Malmin lentokentän kohtalo

Anonyymi

Osallistuin Malmin lentokentän ystävien tilaisuuteen Malmin lentokentällä lauantaina. En tuntenut ryhmästä entuudestaan ketään. Oma taustani on avaruus- ja ilmailutieteissä, AIRPRO:n koulutuksessa, tietotekniikan ja tähtitieteen harrastuksessa.

Sain osakseni outoa uhkailua jo tapahtuman aikana ja minusta otettiin lupaa kysymättä kuvia, keskustelujani toisten henkilöiden kanssa seurasi ja kuunteli pari tyyppiä. Illalla kotini ympäristössä oli tehty omaisuudelleni ilkivaltaa.

Palstan ylläpito poisti minun postittamia Malmin lentokentällä otettuja kuvia. Sitten he poistivat keskustelualoituksiani.

Alan käsittää mistä on kyse kun sain selvitettyä hieman Krapinojan ja Hyvösen taustoja. Katsokaa itse mitkä ovat heidän kytköksensä. Minua alettiin savustaa ryhmästä ulos kun vaadin, että jos jatkossa somekeskustelua on ja tuollaisia tilaisuuksia, ihmiset kertovat sidonnaisuutensa ja esteellisyydestään.

Tässä on uusi keskustelupalsta, siellä ei lobata Atte Kalevaa politiikkaan mukaan. Eikä siellä tarvitse pelätä puoluepolitiikkaa, ylläpito on sitoutumaton. https://www.facebook.com/Malmin-lentokentän-kohtalo-puolueeton-kanava-111554746901454/

Malmin lentokenttää koskevaa asiaa.

Saa kopioida tai jakaa, älä anna liian tarkkaa faktaa sosiaalisessa mediassa. Jokainen voi tehdä kuntalaisaloitteen/-valituksen tai hallintovalituksen. Toimi ryhmässä tai yksin. Kirjoita faktat itsellesi ylös aiheesta, joka sinua koskettaa. Jatka ajatuksesta miten haluat.

Ehdotus, koska lentokenttä muuten lakkaa vuodenvaihteessa ja rakentaminen alkaa. Ryhmiin järjestäytyminen. Jokaisella on hyvä osoittaa sidonnaisuutensa ja mahdollinen esteellisyytensä. Tarvittaessa myös allekirjoituksella ryhmän vetäjälle.

Ryhmä 1. Harraste- ja koulutuslento, sekä drone- harrastajat ja elinkeinonharjoittajat

Ryhmä 2. Kentän tulevaisuuden käyttöasteen ja - tarkoituksen suunnittelu

Ryhmä 3. Kansainvälisyys ja kv- hankkeet

Ryhmä 4. Ilmailu- ja avaruusalan liiketoiminnan kehittäminen, sponsorointi ja investoinnit

Ryhmä 5. Kriisinhallinta, pelastustoimi ja poikkeustila lentoliikenteessä

Ryhmä 6. YVA, eli rakennushankkeiden ympäristövaikutukset ja raportointi

Ryhmä 7. Kivikon ja Malmin kriittinen arviointi lentoliikennettä ja kustannuksia ajatellen

Ryhmä 8. Ympäristön asukkaiden kuuleminen ja mielipiteiden dokumentointi uusista rakennushankkeista

Ryhmä 9. Malmin kentän historia ja kulttuurihistoriallinen sekä ilmailu- ja avaruustieteellinen merkitys pohjoisissa olosuhteissa.

Ryhmillä tulee muodostaa oma sähköpostilista ja aikatauluttaa joitakin kokoontumiskertoja.
Voi ilmoittautua useampaan ryhmään.

Aikataulu on hirveä, mutta vielä ehtii vaikuttaa.

Eri ryhmille tarvitaan objektiivisia vetäjiä ja aikataulu, miten kerätty tieto käytetään ja kenelle se luovutetaan.

Yksityisestä rahasta kun on kyse, sijoittajat ovat raivoissaan, mutta jos asia on ollut alunperin puutteellisesti valmisteltu ja esitelty, parempi toimia nyt!

Ohessa yksi päätös linkkinä. Eli Nallenrinnettä koskeva.

https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatoshistoria/2019/Kymp_2019-06-04_Kylk_17_Pk/8DA6BAAC-4D27-C690-8570-6B49EB100000/Nallenrinne_(Malmin_lentokentan_alue)_asemakaavan_.html?fbclid=IwAR2p7ilL_f0Oo0YNGxnpXNDmlBtb6SGAbzaQPqNemcl3yBpkfvH1o9som90

6

<50

Vastaukset

 • Jokainen voi käydä katsomassa näitä julkisia ryhmiä sekä esimerkiksi ryhmää https://www.facebook.com/groups/316587202086606/ ja tehdä siellä (päivittäin postaavana) aktiivisena toimivan henkilön taustoista tai henkisestä tilasta omat johtopäätöksensä.

  Suosittelisin myös olemaan aika tarkkana kun ihan nimillä esitetään erilaisia väitteitä. Niistä voisi herkempi esittää herjauskanteita?

  Terhille jaxuhaleja:)

 • Edelisessä kommentissa loukataan kunniaa esittämällä perättömiä väitteitä henkilön terveydestä. Syynä, eriävät poliittiset mielipiteet.

 • KILO INDIA LIMA / krona kod 34 bravo

 • Katsokaa asiaa ja tehkää valituksia ja kanteluita jos koette niin. Turha pysähtyä parin puolisokean ukon egoa miettimään, tai tuntea syyllisyyttä jos ahneusriippuvaisilta jää annos mammonaa väliin. Lasken tähän poliisipäättäjät mukaan.

 • Aloittaja on siis avohoidossa?

 • Suuri veikkaukseni on, että ei missään hoidossa. Tarvetta varmaan olisi, kuten nopsalla googlauksella selviää.

  Akateeminen ”ura” ruokakulttuurin parissa taisi jäädä näiden ongelmien seurauksena. Kuten vähän muutkin duunit. Tähtitiedettä on Turun suunnalla harrastellut, näin kaverini kertoi. Ei juurikaan enää, kun oli muidenkin mielestä melko sekasin.

  Nyt keskittyy somettamiseen, näkee uhkia ja vaaroja joka nurkan takana, kuvittelee että tarkkaillaan. Aika normi taudinkuva? Silleen harmiton tapaus, vaikka hetken aikaa ehkä hauska seurattava. Sen jälkeen tulee lähinnä surullinen olo, ettei osaa hakeutua avun pariin.

  Jättää omaan kuplaansa, eiköhän se kuitenkin ole harmiton tapaus, vaikka onkin kova suustaan. Postailee noihin omiin parin hengen ryhmiinsä kaikenmoista tajunnanvirtaa.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.