Heleniukselle nyrkkeilyn asenne opetusta Ruotsin pojalta.

Anonyymi

Hattu päästä kun Wallin meinas järkätä yllärin, otteli todella sisukkaasti koko 12 erää, pamautti vasemmalla Furyn silmän auki. Ei lähtenyt selviämään ollenkaan vaan voittamaan. Siinä Heleniukselle opppimista vaikka myöhäistä taitaa olla.
Wallin otteli itsensä hyviin asemiin raskaassa sarjassa tällä esityksellä. Tysonkin antoi reilun tunnustuksen ruotsin pojalle. Heijaa swerige.
Mutta eipä taida Fury pärjätä enään Wilderille jos ei otteet parane, onko Fury laiskotellut ja oliko Furyn huonoutta vai Wallinin hyvyyttä, ehkä molempia.

Veikkaampa että Wilder alkaa kiusata Furyä tästä matsista.

9

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ylimielisen Furyn ongelma on juurikin se, ettei hän ei valmistaudu lainkaan tällaisiin Walliin otteluihin. Hän tulee otteluun kuin pubiin kaljalle, käydään nyt siinä sivussa kehässä asenteella. Vastustajat jotka saavat hänen silmissään arvostusta scoutataan ja leireillään. Siksi esim. Wilder-ottelu oli toista maata. Vaikka valmistautumisaika oli vain kolmekuukautta, käytti hän sen ajan kunnonkohottamiseen, sparrailuun, valmistautui ja tulos oli hyvä. Tulee olemaan myös uusinnassa Kyllä Fury nyrkkeillä osaa kun siksi tulee.

      Wallin litisti Furyn silmäluomen silmäkulmaa vasten, vekkihän siitä tulee, ja verta ja arpeuma joka aukeaa joka aukeaa jatkossakin helpommin kun terve iho. On siitä siihen ettei ottelua keskeytetty verenvuodon takia, auennut luomi saattaa repsahtaa pahastikin. Rutiinillaan Fury kasasi itsensä sen verran että voitti ottelun. Furyn ongelma on kyllä siinäkin, että vaikka hän jyrää mätkimällä vastustajiaan ennen aikaa, ei hänellä ole kunnon ”jysäriä” jolla pamautetaan kaveri kerrasta kanttuvei.

      Kirjoitin tuolla aiemmin että haluaisin Wallinin suomeen Heleniusta vastaan Ruotsi – Suomi katsomot täyteen maaotteluhengessä. Uskon vieläkin, että siitä saataisiin hyvä ottelu aikaiseksi. Ei Wallinillekaan nimittäin kovin ruusuista ammattilaisúraa nähdyn perusteella voi povata, Dillian Wythe tyyliset päsmärit lyövät Wallinin helposti pötkölleen ennen täyttä aikaa.

    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä, Wallin Robertia vastaan suomeen. Vamma muuten tuli Wallinin vasemmasta koukusta, se on tuolla tietona maailmalla ja tuomari sen tarkisti. Furyn isä on kuulemma sanonut, et koko valmennustiimi pitäs erottaa poikansa huonon esityksen vuoksi. Aika klovni Fury on, pelleshowta oli sisääntulossa naurettavuuteen asti. Miten mies voikin olla noin lapsellinen.

      Itse otteluun, kuinka ihmeessä tuomari antoi ottelun jatkua eikä katsotuttanut lääkärillä Furyn silmävammaa joka oli karmea, samankaltainen iso avohaava joka oli Vitaly Klitsckolla Lewisiä vastaan, ehkä siksi, että replayn katsottuaan tuomari totesi haavan tulleen Wallinin vasemmasta koukusta ja jos matsin lääkäri olisi kehoittanut lopettamaan Wallin olisi mahdollisesti voittanut, mahdollisesti. Spekulaatioita mutta hyvin pitkälti todenmukaisia. Rahamatsit USA,ssa olisivat Furyn kohdalla
      olleet siinä, ja mahdollinen suuren rahan matsi Wilderiä vastaan olisi pois suljettu.

      Wallinilla on tie auki isoihin otteluihin, itseluottamus kasvoi varmasti huimasti. Ei tosin ihan kärkeen heti, miehellä on vartta kylliksi ja ei muuta kuin kovaa työtä ja odotteleen hyviä tarjouksia.

    • Anonyymi

      Helniuksen ura taitaa olla siinä. Ei pärjänny Whytelle (naurettava matsi) eikä Washingtonille. Wallin rouhisi Heleniuksen keskeen.

      • Anonyymi

        No eipä tässä nyt ole mitään erityisempää näyttöä siitä, että Wallin olisi Whytea ja Washingtonia kovempi. Mutta Fury oli kyllä köykäinen. Tai sitten Wallin tosiaan on hiton kova.


    • Anonyymi

      Heleniuksella ei olisi pienintäkään jakoa Wallinia vastaan. Otteluahan suunniteltiin jo aikaisemmin heidän välilleen ja onneksi ei toteutunut.

      Toi matsi olisi keskeytetty Wallinin hyväksi, jos olisi heti selvinnyt, ettei kyseessä ollut päiden kolarointi, kun Furylta aukesi puoli naamaa.

      • Anonyymi

        Whyte olisi vielä liian kova pala Wallinille mutta Washingtonille hyvinkin voisi pärjätä. Ei Washington niin kummoinen ole, toki Heleniusta parempi.

        """Toi matsi olisi keskeytetty Wallinin hyväksi, jos olisi heti selvinnyt, ettei kyseessä ollut päiden kolarointi, kun Furylta aukesi puoli naamaa""".

        No niin, miksei sitten heti selvinnyt tai selvitetty? Kauheeta kattoa kun miehellä monta senttiä pitkä leveä ja syvä avohaava ja verta tuli juoksemalla, eikä muuta kuin ottelu jatkukoon. Katoin matsin livenä ja näin ne epäuskoiset katseet katsomossa kun verta oli joka paikassa, jopa Wallinin selässä ja Furyn puoli naamaa veressä.
        No saatiinpahan mahdollisuus miljoonamatsiin pelastettua. Ottelun tulos oli kyllä oikeutettu, kyllä Fury enempi sai osumia Walliniin vaikka huitoi paljon ohikin. Aika tussareita on nuo Furyn iskut kun vertaa tyrmääjiin, vai oliko Wallinin pää betonia. Tosin niin kovaa kyllä lyö, että heikompia kaatuu kyllä.
        Fury ei saa iskuihin voimaa kun huitoo takajalalta. Pisteitä niistäkin osumista saa.
        Wallinille kävi juuri päinvastoin ulkomaan ottelussa kuin Robertille, Otto sai valtavat suosionosoitukset kommentaattoreilta ja yleisöltä, Robert taas sai ivallisia huomautuksia ainakin ainakin Whyte matsista ja vähän Washington matsistakin.


    • Anonyymi

      Terence Crawford asian kiteyttää twitterissään.

      Crawford brings up a good point in talking about Fury’s cut. Would the fight have been stopped if Fury was just a regular fighter not hugely popular? Fury has a big money rematch set for February. That fight might need to be postponed due to his cut, but at least it’s still going to happen. Had his fight with Wallin been stopped due to the cut, it would have wiped out his rematch with Wilder.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe