Huomenta teillekin IV!

Anonyymi

En tiedä kenen idea oli lennellä ja riekkua Kouvostoliiton taivaalla, mutta tulipahan siirrettyä aikeet päiväunista. Ei pahalla ainakaan.
Huomenta joo teillekin (luultavasti) IV. Oli ihan kiva katsella sitä kun kerrankin jonkun luovuus päästettiin noin ihastuttavalla tavalla valloilleen.

Kierteet ja pyörähdykset ilmassa oli ihan jees, ja tuli mieleen, että oliko naapuri keksinyt källin vai omiako olivat. Näyttivät kyllä olevan Hornetteja, eivät Suhoita.
Ihan sama kumpia. Nyt on ihmisillä ainakin silmät enemmän avoinna ja sydän hakkaa lujemmin.

Ehdotan, että lentäjät eivät saa huomautusta, eikä heitä tuosta tempusta rankaista. Jos joku kerrankin haluaa purkaa luovaa riemuaan taivaalle edes kerran vuodessa tuolla tavalla, niin antaa mennä!

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Armeijalla on siellä esittelypäivä jäähallin parkkipaikalla. Siihen lentely liittyi.

      • Anonyymi

        (peukutusta!) =D


    • Anonyymi

      Tuli mieleen, että joku sanoi: "käykääpä herättämässä Kouvola."
      "No sehän se meiltä kyllä onnistuu..."
      Mutta nyt ajattelin lähteä Moskovan liikenneruuhkalepokotiin lepuuttamaan aivojani, kun tuo taivaalla käynyt taivaanjäristys vaivaa nyt jäseniäni.

      Ps. se ylös pilveen piiloon lentäminen oli epäreilua. Mutta kahta pahempaa oli se, kun tajusin, että "se käänty kohti..." Teki mieli alkaa katsoa sopivaa ilmasuojaa...

    • Anonyymi

      Olkaa onnellisia että ovat omia koneita. Eikä siinä pahaa olisi vaikka olisivat puolustusliiton koneita, niiden kanssahan muutenkin harjoitellaan ja tehdään yhteistyötä.

      • Anonyymi

        Niin no, ihan sama kenen. Mitään tuhoavaa ei toistaiseksi pudotettu.


    • Anonyymi

      Jos joku valittaa, että siinä paloi taas veronmaksajien rahoja, niin sanon: Olen valmis maksamaan 5e tuosta näytöksestä. Jos vähimmäismäärä voidaan olettaa väkimäärän perusteella, siis jotka myös kuuli ja näki, 5x10.000=50.000e. Riittääköhän...?

    • Anonyymi

      Jotenkin tuosta tuli mieleen, että jos joku "ei" tykännyt, niin tilanne on melkein sama, kuin komea uros olisi kajauttanut rakkauslaulunsa, mutta saanut ihastuneelta neidolta iskun poskelleen avokkaalla, ja neito sen jälkeen juossut hihitellen pois, ja tyyppi tuumannu poskeaan pidelleen "tykkäs kumminkin".
      No, olihan sillä ihan sointuva kontrabasso...

    • Anonyymi

      Paikallisissa persuissa herännyt närästystä Kouvolan turvllisuustilaisuudesta. Arvosteltiinhan siinä Venäjää monista rikkomuksista. Sopii hyvin siihen isoon kuvaan josta vähäisin ei ole Huhtasaaren käymät neuvottelut liitosta Salvinin porukan kanssa, hänhän jos kuka on Putinin "taskussa". Mitähän mieltä persujen paikallinen "sotilasjuntta" tästä on.

      • Anonyymi

        Ei ne persut paljon tiedä. Eipä se Putini mikään kaikkitietävä siellä idässä ole. Ongelma siellä ovat ne virkamiehet, jotka ottavat lahjuksia. Ja yhdistettynä siihen, että maassa toimii muitakin isoja ukkoja, klaaneja, yhteisöjä, organisaatioita, jotka nekin hoitavat omat asiansa itselle parhainpäin mukaanlukien laittomuudet ja jotkut poliittiset murhat.
        Mutta helppo sitä naapurin suurinta sikaa aina haukkua, ja koko Venäjää kivittää, joka todistaa sen, että useat suomalaiset (ja länsi) ovat puolisokeita, kun eivät paremmin näe.
        Tuolla IS:ssä mielipide osiossa esitettiin kysymys mitä jos Venäjä valtaisi vaikka Lappeenrannan (tai Imatran). Kannattaako lähteä uhraamaan koko maata yhden kaupungin takia?
        Usein ajatellaan sotatilannetta kaavamaisesti, että sotajoukot tulee kuin tulvavesi rivissä rajojen yli. Kukas tällaisen mielikuvan on syöttänyt ja väittänyt, että se toimii näinä päivinä? Samalla unohdetaan paraikaa käynnissä oleva infosota. Tuolla on, uskokaa tai älkää, suomalaisia, jotka näyttävät vakavissaan uskovan, ettei totuutta voi tulla Venäjältä! Eli luonnonlait ja maalaisjärki saadaan heittää romukoppaan, kun itänaapurista puhutaan? Onko villimpää maata kuin Suomi, kun aletaan suomalaisen suulla puhumaan Venäjästä? Ehkä vain israelin sionistit menevät edelle, ja ne siellä, jotka tuomitsevat ei-juutalaiset eläimiksi, joille saa tehdä mitä haluaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      317
      3211
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      203
      2637
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      140
      2449
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      1965
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      14
      1957
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1632
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1462
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1356
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      121
      1228
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      219
      1134
    Aihe