulle tuli mieleen munuaisvaurio

 • Nyt kun tulin kotiin, oli juonut kaiken veden ja kääntänyt vesikupin väärinpäin. Laitoin vettä ja joi kulhon kerralla tyhjäksi ja vielä seuraavasta täydestä kupista n. Puolet. Mahakin näytti ilmapallolta sen jälkeen.
  Aloittaja

  • Veren sokeriarvot. Olikohan ne tarkattu. Diabetes ihminen ja samoin koira juo paljon jos on ko. tauti.

 • Virtsatestit tehty ja mitään normaalista poikkeavaa ei löydetty

 • Ilmeisesti isäni taskusta puonnut yksittäinen kapseli. Itse en syö buranaa ja on hyvin muuten säilöttynä kaapissa lääkkeet koiran ulottumattomissa. En tiedä liittyykö lisääntynyt juominen ja virtsaamisen tarve nyt tähän lääkkeen syömiseen vai johonkin ihan muuhun. Siitä on kuitenkin jo melkein neljä viikkoa kun sen söi ja on muuten voinut tosi hyvin. Aktiivinen ja energinen koira.

 • Nyt juuri äsken (yöllä) koira heräsi ja pissasi lattialle ja sitten vielä joi paljon omaa pissaansa.. Mitä pitäisi tehdä? Olen koittanut rajoittaa nyt koiran juomista ja etenkin ennen nukkumaanmenoa mutta ei tunnu auttavan..

 • Viepä se nyt toiselle lääkärille. Ota selvää, jos vielä löytäisin jonkun sisätauteihin erikoistuneen.

  Sitten voisi kokeilla, että antaisi koiralle kotiruokaa (jos allergioita, niin huomioiden) eli jotain ryynejä pohjaksi(puuro, riisi), lihaa, kasviksia ym. jonkin aikaa. Jos juominen vähenee, niin silloin viittaa kuivamuonaan/muoniin.

 • Viittaa sokeritautiin, mutta Buranassa on aineosia jotka ei sovi koiralle.
  Riippuu myös siitä minkä vahvuinen burana oli, jos oli 600 niin on voinut noin pienelle koiralle tehdä myös munuaisvaurion tai laukaista sokeritaudin.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.