Pride tapahtuman tukeminen

Anonyymi

Kaupunki tukee rahallisesti pride tapahtumaa taas ensi vuonna ja liputtaa sen kunniaksi. Voisiko Suntin veden värjätä tapahtuman ajaksi eri väreillä ja kaupungin vieraaksi kutsua runsaasti ei heteroita esiintyjiä ja julkkiksia.

66

67

  Vastaukset

  • Pridejumalanpalvelus Kokkolaan, ja saarnaajaksi Ruotsin Råneå:sta Kimmo Sulila, joka oli homomyönteinen asuessaan Haaparannassa.

  • Tuettiinhan oopperaakin ja vielä kymmenillä tuhansilla. Kumpihan vetää enemmän ihmisiä?

   • Ooppera.


  • Jeesusmarssi voisi myös sopia paremmin tähän yhteyteen.

  • Oikein hyvä että saadaan tapahtumia kaupunkiin.

   • Kalamarkkinat on vielä tänä syksynä. Miksi viime vuonna ei järjestetty tapahtumaa sadonkorjuu tapahtumaa, jossa kekripukki poltettiin Eskon saaren läheisyydessä.
    Lokakuulle sopisi hyvin Suntin varrelle sellainen tapahtuma, jossa olisi Suntin rannat ja puut valaistu erivärisin lyhdyin ja Suntissa kelluisi 1000 valotuikkua.
    Rannoilla suhisisi kipinöiviä ruukkuja ja Suntin varrella kulkisi tunnelma kuja, jonka puihin olisi kiinnitetty kymmenittäin kaiuttimia, joista kaikuisi humisevaa ambien musiikkia ja elekto sonic tyylistä tunnelmallista maalailevaa tunnelma musiikkia.
    Sopiva paikka olisi Englannin puisto, jossa olisi muutama puinen kalansavustus kota, josta leijuisi hieno savustetun kalan ja leppäpuun tuoksu ympäri puistoa ja kaupunkilaiset saisivat nauttia savustettua siikaa tunnelmallisessa valaistuksessa ja tunnelmallisen musiikin soidessa taustalla.

    t. Kokkolan Realisointi


  • Se luo positiivistä kuvaa kaupungista. Tasa-arvo on tärkeätä.

  • Tähän yhteyteen sopisi kyllä jeesusmarssi jos mihin.

  • Kyllä vappumarssi olisi oikein tapa edistää tasa-arvoa.
   Ihmettelen SUURESTI , että työläiset ovat olleet jo vuosia eliitin juoksunarussa.

   Ollaan niin niin rikkaita vaikka vaikka media kertoo, että köyhyys on lisääntynyt.
   Voihan sitä "haukkua" köyhiä vaikka itse on velkakierteessä tai "julkisella" eläkkeellä.

   Eihän suomessa mikään puolue aja tasa-arvoa jolla tasataan tuloja on vain oman "porukan vahtikoiria".

   https://www.youtube.com/watch?v=k0v2i3d5z-U

   https://www.youtube.com/watch?v=r5hoQ7vF9h0

  • Mitä vähävaraisuus merkitsee arjessa.
   1. ”Olen joutunut jäämään saikulle ’vatsataudin’ takia, kun ei ollut yksinkertaisesti rahaa bensaan.”

   2. ”Varastin naapurin kasvimaalta perunoita ja omenia. Lisäksi hain metsästä sieniä, että sain itselleni ja lapselleni ruokaa.”

   3. ”Jatkoin käsisaippuaa ja tiskiainetta monta kertaa vedellä.”

   4. ”Olin pari päivää syömättä, koska ei ollut rahaa ruokaan.”

   5. ”Kotihoidon tuella ollessani nuorena yksinhuoltajaäitinä ajoitin mummolavierailut lasten kanssa usein päivällisaikaan, että saadaan siellä ruokaa. En kehdannut kertoa, että ei ole rahaa.”

   6. ”Nuorena jouduin laskemaan, montako sidettä on varaa käyttää kuukautisten aikana.”
   7. ”Yhtenä kovana pakkastalvena olin käytännössä sisällä kotona koko tammi- ja helmikuun, koska ei ollut rahaa toppatakkiin.”

   8. ”Olin työpaikkaristeilyllä eikä ollut rahaa yhtään. Sanoin illalla muiden lähtiessä syömään ja juomaan, että alkoi vatsatauti ja olin hytissä loppuristeilyn.”

   9. ”Keitän kahvia samalla suodatinpussilla.”

   10. ”Paha oli, kun en voinut käydä enää kirjastossa. Olin lainauskiellossa maksamattomien sakkojen takia. Kävi köyhällä aika pitkäksi. Kun vihdoin sain sakot maksettua, tunsin itseni taas tavalliseksi ihmiseksi ja statukseni nousi mielessäni monta pykälää.”

   11. ”Kun muutin ensimmäiseen omaan kotiin, ei minulla ollut rahaa sänkyyn, patjaan, tyynyyn tai peittoon. Nukuin siis lattialla muutaman vaatteeni päällä ja pieni takki meni peitosta.”

   12. ”Söin kuukauden pelkästään ruispuuroa aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi. Varastin ammattikorkeakoulun vessasta vessapaperirullan. Ei ollut rahaa ostaa kaupasta.”

   13. ”Varastin joskus maapähkinöitä ja auringonkukansiemeniä lintujen ruokinta-automaateista. Hassuinta oli se, että sain siitä aina ihan hirveät omantunnontuskat. Ajattelin, kuinka linnut jäivät ilman ruokaa kylmään ilmaan. Minulla oli sentään katto pään päällä.”

   14. ”Jouduin myymään huonekaluja, jotta saatiin lasten kanssa rahaa ruokaan. Monta viikkoa olimme ilman sohvaa, ennen kuin saimme tuttavalta niiden vanha. Oli noloa, kun vieraita tuli, eikä ollut sohvaa. Valehtelin, että olin ostanut uuden, mutta se ei ole vielä tullut. Oli vierailla ihmettelemistä, kun ’uusi’ sohva oli 90-luvulta.”

   15. ”Otin aikanaan tavaksi kierrellä ruokakaupassa ympäriinsä tuotteita katsellen. Suljin silmäni ja muistelin, miltä oliivit, pasta tai tonnikala maistui. Sillä lähti nälkä, ainakin hetkeksi.

   • Numero 2. Et olisi tarvinut varastaa naapurilta omeinia.
    Keskiviikkona oli puutarhajätteen kaatopaikalla saavikaupalla omenoita.
    Sieltä olisit saanut ottaa ihan vapaasti omenia niin paljon, kuin vaan haluat.
    En omenien kuntoa tarkastanut, kun en niitä ottanut, mutta varmaan maahan tippuneita omenia.
    Eikö kokkolan torille kannattaisi laittaa sellainen koju, jonne ihmiset voisivat tuoda liiat omenansa ja sieltä voisivat sitten omenien puutteessa olevat niitä käydä noutamassa.
    Ei kyse ole ainakaan omenien kuljetuksesta, kun on puutarhajätteen kaatopaikalle asti kuljetettu, niin voisi niitä torillekin kuljettaa, jos siellä olisi tällainen omenoiden vastaanottokoju, josta saisi omenia hakea.

    t. Omenakoju


  • 16. "Lopulta ymmärsin pukeutua heimo vaatteisiin. Kirpputorilta pitsipusero, halpoja kullan värisiä isoja koruja ja ompelin ison mustan samettihameen halvasta sametista kotona. Sen jälkeen lähti köyhyys ja puute. Nykyään ajan vain pari vuotta vanhalla Volvolla ja lapset pukeutuvat merkkivaatteisiin. Kaiken tämän järjestää kela jossa mukavat virkailijat ovat avokätisesti tukeneet perhettämme.

  • Missä jallu luuraa
   https://www.apu.fi/artikkelit/jallu

   Oli se kivaa ennen etsiä jallua, nyt niitä ei löydy enää mistään.
   No jaa menin alkoon siellä niitä oli rivissä, yksi riitti viikonlopuksi täytyy ensi viikolla kahtella toista (0-0) *****

  • Jallussa myös gay osuus nykyään .Hienoa kun olet ajassa mukana.

  • Kokkolassa asuu ja maksaa veroja ihmisiä jotka eivät halua ymmärtää tätä nykypäivän muoti ilmiötä. Kaupungin ei todellakaan tarvitse tukea tällaista hömppää. Miksi jonkun ryhmän pitää omasta suuntautumisesta tehdä valtava media sirkus. Olkaa ja eläkää niinkuin muutkin niin ei toisin ajattelevatkaan tällöin ole niin vastaan.

   Tämä jatkuva pakkotuputus vain lisää vastakkain asettelua. Olette jo saaneet sen mitä tavalliset heterot mutta kun mikään ei riitä. Ahneita koko sakki.

   • Typerää yleistää koko joukkoa samanlaisiksi, kuten yleensäkään ihmisiä,. Yksilöitä hekin ovat, eivätkä ajattele kaikista asioista samoilla tavoilla, eivätkä toimi aina samoin. Väitteesi siitä, että LGBT-ihmiset olisivat jo saaneet sen , mitä tavallisetkin heterot, pitää vain osittain paikkansa. Vieläkin esiintyy monissa paikoissa vihamielisyyttä ja hiljaistakin syrjintää heitä kohtaan, jos tällaisia taipumuksia omaava henkilö paljastuu muille, esim. työyhteisöissä ja sen tiedät varmasti sinäkin tai osaat arvata jos vähänkin asiaa mietit, ei ole vaikeaa. Parantamisen varaa vielä on, vaikka parempaan suuntaan on menty ja menneitten vuosikymmenten välillä suorastaan naurettavaksikin yltyneestä "homokammoisuudesta" on päästy vähemmälle noin yleisesti.
    Moni homo-, bi-, lesbo- ja transihminen haluaisi vaan elää rauhassa kuten muutkin joutumatta mitenkään erityisen huomion kohteeksi ympäröivissä yhteisöissään, mutta vieläkin useissa paikoissa heitä kohdellaan ja katsotaan paheksuvasti, eristetään yhteisöissä ulkopuolelle, puhutaan pahaa selän takana, jopa valheita laitetaan juorujen sekaan värittämään juttuja ennakkoluuloisille foobikoille mieluisemmiksi ja aiheutetaan näin kyseisille vähemmistön yksilöille usein lisää stressiä ja paineita tavallisessa arjessa selviämiseen, kun elämä jo muutenkin on monille heistä aivan tarpeeksi kuormittavaa jo näitä ilmankin. Joten parantamisen varaa siis todellakin vielä on. Väittämiäsi ahneita ihmisiä löytyy usein suhteessa huomattavasti enemmän ns. heteroväestöstä kuin seksuaalivähemmistöistä, se on nähtävissä nykyään kaikkialla kaiken aikaa.


   • Ja saman tien suviseurolle loppu, sotkevat pellot ja tukkivat tiet, olkoot hiljaa ja pysykööt kotonaan!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Typerää yleistää koko joukkoa samanlaisiksi, kuten yleensäkään ihmisiä,. Yksilöitä hekin ovat, eivätkä ajattele kaikista asioista samoilla tavoilla, eivätkä toimi aina samoin. Väitteesi siitä, että LGBT-ihmiset olisivat jo saaneet sen , mitä tavallisetkin heterot, pitää vain osittain paikkansa. Vieläkin esiintyy monissa paikoissa vihamielisyyttä ja hiljaistakin syrjintää heitä kohtaan, jos tällaisia taipumuksia omaava henkilö paljastuu muille, esim. työyhteisöissä ja sen tiedät varmasti sinäkin tai osaat arvata jos vähänkin asiaa mietit, ei ole vaikeaa. Parantamisen varaa vielä on, vaikka parempaan suuntaan on menty ja menneitten vuosikymmenten välillä suorastaan naurettavaksikin yltyneestä "homokammoisuudesta" on päästy vähemmälle noin yleisesti.
    Moni homo-, bi-, lesbo- ja transihminen haluaisi vaan elää rauhassa kuten muutkin joutumatta mitenkään erityisen huomion kohteeksi ympäröivissä yhteisöissään, mutta vieläkin useissa paikoissa heitä kohdellaan ja katsotaan paheksuvasti, eristetään yhteisöissä ulkopuolelle, puhutaan pahaa selän takana, jopa valheita laitetaan juorujen sekaan värittämään juttuja ennakkoluuloisille foobikoille mieluisemmiksi ja aiheutetaan näin kyseisille vähemmistön yksilöille usein lisää stressiä ja paineita tavallisessa arjessa selviämiseen, kun elämä jo muutenkin on monille heistä aivan tarpeeksi kuormittavaa jo näitä ilmankin. Joten parantamisen varaa siis todellakin vielä on. Väittämiäsi ahneita ihmisiä löytyy usein suhteessa huomattavasti enemmän ns. heteroväestöstä kuin seksuaalivähemmistöistä, se on nähtävissä nykyään kaikkialla kaiken aikaa.

    Läppää on ja aina ollut mutta ihmisistä on tullut niin pirun pikku sieluisia että huumoria ei saa vääntää nykyään työpaikoilla.
    Tulee tuosta jatkuvasta tuputtamisesta myös yhden sortin yhteiskunta vitutustaihan tavalli sille ihmisille.

    Kuten sanoin jos esiintyy kiusaamista asia pitää työpaikoilla puhua ja selvittää onko se vakavaa ja miten kohde ottaa.

    En todellakaan ymmärrä tätä pride tuputusta vaikka henkkoht ei homoja vastaan ole mitään. mutta se joka paikkaan työntäminen alkaa jo tuntua vastenmieliseltä. Edelleen...eläkää ja olkaa niinkuin muutkin ilman jatkuvaa media huomiota.


  • Kaikilla on suomessa samat oikeudet ja velvollisuudet, älkää tuputtako tätä homppelisirkusta se tekee vain hallaa teille itsellenne ???

  • Vastenmielistä luonnotonta kiihkoa koko pride hulluus.

  • On se kumma, että minua se ei kiihota tai nosta kiihkoa jos jotkut ihmiset haluavat tasa-arvoa ja marssivat sen puolesta. Olen naimisissa ja en marssi, mutta en koe mitenkään, että nämä marssit olisivat jotenkin itseltäni tai perheeltämme pois. En marssi vappumarsseillakaan, enkä Jeesusmarssillakaan, mutta nekään eivät vie minulta mitään pois.

   • Mainitsemasi marssit eivät saa tosin kaupungin avustusta. Kaikki asiat eivät ole minä minä minä-lähtöisiä.


  • Mutta kun Raamattu neuvoo näin .

   Näinkö se raamattu kertoo .

   Roomalaiskirje 1 luku kertoo ihan selko kielellä

   jae 26 kuinka naiset ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen.

   Jae 27 kertoo selkokielellä, samoin miespuoletkin luopuen luonnollisesta

   yhteydestä naispuolen kanssa,ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja

   harjoittaneet,miespuolet miespuolten kanssa riettautta.

  • Eikö voitaisi ehdottaa tämän Pridetapahtuman aikana Sateenkaarihiippakunnan perustamista Kokkolaan. Piispaksi sopisi Råneå:n kirkkoherra Kimmo Sulila, entinen Haaparannan kirkkoherra.

  • Pride tapahtuma on piristys kaupunkimme tapahtumiin.Kaikki kaupunkilaiset voisivat osallistua marssiin.Kaupunkimme johtohenkilöt eturivissä rinta,rinnan tervatynnyrilippua kantaen.

  • Mitä Jeesus on sanonut homoista tai lesboista? Onko nämä opetuslapset ja ns. evankelistat jotenkin uskottavia? Eikö he rahasta kavaltaneet Jeesuksenkin? Kuinka heidän kirjoituksensa voisivat määritellä nykyisin sen mitä ihmiset saavat tehdä tai tuomitsevat 2000-luvun ihmisten teot?

  • HELVETTI, on pohjalaasistakin tullut homoja? Terv. Karjalasta

  • Kyllä tämä Homouskin taitaa olla niitä Helsinkin kotkotuksia. En ainakaan täällä pohjanmaalla ole koskaan elämäni aikana törmännyt yhteenkään homo seksuaaliin. On se ihmeellistä kun siellä etelässä tulee aika niin pitkäksi kun ei tarvi tehdä koko ajan töitä pysyäkseen leivän syrjässä kiinni että pitää tällaista haureutta ja Raamatun vastaista käytöstä ruveta harrastamaan. Homous on Jumalalle kauhistus eikä näillä irstailioilla ole tilaa taivasten valtakunnassa. Tehkää parannus ja eheytykää se on mahdollista. Menkää huomenna kirkkoon ja pyytäkää Jumalalta anteeksi saastaista kiimaanne niin Jumala armahtaa Aamen.

  • Nyt kannattaa pyytää että tapaisit pian jonkun alan miehen .

   Mutta kun Raamattu neuvoo näin .

   Näinkö se raamattu kertoo .

   Roomalaiskirje 1 luku kertoo ihan selko kielellä

   jae 26 kuinka naiset ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen.

   Jae 27 kertoo selkokielellä, samoin miespuoletkin luopuen luonnollisesta

   yhteydestä naispuolen kanssa,ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja

   harjoittaneet,miespuolet miespuolten kanssa riettautta.

   Kyllä sinäkin löydät , tule heti pois sieltä kaapista.

  • Kaikki me olemme samanlaisia Jumalan lapsia. Kaikki olemme syntisiä. Syntiä on monenlaista suurta pientä. Eiköhän tämä homous ole niitä kaikkein pienempiä, kun si ei kosketa kuin kahta toisiaan rakastavaa ihmistä. Se ei näy eikä kuulu kellekään muulle. Jos luetellaan kaikkia muitakin syntejä, kirkot jäisivät tyhjilsi, jos sillä perusteella suljettaisiin syntiset pois. Kirkko kuuluu kaikille ja kaikkien pitää olla sinne tervetulleita.

   • Kuka on sanonut, että kirkko ei kuulu kaikille ja että kaikki eivät olisi sinne tervetulleita? Tämä on kulunutta liturgiaa. Minkäänlaisia vahteja en ole ovilla nähnyt. Mikkelin piispa tosin sanoi, että kirkko on avoin kaikille, mutta ei kaikelle.


   • Niinpä, mutta eiväthän homot tyydy olemaan hiljaa, vaan kailottavat arvojaan pride viikolla ja marssimalla näyttävästi, että varmasti näkyy kaikille.
    Eivät heterot tee parisuhteestaan tällaista numeroa, vaan rakastavat kumppaniaan kaikessa hilhaisuudessaan, eivätkä heterot järjestä mitään marsseja tai hetero viikkoja.


  • Kokkola on oikein homolaisten kaupunki

   • Vähemmistön hypetystä, joka lähinnä oksettaa enemmistöä..


  • Mutta ajatelkaa, jos saisimme naisen Kokkolaan perustettavan Pridehiippakunnan piispaksi?

  • Nytpä elämmekin mielenkiintoisia ja samalla myöskin jännittäviä aikoja,nimittäin kun tämä pride vouhotus pääsi jopa täällä Kokkolassa vauhtiin ja suunnitellaan kyseiselle vouhotukselle marssia,niin ihmettelen suuresti sitä miten mahtavat nämä kaupungin uudet eri kulttuurista peräisin olevat kokea tämän pride vouhotuksen? Onhan selvää ettei muslimi valtioissa joissa on hyvin harras ja vakaumuksellinen uskonto,sallita moisia pride marsseja en tosin ymäärrä sitäkään miten pride=ylpeys tähän marssiin mitenkään liittyisi?

  • • Reijo Ruotsalainen

   Höglund Krister laki ei kiellä arvostelemasta oman kirkkokunnan toimintaa.

   Haluat vaan vääntää tässä omassa homppelikiimassasi.

  • Näistä monista arvostelevista lausunnoista päätellen Pride-tapahtumia nimenomaan tarvitaan. Suuri yleisö on vielä niin kapeakatseista, että valistusta tarvitaan. Vasta sitten kun arvostelu loppuu, ei enää Pride-taphtumiakaan enää tarvita.

  • Jaksan aina ihmetellä sitä, miten vakaumukselliset kristityt käyttävät mitä ala-arvoisempia ilmauksia kun puhutaan homoseksuaalisuudesta. En tiedä koetaanko tämä jumalallisena oikeutena, vaikka nimenomaan kielen synteihin on Raamatussa useita viittauksia.

   Kirjaimellinen raamatuntuntulkinta on väistynyt aikoja sitten myös uskovien keskuudessa, kun kyseessä on heteroiden uudelleenavioituminen. "Eihän mahdollisuutta uuteen onneen voi kieltää", kuten eräs pastori totesi jo parikymmentä vuotta sitten. Yhtä hyvin voitaisiin vaatia eronneita pysymään yksin niin kauan kuin toinen puoliso on elossa, mutta eihän ihmisluonto tähän taivu. Ja onneksi on se yksi ryhmä, joka on kaiken pahuuden ja synnin kiteytymä, jota voi kivittää ja osoittaa sormella todeten "Onneksi minä en ole kuin nuo..."

   Kun kukaan ei ole kulkenut päivääkään toisen askelissa, on parempi olla aralla mielellä jaellessaan tuomioita.

   Lopuksi vielä kysymys kaikille heteroille: milloin valitsitte seksuaalisen suuntautumisenne?

  • Seta on tehnyt arvokasta työtä tasa-arvoisuuden edistäjänä. Kirkko voisi aivan hyvin omalta osaltaaan olla mukana tässä työssä. Kukaan meistä ei ole toistaan parempi. Siis rakastakaamme ja kunnioittakaamme toinen toisiamme ja eläkäämme sovussa.

  • Kokkolaan suunnitellaan koko viikon kestävää niinsanottua

   Pride Viikkoa.

   • Tuntuu, että täällä on Pride-tuputus ympäri vuoden. Ei mitään erillistä viikkoa tarvita. Että kehtaavatkin, irstas vähemmistö.


  • Seta tekee arvokasta työtä tasa-arvon hyväksi. Siitä kiitos heille.

   • Koen asian sillä tavalla,että tämä pride huuhaa hömpötys on paisunut jo koko kansan korvista ulos.Itse tämä pridemarssi on laillinen nämä pride marssijathan tottakai voivat ja saavatkin marssia esimerkikiksi vaikkapa jossain kaupungin laitamilla tms paikoilla joilla on vähemmän liikennettä ja etenkin lapsia sillä heille ole soveliasta ollenkaan näyttää tälläistä.Muuten nämä pridet vapaasti savat marssia ja kiljua asiaansa


  • Nyt vaan Reksa rohkeutta peliin ja tuot jeesusmarssin sille paremmin kuuluvaan yhteyteen. Älä ole jänishousu.

  • Toivottavasti pidentävät kahteen viikkoon Prideviikon ja käyvet
   Lahkokirkoissa luennoimassa .

  • Voisi tarkentaa mitä ne tasa-arvo asiat ovat josta nyt pidetään niin paljon meteliä, meillä on Suomessa samat velvollisuudet ja oikeudet, pitääkö jokin ryhmä nyt saada muita enemmän, kukaan ei osaa sitä kertoa. ainakaan asiallisesti, ainoastaan hyökkäävästi ja syyttelemällä muita, koko pridehan tarkoittaa ylpeys ja sehän on negatiivista, mitä muuta tämä yhteisö edustaa ??

   • Nämä sateenkaari eli pride=ylpeys marssithan juontaa juurensa tuolta isosta maailmasta,Suomessa nämä pride marssit olisi voitu välttää kunhan tätä asiaa ei olisi päästetty näin pinnalle ja koko tämä tasa-arvo keskustelu julkisuudessa olisi Suomessa alun alkaen laitettu jäihin,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nämä sateenkaari eli pride=ylpeys marssithan juontaa juurensa tuolta isosta maailmasta,Suomessa nämä pride marssit olisi voitu välttää kunhan tätä asiaa ei olisi päästetty näin pinnalle ja koko tämä tasa-arvo keskustelu julkisuudessa olisi Suomessa alun alkaen laitettu jäihin,

    Juu, harmi ettei maassamme vallitse diktatuuri..Tasa-arvo pois! Suljetaan silmät ulkomaailmalta kuin Pohjois-Koreassa konsanaan.


  • Vielä pienempi vähemmistö , Helluntaikirkko , mitäs se edustaa .

  • Minun mielestäni avustusta pitäisi jakaa mieluimmin Kälviän Itäveiveikoille!

  • Homojen kaupunki edelleen

   • Viimeisimmän väestötilaston mukaa. syntyvyys Kokkolassa ja koko maassa on rajusti laskenut, koska körttiset homot ja lesbot eivät synnytä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Viimeisimmän väestötilaston mukaa. syntyvyys Kokkolassa ja koko maassa on rajusti laskenut, koska körttiset homot ja lesbot eivät synnytä.

    Näin on, ja sitä suuremmalla syyllä: Ei senttiäkään homoille ja hutsuille, hah hah haaa!!!...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näin on, ja sitä suuremmalla syyllä: Ei senttiäkään homoille ja hutsuille, hah hah haaa!!!...

    Taidanpa ostaa Kokkolan ympäristöstä peltomaata, jota saa kohta halvalla syntyvyyden kadottua. Istutan sinne kuusta ja visakoivua. Näet lasten kadotessa homotkin katoavat ja toivottomuus lisääntyy.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taidanpa ostaa Kokkolan ympäristöstä peltomaata, jota saa kohta halvalla syntyvyyden kadottua. Istutan sinne kuusta ja visakoivua. Näet lasten kadotessa homotkin katoavat ja toivottomuus lisääntyy.

    Tarvitaan kipeästi mamunaisia maahan synnyttämään, kun lesbot eivät tee lapsia-.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tarvitaan kipeästi mamunaisia maahan synnyttämään, kun lesbot eivät tee lapsia-.

    Ne ovat ihania naisia, kun huntu riisutaan. Otetaan mamuiksi vain naisia!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ne ovat ihania naisia, kun huntu riisutaan. Otetaan mamuiksi vain naisia!

    JESSSS!!! OTETAAN!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tarvitaan kipeästi mamunaisia maahan synnyttämään, kun lesbot eivät tee lapsia-.

    Lesbot tekevät geneettisiä orpoja vieraalla spermalla. Lapsi raukat.


  • Voi tätä edellisen kommentin tiedon määrää.

  • Kuulin että jopa 120 000 € saisi koko tapahtuma . No nyt kun veroprosenttia

   vielä laskettin , niin miten tähän on varaa.

  • Ihmettelen vaan, että miksi noita pride marsseja täytyy kaikkien kaupungissa asuvien/vierailevien ihmusten kiusaksi "vähän väliä" järjestää. Suurin osa pride marssien osallistujista ei edes oo mitään "oikeita" homoja/lesboja, vaan jotain punavihervasemmiston kannattajia/fanaattisia suvakkeja/rkp:n kannnattajia, jne/pakolaisia, jne.

   Olisko edes 10 % marsijoista homoseksuaaleja , suurin osa heistä lesbonaisia.

   Eikö homoseksuaalien asiat oo jo kunnossa suomessa, ja varsinkin, mitä ihmettä tuo muu porukka sinne marssijoiden mukaan oikein änkeää?

   Tuolle LBTG porukalle pitäs olla omat marssit, ja tuo muu sekalainen porukka vois marssia vaikka vappuna.

   Tom of finland tyyliset miehekkäät ja lihaksikkaat, viiksekkäät, tiukkaan mustaan nahkaan pukeutuneet koppalakkihomot, joiden housun etumukset pullistelee uhkaavasti, ja naiselliset, seksikkäät lesbot, sekä ihastuttavat transseksuaalit, she malet, jne, jos teitä ylipäätään kokkolassa/keskipohjanmaalla edes on, niin tulkaa rohkeasti ulos sieltä "kaapista" marssimaan pikkukaupungin kaduille ihmisten töllisteltäväksi, jos tuntuu, että siitä jotain hyötyä olisi,
   ja varsinkin, että siinä marssimisessa nykyaikana ylipäätään jotain järkeä edes on.

   Tai perustakaa vaikka homobaari....esim sellainen kuin niissä poliisi opisto elokuvissa oli se blue oyster club, siellä tango soi, ja nahka/koppalakki/viiksi-homot tanssivat.
   Siinä vasta on tyyliä...

   Ja siis te homoparaatiin mukaan änkeävät suvakit, jne, painuisitte muualle siitä, ei tällaisen paraatin alkuperäisellä idealla oo mitään tekemistä esim arabi/afgaani/somali pakolaisten ongelmien kanssa. Tai punavihervasemmisto-keskusta-rkp:n aatteen kanssa, huolimatta siitä, että ulkoministerinä on itse homo haavisto.. ?

   En kyllä yhtään ihmettele, jos kaupunki tällaista toimintaa tukee. Ja tämän punavihervasemmisto hallituksen aikana, johon kepukin on täysin aatteellisestikin jo sulautunut, rkp:n lisäksi, en yhtään ihmettelisi, vaikka valtiovaroinkin tällaista toimintaa tuettaisiin . Tai vasemmiston oppien mukaan tuettaisiin siis vaikka velkarahalla...

   Odotan mielenkiinnolla, että vedetäänköhän tämän hallituksen aikana vielä sateenkaari lippu salkoon esim joidenkin liputuspäivien yhteydessä.

   Jos halutaan homoerotiikkaa katukuvaan, niin johonkin voisi pystyttää esim tom of finland tyylisen patsaan, esim samantyylinen kuin oli se postimerkki. Siitä voisi tulla jopa vetonaula kokkolan matkailulle.

   • Homous on sairaus johonon lääke kun vain lopettaa. tuon sairaan toiminnan. Rangaistava teko jostas akkoa tai vankeutta.


  • Hyvä että KPV putosi . Jää Kaupungilta enempi vapaata rahaa

   PRIDE tapahtumaan . Upeaa Kokkola.

  • Kunniavieraaksi Päivi Räsänen . sateenkaari sateenvarjo käteen .

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7240
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   243
   4911
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   63
   3541
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   1402
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   51
   971