Pride tapahtuman tukeminen

Kaupunki tukee rahallisesti pride tapahtumaa taas ensi vuonna ja liputtaa sen kunniaksi. Voisiko Suntin veden värjätä tapahtuman ajaksi eri väreillä ja kaupungin vieraaksi kutsua runsaasti ei heteroita esiintyjiä ja julkkiksia.
Ilmoita


37 Vastausta

Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.


Pridejumalanpalvelus Kokkolaan, ja saarnaajaksi Ruotsin Råneå:sta Kimmo Sulila, joka oli homomyönteinen asuessaan Haaparannassa.
Ilmoita
Tuettiinhan oopperaakin ja vielä kymmenillä tuhansilla. Kumpihan vetää enemmän ihmisiä?
1 VASTAUS:
Ooppera.
+Lisää kommentti
Jeesusmarssi voisi myös sopia paremmin tähän yhteyteen.
1
Ilmoita
Onko huijaus puheluita liikkeellä soi 2 sek ?
Näihin 2 sek puheluihin soittaminen on rahastusta.
0445502923 Hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.

Miksi laitoin tähän aloitukseen?
Varoituksena.
Siksi että aloituksia poistetaan!
Ilmoita
Oikein hyvä että saadaan tapahtumia kaupunkiin.
1 VASTAUS:
Kalamarkkinat on vielä tänä syksynä. Miksi viime vuonna ei järjestetty tapahtumaa sadonkorjuu tapahtumaa, jossa kekripukki poltettiin Eskon saaren läheisyydessä.
Lokakuulle sopisi hyvin Suntin varrelle sellainen tapahtuma, jossa olisi Suntin rannat ja puut valaistu erivärisin lyhdyin ja Suntissa kelluisi 1000 valotuikkua.
Rannoilla suhisisi kipinöiviä ruukkuja ja Suntin varrella kulkisi tunnelma kuja, jonka puihin olisi kiinnitetty kymmenittäin kaiuttimia, joista kaikuisi humisevaa ambien musiikkia ja elekto sonic tyylistä tunnelmallista maalailevaa tunnelma musiikkia.
Sopiva paikka olisi Englannin puisto, jossa olisi muutama puinen kalansavustus kota, josta leijuisi hieno savustetun kalan ja leppäpuun tuoksu ympäri puistoa ja kaupunkilaiset saisivat nauttia savustettua siikaa tunnelmallisessa valaistuksessa ja tunnelmallisen musiikin soidessa taustalla.

t. Kokkolan Realisointi
+Lisää kommentti
Se luo positiivistä kuvaa kaupungista. Tasa-arvo on tärkeätä.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Tähän yhteyteen sopisi kyllä jeesusmarssi jos mihin.
Ilmoita
Kyllä vappumarssi olisi oikein tapa edistää tasa-arvoa.
Ihmettelen SUURESTI , että työläiset ovat olleet jo vuosia eliitin juoksunarussa.

Ollaan niin niin rikkaita vaikka vaikka media kertoo, että köyhyys on lisääntynyt.
Voihan sitä "haukkua" köyhiä vaikka itse on velkakierteessä tai "julkisella" eläkkeellä.

Eihän suomessa mikään puolue aja tasa-arvoa jolla tasataan tuloja on vain oman "porukan vahtikoiria".

https://www.youtube.com/watch?v=k0v2i3d5z-U

https://www.youtube.com/watch?v=r5hoQ7vF9h0
Ilmoita
Mitä vähävaraisuus merkitsee arjessa.
1. ”Olen joutunut jäämään saikulle ’vatsataudin’ takia, kun ei ollut yksinkertaisesti rahaa bensaan.”

2. ”Varastin naapurin kasvimaalta perunoita ja omenia. Lisäksi hain metsästä sieniä, että sain itselleni ja lapselleni ruokaa.”

3. ”Jatkoin käsisaippuaa ja tiskiainetta monta kertaa vedellä.”

4. ”Olin pari päivää syömättä, koska ei ollut rahaa ruokaan.”

5. ”Kotihoidon tuella ollessani nuorena yksinhuoltajaäitinä ajoitin mummolavierailut lasten kanssa usein päivällisaikaan, että saadaan siellä ruokaa. En kehdannut kertoa, että ei ole rahaa.”

6. ”Nuorena jouduin laskemaan, montako sidettä on varaa käyttää kuukautisten aikana.”
7. ”Yhtenä kovana pakkastalvena olin käytännössä sisällä kotona koko tammi- ja helmikuun, koska ei ollut rahaa toppatakkiin.”

8. ”Olin työpaikkaristeilyllä eikä ollut rahaa yhtään. Sanoin illalla muiden lähtiessä syömään ja juomaan, että alkoi vatsatauti ja olin hytissä loppuristeilyn.”

9. ”Keitän kahvia samalla suodatinpussilla.”

10. ”Paha oli, kun en voinut käydä enää kirjastossa. Olin lainauskiellossa maksamattomien sakkojen takia. Kävi köyhällä aika pitkäksi. Kun vihdoin sain sakot maksettua, tunsin itseni taas tavalliseksi ihmiseksi ja statukseni nousi mielessäni monta pykälää.”

11. ”Kun muutin ensimmäiseen omaan kotiin, ei minulla ollut rahaa sänkyyn, patjaan, tyynyyn tai peittoon. Nukuin siis lattialla muutaman vaatteeni päällä ja pieni takki meni peitosta.”

12. ”Söin kuukauden pelkästään ruispuuroa aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi. Varastin ammattikorkeakoulun vessasta vessapaperirullan. Ei ollut rahaa ostaa kaupasta.”

13. ”Varastin joskus maapähkinöitä ja auringonkukansiemeniä lintujen ruokinta-automaateista. Hassuinta oli se, että sain siitä aina ihan hirveät omantunnontuskat. Ajattelin, kuinka linnut jäivät ilman ruokaa kylmään ilmaan. Minulla oli sentään katto pään päällä.”

14. ”Jouduin myymään huonekaluja, jotta saatiin lasten kanssa rahaa ruokaan. Monta viikkoa olimme ilman sohvaa, ennen kuin saimme tuttavalta niiden vanha. Oli noloa, kun vieraita tuli, eikä ollut sohvaa. Valehtelin, että olin ostanut uuden, mutta se ei ole vielä tullut. Oli vierailla ihmettelemistä, kun ’uusi’ sohva oli 90-luvulta.”

15. ”Otin aikanaan tavaksi kierrellä ruokakaupassa ympäriinsä tuotteita katsellen. Suljin silmäni ja muistelin, miltä oliivit, pasta tai tonnikala maistui. Sillä lähti nälkä, ainakin hetkeksi.
1 VASTAUS:
Numero 2. Et olisi tarvinut varastaa naapurilta omeinia.
Keskiviikkona oli puutarhajätteen kaatopaikalla saavikaupalla omenoita.
Sieltä olisit saanut ottaa ihan vapaasti omenia niin paljon, kuin vaan haluat.
En omenien kuntoa tarkastanut, kun en niitä ottanut, mutta varmaan maahan tippuneita omenia.
Eikö kokkolan torille kannattaisi laittaa sellainen koju, jonne ihmiset voisivat tuoda liiat omenansa ja sieltä voisivat sitten omenien puutteessa olevat niitä käydä noutamassa.
Ei kyse ole ainakaan omenien kuljetuksesta, kun on puutarhajätteen kaatopaikalle asti kuljetettu, niin voisi niitä torillekin kuljettaa, jos siellä olisi tällainen omenoiden vastaanottokoju, josta saisi omenia hakea.

t. Omenakoju
+Lisää kommentti
16. "Lopulta ymmärsin pukeutua heimo vaatteisiin. Kirpputorilta pitsipusero, halpoja kullan värisiä isoja koruja ja ompelin ison mustan samettihameen halvasta sametista kotona. Sen jälkeen lähti köyhyys ja puute. Nykyään ajan vain pari vuotta vanhalla Volvolla ja lapset pukeutuvat merkkivaatteisiin. Kaiken tämän järjestää kela jossa mukavat virkailijat ovat avokätisesti tukeneet perhettämme.
Ilmoita
Missä jallu luuraa
https://www.apu.fi/artikkelit/jallu

Oli se kivaa ennen etsiä jallua, nyt niitä ei löydy enää mistään.
No jaa menin alkoon siellä niitä oli rivissä, yksi riitti viikonlopuksi täytyy ensi viikolla kahtella toista (0-0) *****
Ilmoita
Jallussa myös gay osuus nykyään .Hienoa kun olet ajassa mukana.
Ilmoita
Kokkolassa asuu ja maksaa veroja ihmisiä jotka eivät halua ymmärtää tätä nykypäivän muoti ilmiötä. Kaupungin ei todellakaan tarvitse tukea tällaista hömppää. Miksi jonkun ryhmän pitää omasta suuntautumisesta tehdä valtava media sirkus. Olkaa ja eläkää niinkuin muutkin niin ei toisin ajattelevatkaan tällöin ole niin vastaan.

Tämä jatkuva pakkotuputus vain lisää vastakkain asettelua. Olette jo saaneet sen mitä tavalliset heterot mutta kun mikään ei riitä. Ahneita koko sakki.
2 VASTAUSTA:
Typerää yleistää koko joukkoa samanlaisiksi, kuten yleensäkään ihmisiä,. Yksilöitä hekin ovat, eivätkä ajattele kaikista asioista samoilla tavoilla, eivätkä toimi aina samoin. Väitteesi siitä, että LGBT-ihmiset olisivat jo saaneet sen , mitä tavallisetkin heterot, pitää vain osittain paikkansa. Vieläkin esiintyy monissa paikoissa vihamielisyyttä ja hiljaistakin syrjintää heitä kohtaan, jos tällaisia taipumuksia omaava henkilö paljastuu muille, esim. työyhteisöissä ja sen tiedät varmasti sinäkin tai osaat arvata jos vähänkin asiaa mietit, ei ole vaikeaa. Parantamisen varaa vielä on, vaikka parempaan suuntaan on menty ja menneitten vuosikymmenten välillä suorastaan naurettavaksikin yltyneestä "homokammoisuudesta" on päästy vähemmälle noin yleisesti.
Moni homo-, bi-, lesbo- ja transihminen haluaisi vaan elää rauhassa kuten muutkin joutumatta mitenkään erityisen huomion kohteeksi ympäröivissä yhteisöissään, mutta vieläkin useissa paikoissa heitä kohdellaan ja katsotaan paheksuvasti, eristetään yhteisöissä ulkopuolelle, puhutaan pahaa selän takana, jopa valheita laitetaan juorujen sekaan värittämään juttuja ennakkoluuloisille foobikoille mieluisemmiksi ja aiheutetaan näin kyseisille vähemmistön yksilöille usein lisää stressiä ja paineita tavallisessa arjessa selviämiseen, kun elämä jo muutenkin on monille heistä aivan tarpeeksi kuormittavaa jo näitä ilmankin. Joten parantamisen varaa siis todellakin vielä on. Väittämiäsi ahneita ihmisiä löytyy usein suhteessa huomattavasti enemmän ns. heteroväestöstä kuin seksuaalivähemmistöistä, se on nähtävissä nykyään kaikkialla kaiken aikaa.
Ja saman tien suviseurolle loppu, sotkevat pellot ja tukkivat tiet, olkoot hiljaa ja pysykööt kotonaan!!!
+Lisää kommentti
Kaikilla on suomessa samat oikeudet ja velvollisuudet, älkää tuputtako tätä homppelisirkusta se tekee vain hallaa teille itsellenne ???
2
Ilmoita
Vastenmielistä luonnotonta kiihkoa koko pride hulluus.
1
Ilmoita
On se kumma, että minua se ei kiihota tai nosta kiihkoa jos jotkut ihmiset haluavat tasa-arvoa ja marssivat sen puolesta. Olen naimisissa ja en marssi, mutta en koe mitenkään, että nämä marssit olisivat jotenkin itseltäni tai perheeltämme pois. En marssi vappumarsseillakaan, enkä Jeesusmarssillakaan, mutta nekään eivät vie minulta mitään pois.
1 VASTAUS:
Mainitsemasi marssit eivät saa tosin kaupungin avustusta. Kaikki asiat eivät ole minä minä minä-lähtöisiä.
+Lisää kommentti
Mutta kun Raamattu neuvoo näin .

Näinkö se raamattu kertoo .

Roomalaiskirje 1 luku kertoo ihan selko kielellä

jae 26 kuinka naiset ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen.

Jae 27 kertoo selkokielellä, samoin miespuoletkin luopuen luonnollisesta

yhteydestä naispuolen kanssa,ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja

harjoittaneet,miespuolet miespuolten kanssa riettautta.
Ilmoita
Eikö voitaisi ehdottaa tämän Pridetapahtuman aikana Sateenkaarihiippakunnan perustamista Kokkolaan. Piispaksi sopisi Råneå:n kirkkoherra Kimmo Sulila, entinen Haaparannan kirkkoherra.
Ilmoita
Pride tapahtuma on piristys kaupunkimme tapahtumiin.Kaikki kaupunkilaiset voisivat osallistua marssiin.Kaupunkimme johtohenkilöt eturivissä rinta,rinnan tervatynnyrilippua kantaen.
Ilmoita
Mitä Jeesus on sanonut homoista tai lesboista? Onko nämä opetuslapset ja ns. evankelistat jotenkin uskottavia? Eikö he rahasta kavaltaneet Jeesuksenkin? Kuinka heidän kirjoituksensa voisivat määritellä nykyisin sen mitä ihmiset saavat tehdä tai tuomitsevat 2000-luvun ihmisten teot?
Ilmoita
HELVETTI, on pohjalaasistakin tullut homoja? Terv. Karjalasta
Ilmoita
Kyllä tämä Homouskin taitaa olla niitä Helsinkin kotkotuksia. En ainakaan täällä pohjanmaalla ole koskaan elämäni aikana törmännyt yhteenkään homo seksuaaliin. On se ihmeellistä kun siellä etelässä tulee aika niin pitkäksi kun ei tarvi tehdä koko ajan töitä pysyäkseen leivän syrjässä kiinni että pitää tällaista haureutta ja Raamatun vastaista käytöstä ruveta harrastamaan. Homous on Jumalalle kauhistus eikä näillä irstailioilla ole tilaa taivasten valtakunnassa. Tehkää parannus ja eheytykää se on mahdollista. Menkää huomenna kirkkoon ja pyytäkää Jumalalta anteeksi saastaista kiimaanne niin Jumala armahtaa Aamen.
Ilmoita
Nyt kannattaa pyytää että tapaisit pian jonkun alan miehen .

Mutta kun Raamattu neuvoo näin .

Näinkö se raamattu kertoo .

Roomalaiskirje 1 luku kertoo ihan selko kielellä

jae 26 kuinka naiset ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen.

Jae 27 kertoo selkokielellä, samoin miespuoletkin luopuen luonnollisesta

yhteydestä naispuolen kanssa,ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja

harjoittaneet,miespuolet miespuolten kanssa riettautta.

Kyllä sinäkin löydät , tule heti pois sieltä kaapista.
Ilmoita
Kaikki me olemme samanlaisia Jumalan lapsia. Kaikki olemme syntisiä. Syntiä on monenlaista suurta pientä. Eiköhän tämä homous ole niitä kaikkein pienempiä, kun si ei kosketa kuin kahta toisiaan rakastavaa ihmistä. Se ei näy eikä kuulu kellekään muulle. Jos luetellaan kaikkia muitakin syntejä, kirkot jäisivät tyhjilsi, jos sillä perusteella suljettaisiin syntiset pois. Kirkko kuuluu kaikille ja kaikkien pitää olla sinne tervetulleita.
1 VASTAUS:
Kuka on sanonut, että kirkko ei kuulu kaikille ja että kaikki eivät olisi sinne tervetulleita? Tämä on kulunutta liturgiaa. Minkäänlaisia vahteja en ole ovilla nähnyt. Mikkelin piispa tosin sanoi, että kirkko on avoin kaikille, mutta ei kaikelle.
+Lisää kommentti
Kokkola on oikein homolaisten kaupunki
1 VASTAUS:
Vähemmistön hypetystä, joka lähinnä oksettaa enemmistöä..
+Lisää kommentti
Mutta ajatelkaa, jos saisimme naisen Kokkolaan perustettavan Pridehiippakunnan piispaksi?
Ilmoita
Nytpä elämmekin mielenkiintoisia ja samalla myöskin jännittäviä aikoja,nimittäin kun tämä pride vouhotus pääsi jopa täällä Kokkolassa vauhtiin ja suunnitellaan kyseiselle vouhotukselle marssia,niin ihmettelen suuresti sitä miten mahtavat nämä kaupungin uudet eri kulttuurista peräisin olevat kokea tämän pride vouhotuksen? Onhan selvää ettei muslimi valtioissa joissa on hyvin harras ja vakaumuksellinen uskonto,sallita moisia pride marsseja en tosin ymäärrä sitäkään miten pride=ylpeys tähän marssiin mitenkään liittyisi?
Ilmoita
Uusi
• Reijo Ruotsalainen

Höglund Krister laki ei kiellä arvostelemasta oman kirkkokunnan toimintaa.

Haluat vaan vääntää tässä omassa homppelikiimassasi.
Ilmoita
Uusi
Näistä monista arvostelevista lausunnoista päätellen Pride-tapahtumia nimenomaan tarvitaan. Suuri yleisö on vielä niin kapeakatseista, että valistusta tarvitaan. Vasta sitten kun arvostelu loppuu, ei enää Pride-taphtumiakaan enää tarvita.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Pride tapahtuman tukeminen

Kaupunki tukee rahallisesti pride tapahtumaa taas ensi vuonna ja liputtaa sen kunniaksi. Voisiko Suntin veden värjätä tapahtuman ajaksi eri väreillä ja kaupungin vieraaksi kutsua runsaasti ei heteroita esiintyjiä ja julkkiksia.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta