Joroisten kunta,

Anonyymi

Tietääkö joku mikä on itse joroisten kunnan asukasmäärä nykyisin ? Googlasin asiaa mutta koska en ole paikkakunnalta en oikein ymmärtänyt liittyikö asiaan jotain kunta-uudistusta tai maakuntavaihtoa lähihistoriasta - näin ainakin ymmärsin asian lukiessani kunnahallituksen pöytäkirjoja.

10

<50

  Vastaukset

  • Varkauden asukasmäärä on ollut vuosia jo voimakkaassa syöksyssä.

   • Tiedätkö mikä tähän on syynä. Mahdollisesti esim. jotain selluloosateollisuuden tehtaiden sulkemisia ? Kaikki paikallinen informaatio kiinnostaa nyt kovastikin.


  • Joroisissa on ainakin ollut isohkoja home-ongelmia. Hiljakkoin valmistui 5 milliä maksanut uusi koulu kun entisessä oli pahat sisätila-ongelmat vaikka rakennus ei ollut vanhempi kuin 1990 valmistunut. Lisäksi kunnan virastotalo on ilmeisesti niin homeessa sekin että kunta on joutunut lähtemään evakkoon lentokentän terminaaliin ja myös ostamaan melkein koko kentän keväällä.

   Valtion kunta-avustukset tulevat myös tipahtamaan merkittävästi tulevina vuosina ja noin pienessä kunnassa tämä tulee kyllä vääjäämättä vaikuttamaan myös kunnan veroäyriin eli otaksuttavasti ainakaan palkanmaksajien keskuudessa paikka on tuskin kovinkaan huudossa jatkossa.

   https://yle.fi/uutiset/3-10725430

  • Joroisissa on lentokenttä jota Varkaus haluaa käyttää. Pyytäkää Varkaudelta kunnon käyttömaksu. Älkää olko Rajamäen ja muiden kusetettavana. Sen ne osaa. Makkaraa ja poniajelua ja höpöjuttuja. Rinteen tyyliin pihalla ja toisten rahoilla kiva mällätä ja lupailla tyhjiä. Laittakaa itse kenttä lentokuntoon Reittikoneille ja Varkaudelta kayttömaksu vuodessa 2500000e.Menee Demareita suu auki. Varkaus ei saanut aikaan uimahallia ja Niittylöt homeesaa. Juhlitaan ja kakutellaan Zonessa. Keskuskonttirilla, millon missäkin on juhlat. Virkamiehet ja työntekijät tekee työt. Herrat ja Demarit juhlii ja kerää kunnian. Sitten höpötetään yhteiseen hiileen puhaltamisesta joka on paskapuhetta kultaisessa kuoressa

  • Jonkun piti poistua somesta

   • Kuka sieltä joutui poistumaan ? Joku kuntapoliitikko ?


   • Purkaa huuleenne. Ei auta. Demari pettää ja Varkaus uppoo


   • Mikäs vaiva sulla. Näky taas Sittarissa olevan Isoja piirakoita paskaloutaan menossa laatikollinen. Hävikkipiirakoita. Looserspie. Siinä sulle luuseria


  • 4820 asukasta vuoden 2018 lopusssa. Googleeen kuun kirjoitti 'joroisten asukasluku' niin tuo suuri mysteeri selvisi sekunnissa. Kuin myös se että Joroinen ei ole ollut kuntaliitostouhuissa mukana.

   7 vastausta jossa jauhetaan kaikkea muuta skeidaa...

  • Mahdolliksesti esim. jotain selluloosateollisuuden tehtaiden sulkemisia ? Kaikki paikallinen informaatio kiinnostaa nyt kovastikin.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10434