Aihe

Aspergerihmisten maailma

Anonyymi

Aspergeroireiset hallitsevat maapallolla ja aiheuttavat sodat, köyhyyden ja kurjuuden. Aspergeroireset ovat empatiakyvyttömiä, heillä on kommunkointipulmia, ovat kapeakatseisia, tukeutuvat ohjaavaan henkilöon, omaavat voimakkaan tunnemaailman ja elävät omassa kuplassaan kuten he itse sanovat.

Julkinen sektori on aspergeroireinen ja verotus ja monet lait ovat vastoin useita moraaliohjeita. Jalo 8. osainen polku kehoittaa harjoittamaan elinkeinoa josta ei ole vahinkoa kenellekkään. Oikea puhe on myös hyve.
http://www.nic.fi/~laan/polku.htm

5

113

  Vastaukset

  • Sanoo hän, joka ei selvästikään tiedä asiasta mitään

   Miltä sivustolta tiedot etsit?

  • "Aspergeroireiset hallitsevat maapallolla ja aiheuttavat sodat, köyhyyden ja kurjuuden. Aspergeroireset ovat empatiakyvyttömiä. "

   Ei pidä paikkaansa! Nuo ovat narsistin ominaisuuksia! Asperger ihmiset voivat olla jopa yli tunteellisia ja hyvin herkkiä. Joskus myös herkästi suuttuvia mutta se johtuu siitä että näemme maailman paljon moniulotteisemmin kuin normi ihmiset.

   AssiMies89

   • Ja kyllähän se joskus alkaa raivostuttamaan kun joutuu käymään keskusteluja itseään tyhmempien ihmisten kanssa.

    AssiMies89


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja kyllähän se joskus alkaa raivostuttamaan kun joutuu käymään keskusteluja itseään tyhmempien ihmisten kanssa.

    AssiMies89

    Se on juurikin se ärsyttävin juttu mitä en uskaltanut tunteistani sanoa 50 vuoteen .
    Keskustelut tuntuu usein niin kiduttavan tyhmiltä ja sit yrittää kohteliaasti näytellä niinkuin olis itse vielä tyhmempi jottei ne ihmiset hermostuis. Se on emotionaalisesti aivan kauhee kokemus

    "poiuytrfghj"


  • Tosiaan asperger henkilöt yhdistetään joihinkin sekoilijoihin vaikkapa tuolla ylilaudalla jossa joskus tulee jotain katottua kun joku somessa sinne linkittää. Mutta ne as henkilöt joita itse olen tavannut on olleet sellaisia saksalaisen dekkarin Kettu sarjassa as-henkilöä näyttelevän lenny wandmann tyyppisiä fiksuja tyyppejä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1699