Freebo Oy ??

Anonyymi

Onko Freebo Oy sama yritys kuin Pohjolanenergia Oy. Pohjolan energia on saanut kyseenalaista mainosta kuluttajaviranomaisten taholta ja niiden myymät aurinkosähköjärjestelmiä on moitittu hinnaltaan yli kaksinkertaisiksi normaaliin markkinahintaan verrattuna. Kotimyynnissä se helposti sellainenkin onnistuu kun vertailuhintaa ei ole.

14

230

  Vastaukset

  • Ei ole sama yritys.

  • Pohjolan Energia Group laajenee Ruotsiin ja vaihtaa nimensä Freebo Group Oy:ksi, yhtiö tiedottaa.

   Tiedotteen mukaan yhtiö tähtää pientalojen aurinkosähkön markkinajohtajaksi Pohjoismaissa, ja nimenvaihdos tukee kansainvälistymistä Pohjoismaihin.

  • Sama yritys on. Heidän sivuiltaan löytyy tiedote nimenvaihdosta. Voitte googlettaa Pohjolan Energia tai Koskelo Oulu ja tehdä omat johtopäätöksen nimen vaihtoon johtaneista syistä. Tämä Koskelon sukupolvi on jo yli vuosikymmenen sitten ollut otsikoissa likaisista pakkomyyntiin perustuneista yrityksistä. Tasaisin väliajoin perustavat yrityksen tai vaihtavat nimen. Tämäkin selviää nopealla tiedonhaulla. Eli siis Pohjolan Energia = Freebo ja Freebo = Pohjolan Energia.

  • tarkotathaan koskelon sukupollvi eikä suku! on nimittäin suku tehnyt ensimmäiset liaksiet temppunsa jo monta montta vuosikymmentä sitten .... kauppaakin pyörittivät

   • Sama yritys, Pohjolan Energia vaihtoi nimensä Freeboksi, sama huijaustoiminta jatkuu


  • Tänne jos saisi listan näistä Kokeloiden likaisistä huijjausfirmoista, niin tietäisi varoa?

  • Edullinen ja hyvä. Järjestelmän laajennus 10 lisäpaneelia ilman invertteriä vain rapiat 8000€. Suosittelen.

   P.S. Ei kannata turhaan kysyä tarjouksia muualta.

  • Dodiin... Niinpä Freebo:n mies soitti minullekin. Samasta paikasta on yritetty soittaa neljästä (4) eri numerosta!!! Kaikki numerot ovat 040-47662xx. Lipevää on yritys. Minulle tuli olo, että minua huijataan jo tässä puhelussa. Niinpä päätin kieltäyä heidän "ratkaisusta" - suosittelen tätä muillekin. Kannattaa katsoa kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuja. Siellä faktaa ko. firmasta. Terveisin Seinäjoki

  • Muutama ajatus ko energian lähteestä, nimittäin koskaan en laittaisi mitään talon katolle enkä minkään rakennuksen.

   Se on katon pilaus ja kuka putsaa paneelit lumesta ja millä ?!

   toisekseen en laita mitään ellei se ole aurinkoa seuraava systeemi.

   on ihan hoopoa laittaa panelit nököttämään johonkin suuntaan kiveen hakattuina, ja kas, aurinko meni jo ohi, sivustr avilkuttelee paipaitaan ja kaikki viisarit on alhaalla.

   ja kolmanneksi mistä tänne saataisiin se aurinko, siinä se pahin kysmys.

   ja tommoset hinnat... 8000 tonniakin on ihan älyvapaata, ikinä ei pääse edes lähellekkään nollatulosta.

   vois ne asiaakkatkin hiukan terästyä ettei ol eihan kenen tahansa narrattavissa.

   • Freebo oli tehnyt tarjouksen meidän naapureille Pohjois-Pohjanmaalla 1050 euroa 10 mustaa paneelia, kun meille hinta olisi ollut 9050. Paikka kuulemma 10+.

    Ei Freebo pojat (entinen Pohjolan energia) saaneet tällä kertaa kauppoja. Olisi ollut kuulemma mahdollisuus saada myös kaksi paneelia kaupanpäälle

    Muutenkin Freebosta kuullut ja lukenut kyseenalasia juttuja. Moraalitonta touhua, jossa kuluttajaa huijataan. Väistä Yliveskan ensi kerralla Freebo kuule kokonaan.


   • Nämä auringon suuntaa seuraavat systeemit kuulemma vie niin paljon tilaa ja myös maksaa että halvemmaksi ja enemmän energiaa tulee näillä paikalla nököttävillä systeemeillä.


   • No sinulla ei näytä olevan ihan tämän päivän fakta tietoa aurinkopaneelien toiminnasta, kun väität noin:D lämpimästi suosittelen ottamaan asiantuntijan tekemään teillekkin tarve kartoituksen, tämän jälkeen olet huomattavasti viisaampi tästä asiasta, eikä sinun tarvitse enää jakaa 10 vuotta vanhaa "tietoa" tänäpäivänä aurinkopaneelien hyödyistä:)


  • Pakkomyyntiä ja täyttä huijausta. Taustalla sama lestadiolaiskopla, joka näitä huijauksia on tehtaillut jo vuosikymmeniä. Rikollista huijausta!!

   • Näin! Tämä Freebo on sama huijaus yritys kuin Pohjolan energia. eli vältä Freebot jos haluat välttää huijatuksi tulemista


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   254
   6722
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   173
   6398