AUTTAKAA!!!!! (Onks mul leukemia??)

Anonyymi

Joo tein tnää jo yhen viestin täst mut ihsm OLEN ERITTÄIN FREAKED OUT mua on ruennu sattuu rintaan (vähän vaan mut sillee et sen huomaa, vähän niin ku kiree urheilutoppi kiristäis rinnasta) mua kyl ahdistaa ihan sikana, mut ei se kyl siitä johu ja ÄÄÄÄÄ mul on oikeesti varmaan leukemia tai imukudossyöpä :(( oireet: kivut jalois käsis ja kyljis ja ne on tosi epämääräsii, tulee ns aalloissa, parin sekunnin pätkissä ja ne on sillee luissa et... ja sit oon ollu kolme viikkoo flunssas, mut nyt enää oon vaan nuhanen. Ja pystyn kyl käymää normasti koulus. Et joo auttakaa, kertokaa mitä teen ja voiks mul oikeesti olla syöpä. Oon 14v enkä äidille voi sanoo ku se kuitenki on vaa sillee "MISTÄ OOT NYT NUO OIREET GOOGLANNU??!" Ja joo MUT PLIIS AUTTAKAA HUKUN AHDISTUKSEEN JA STRESSIIN!!!!!

11

51

  Vastaukset

  • Kannattaa keskustella asiasta lääkärin kanssa.

   • Mun äiti on lääkäri.. kysyin siltä leukemian mahdollisuuta ja se sano et niis menee heti tosi huonoon kuntoon mut en oikee usko sitä.. ja sit kun yritin sanoo sille ni rupes ragee et mistä oon lukenu tämmösii :(


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun äiti on lääkäri.. kysyin siltä leukemian mahdollisuuta ja se sano et niis menee heti tosi huonoon kuntoon mut en oikee usko sitä.. ja sit kun yritin sanoo sille ni rupes ragee et mistä oon lukenu tämmösii :(

    Äitisi on lääkäri eikä kyennyt sinua auttamaan, joten päätit turvautua Suomi 24 keskustelu palstaan?
    Mitähän tästä pitäisi ajataella???


  • Nuo ovat ns, kasvukipuja, ei vaarallisia, Podet lisäksi murrosiän ahdistusta. Elämä ja tulevaisuus pelottaa ja se saa kuvittelemaan kaikenlaista.

   • Kiitos kommentista, tää helpotti vähän tätä stressiä :)


  • Rintarangassa on kymmeniä pienempiä ja isompia lihaksia,
   jos joku niistä on vähän "venähtänyt" se voi kipuilla viikkoja,
   hetken kerrallaan, hengityksen tahtiin.
   Itse rintaarangan luutkin voi kipuilla vaikka kovasta yskimisestä tai "väärässä" asennosta nukkumisesta, siitä voi lihaskin kipuilla,.

  • ei vaikuta vakavalta sairaudelta,eli syövältä.tosin syöpäkään ei enää nykyään ole ,väistämätön kuolema,itse syövän läpikäynyt.

  • Nykyisn syöväsyä puhutaan valtavast, monet lehdet herkuttelevat joidenkin julkkisten syövillä. Joten eipä ihme, että lähes kaikki pelkäävät.
   Useimmiten kyseessä kuitenkin on ihan tavallinen kuumeilu tai räkätauti tai muu sellainen.
   Toki joskus syöpäkin voi iskeä jo nuorella iällä, mutta se on äärimmäisen harvinaista. Hieman sama, kuin kokeilist onneasi Lotossa. Aina odotat, mutta et koskaan voita.

  • Joo tein tnää jo yhen viestin täst mut ihsm OLEN ERITTÄIN FREAKED OUT mua on ruennu sattuu rintaan (vähän vaan mut sillee et sen huomaa, vähän niin ku kiree urheilutoppi kiristäis rinnasta) mua kyl ahdistaa ihan sikana, mut ei se kyl siitä johu ja ÄÄÄÄÄ mul on oikeesti varmaan leukemia tai imukudossyöpä :(( oireet: kivut jalois käsis ja kyljis ja ne on tosi epämääräsii, tulee ns aalloissa, parin sekunnin pätkissä ja ne on sillee luissa et... ja sit oon ollu kolme viikkoo flunssas, mut nyt enää oon vaan nuhanen. Ja pystyn kyl käymää normasti koulus. Et joo auttakaa, kertokaa mitä teen ja voiks mul oikeesti olla syöpä. Oon 14v enkä äidille voi sanoo ku se kuitenki on vaa sillee "MISTÄ OOT NYT NUO OIREET GOOGLANNU??!" Ja joo MUT PLIIS AUTTAKAA HUKUN AHDISTUKSEEN JA STRESSIIN!!!!!
   Siis sinua ahdistaa "ihan sikana". Kuule, kyllä tuo puristava tunne rinnassa ja muu panikointi johtuu ihan siitä ahdistuksesta! Ja mitä enemmän ahdistus sitä enemmän puristaa ja paniikki kasvaa. Syntyy itseän ruokkiva kierre.
   Ahdistuneisuuden luonne ja voimakkuus vaihtelevat lievästä päivittäisiin stressitilanteisiin liittyvästä jännittyneisyydestä paniikinomaisiin tai järjenvastaisiin pelkotiloihin. Vähänkin voimakkaampi ahdistuneisuus aktivoi elimistön sympaattisen hermoston. Tämän vuoksi ahdistuneisuuteen liittyy usein erilaisia somaattisia (elimellisiä) oireita, kuten sydämentykytystä, verenpaineen kohoamista, suun kuivumista, hengenahdistusta, hikoilua, ruokahaluttomuutta, palan tunnetta kurkussa, vapinaa, huimausta tai silmäterien laajenemista jne.
   Sinun olisi hyvä puhua huolestasi jonkun luotettavan turvallisen aikuisen kanssa. Sen voin luvata, että leukemiaa tai imusolmukesyöpää et sairasta!

  • Tarvitset apua ahdistuneistuuteen, et mihinkään muuhun. Siiis, jollei postauksesi ollut tahallinen feikki. Niitäkin näiillä palstoilla liikkuu (liikaa, mielestäni).

   Pitää muistaa, että porukat täällä vastailevat, olettaen kysyjän puhuvan totta.

  • Olet vain rakastunut, se aiheuttaa kyseiset kivut!
   Syy on se, ettet halua tunnustaa rakastumistasi!
   Kun tunnustat rakastuneesi, niin se parantaa sinut!

   exrakastunut ja kokenut samat kivut

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   201
   5390
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   54
   2361