Sdp myy kaupungin työntekijät

Anonyymi

Miten se on mahdollista, että kun Raumalla sdp pitää valtaa ja maan hallitus on oikea punavihreä työväenhallitus, niin silti Raumalta suljetaan paperikone, tulee lisää työttömiä ja kaupunki ulkoistaa työntekijät? No, onneksi korkeiden demari- ja kokoomusvirkamiesten palkkaluokkia lisätään kaupungin johtoportaassa, heillä kun on niin suuri vastuu. Raumalle tarvitaan myös lisää työperäistä maahanmuuttoa, sillä ei niistä paperimiehistä kuitenkaan ole nälkäpalkalla eläviksi lähihoitajiksi. Eespäin, eespäin toverit!

20

<50

Vastaukset

 • Lähihoitaja yötyö ja vähän ylitöitä. 50 000e vuosi. Nälkäpalkka, yölisä 40%.

  • Tunnen niitä yötöistä innostuneita tyyppejä , kaikki ovat kyllä jo minua nuorempia. Harva jaksoi edes eläkeikään , terveenoloisena.

   tv autoileva osastontoitaja sairaanhoitaja 1937


 • Demarit osaavat tämän halpuuttamisen.

  • Siksi kannattaa äänestää perussuomalaisia.


 • Täytyy sanoa, että on todellakin ikävä Sipilän/Orpon hallitusta. Asiat hoituivat, työtä tuli paljon lisää tekeville. Suoraan sanottuna suomella meni hyvin. No kansa äänesti näin. Perussuomalaistakaan ei ole apua, kun eivät pääse hallituksen niin kauan kuin tuomion saanut Halla-Aho on puh.joht. Toinen ongelma on, että persut eivät huoli ketään hallituskumppaniksi ja tuskin kukaan menisikään. Niin tuota SDP ei omista UPM.ää eikä mitään muutakaan. Mutta minä omistan, vaikkakin vain 6k. osingot on kyl. hyvät

  • Sipilän nukkehallitus ei saanut luotua yhtään työpaikkaa. 9e päiväkorvauksen saaneita orjatyöläisiä ei tule laskea työntekijöiksi.


 • Ookkei. Onko nykyinen hallitus parempi???

 • Työnvälitystoimisto välittää työttömiä purkuhommiin jotta yritys säästää purkurahat itsellään. Myös haravointia hommia työnvälitystoimisto välittää halukkaille. Ilmaisia työntekijöitä siis välitetään laista piittaamatta , työttömillä korvataan palkallinen työntekijä sillä jotain rakennusta kun puretaan niin ne ovat aina mmattiosaamista vaativia töitä mutta työnvälitystoimisto haluaa että työttömät tekee niitä hommia ilmaiseksi. Paperitehtailijat voi sitten hakea näitä purkuhommia työnvälitystoimistosta.

 • Ennemmin otan vuoden saikun kuin teen ilmaiseksi töitä. Nyt olen myyntialalla hyvissä hommissa. Tienaan 6000-8000e kk. Sitä ennen olin vuoden ansiosidonnaisella, toisen vuoden sairaspäivärahalla, joka oli 86%ansiosidonnaisesta. Sitten lopuksi olin taas vuoden ansiosidonnaisella. Enää ei tarvi, koska olen sopiva myyntityöhön ja hyvistä myyjistä on aina kysyntää. Heitä suorastaan ostetaan. Kenenkään ei tule mennä ilmaiseen työhön tai työhön josta ei pidä tai johon ei sovellu.

  • Kivan oloinen uni, mutta mitä on ympärilläsi kun heräät?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kivan oloinen uni, mutta mitä on ympärilläsi kun heräät?

   Olet tyypillinen kateellinen eurajokilainen. Et kestä sitä, kun joku tienaa hyvin.


 • Sossut ovat tainnuttaneet vuosikymmenien aikana Rauman talouden siihen jamaan, että nyt on PAKKO etsiä säästöjä ja lisätä tuloja yhteensä ainakin 15 M€:lla!!!
  Onneksi punikit itse taitavat tälläkin hetkellä olla isoin ryhmä ja heidän johdollaan on pakko toimia tai muuten kaupunki otetaan valtion holhoukseen ja sitten vasta sattuu rainerlehtiä&co leukaan

 • Kyllä on niin yhteiskunnan ulkopuolella tämä pälli puppukylä. äänestää demareita.

 • Vuosien kokemuksella voin sanoa että roskapuolue SDP ja rikollisjärjestö JHL ovat työläisen pahimpia vihollisia .

 • Ei mitään hätää, kyllä sdp pitää suomalaisen duunarin puolta. Sehän on Raumalla suurin puolue ja vallankäyttäjä. Ulkoistussuunnitelma on ehkä laadittu ihan vahingossa vain. Ja lehmät lentää.

  • Mitäpä muuta voi suomen perseenreiältä ja sen vätyksiltä odottaa.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  98
  3867
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1908
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  80
  1722