Abortin syy vapaus

Anonyymi

Eikö joku voi tajuta sitä syynä aborttiin että ehkäisy on pettänyt ja näkee äitiyden vastenmielinen ajatuksenakin? Äitiys on aina yksityinen suhde omaan itseen ja joku voi inhota ajatustakin lapsen teosta taikka lapsiperhe elämästä. Ei miehstäkään kaikki pidä ajatuksesta että tulis isäksi. Ja jos joku voi sanoo tähän että anna adoptioon mut hei kun se raskaus! Ajatus isomahaisuudesta on oksettava sekin. Yöks. Saatikka että paikat repeää, rinnat pilautuu, maha venyy pilalle. Monella on myös karmeita esimerkkejä lapsiperhehelvetistä köyhyydestä ja siitä että on vain katkera vapaille ihmisille. Kaikki ei arvosta samoja asioita.

7

<50

  Vastaukset

  • Yöc.s sille vaan joka mieluummin t-pp.aa lapsen ja riisd.ää koko ihm.is el.ämän jonkun vaivaisen ep.ä muk.avan(?) 9kk takia. Abortti pil.aa usein psyyc.en ja tekijänkin koko loppu el.män. Se jopa reb.ii cohd.un, tulehd.uttaa paikat ja aiheuttaa pysyvän lapsettomuuden. Carm.eita esimerkkejä riittää lat.aamoissa, haut.ausmailla ja tällä palstallakin mihin cadc.eruuteen se voi johtaa. Ocs.eddavaa tosiaan.

  • Minkälaista vapautta usk.ot el.inkautisesti cid.uttavassa syyll.isyys vank.ilassa olevan?

   • Varmaan samanlaista kuin siinä kuin jos kyseinen alkio olisi jäänyt yhdistymättä onnistuneen ehkäisyn myötä? Näin sivusta kommentoituna.

    Mutta onhan niitä varmaan sellaisiakin kiihkouskovia, jotka viruvat elinikuisessa syyllisyysvankilassa sen takia, että käyttävät ehkäisyä, vai?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varmaan samanlaista kuin siinä kuin jos kyseinen alkio olisi jäänyt yhdistymättä onnistuneen ehkäisyn myötä? Näin sivusta kommentoituna.

    Mutta onhan niitä varmaan sellaisiakin kiihkouskovia, jotka viruvat elinikuisessa syyllisyysvankilassa sen takia, että käyttävät ehkäisyä, vai?

    En ole kuullut sellaisista, onko siellä päin tutumpia? Onn.eksi taitavat olla suunnilleen yhtä marginaalista vähemmistöä kuin suosijasakkikin.


  • Jokaisella on oikeus vapauteen ja itse määräämisen oikeuteen.

   • Hyss.yti uic.un.
    Aivan niin, joc.aisella eli myös synd.ymäddömillä lapsilla. Muttei cell.ään toisen koko ihm.is el.ämän cusd.annucsella. Äär.immäisen cib.erä toteamus näemmä tämäkin. :)


  • Naiset tulee vapauttaa vapauden ikeestä. Eihän naiset tykkää valinanvapudesta vaan siitä ne ei saa katsoa telkkaria ja käydä bissellä. Naiset tulee vapauttaa myös ehkäisystä. Se on turhaa. Myös punainen hiusväri.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   255
   8617
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   115
   2358