Perinteinen jäsenkorjaus

Anonyymi

Kokemuksia? Jäsenkorjauskoulutusta olis tarjolla Asikkalassa, Lahden kupeessa. Helsingistä näköjään menis Onnibus suoraan perille saakka!

https://www.perinteinenjasenkorjaus.fi/kurssit/hotelli-tallukka-asikkala/

"Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää, ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää, eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää, tai kipua tuottavaa. Hoito sisältää myös kattavan lihashuollon ja rentoutuksen.

Ennen hoitoa asiakkaalta kysellään hyvin tarkasti hänen lääkityksensä, krooniset sairautensa ja mahdolliset loukkaantumiset. Sen jälkeen tarkistetaan asiakkaan kehon tasapainotekijät ja epätasapainon synnyttämät virheasennot.

Kehon tasapainottaminen aloitetaan aina sen perustuksista, jaloista. Selkä hoidetaan istuen. Eteen- ja taakse taivutuksilla, asiakkaan kanssa yhdessä työskennellen, saadaan nikamat ja syvätkin lihakset liikkuviksi.

Keho on anatominen kokonaisuus varpaista ylöspäin päälakeen asti: kaiken siinä pitäisi olla tasapainossa. Elämän aikana tapaturmat, autokolarit ja vaikkapa kaatumiset voivat aiheuttaa sen, että kineettinen ketjumme, lihastoimintaketjumme, meneekin epätasapainoon. Tällaisista sattumuksista voi seurata lukuisia ongelmia. Lantionkori voi jäädä virheasentoon. Epätasapaino johtaa virhemuutoksiin ylhäällä ja alhaalla kehossa. Väärät lihakset joutuvat silloin ylläpitämään tasapainoa. Eri puolille vartaloa tulee lihaskireyksiä, joista edelleen aiheutuu lisäongelmia.

Nilkat, selkä, polvet ja lonkat, kaikki tuki- ja liikuntaelimistön alueella olevat nivelet ja lihakset kipeytyvät ja aiheuttavat ajan oloon kulumamuutoksia. Näihin kiristyksiin ja virheasentoihin, jopa kroonisiksi muuttuneisiin, apua voi löytyä juuri perinteisestä jäsenkorjauksesta.

Apua kannattaa hakea jäsenkorjauksesta ajoissa, ennen kuin nivelet ovat niin pahoin kuluneet, ettei niihin auta muu kuin tekonivelen vaihto."

4

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiedänpä tuota. Itse kävin edelliskesänä kerran terapeutilla, joka oli erikoistunut moneen eri alaan ja yhdisteli niiden tietoja (urheiluhieronta, jäsenkorjaus jne).

      Toivottavasti aloittaja on sen verran realisti, että tajuaa, että tärkeintä on se, mitä ihminen itse tekee; eli liikunta. Millään terapialla ei voida kompensoida elämäntapojen puutteita. Toki on hyvä, jos ammattilainen on katsomassa kehon käytön virheet. Esim. Töölönlahden ympärillä näkee juoksijoita, joista voi sanoa, kuka ei enää 10 v päästä juokse, ellei liikeradoissa korjata jotain. Passiivisen naksauttelun sijaan ihmisen on itse treenattava heikkoja lihaksiaan.

      Omaan lonkkakipuuni ei reagoinut virallisen eikä epävirallisen lääketieteen edustaja. Keksin itse, millä helpotan ongelmaani (kävellessä toinen jalkaterä oli lievässä ulkokierrossa, toinen suora, josta opettelin hitaasti pois. Lisäksi käytän omaa venyttelytapaani).

      • Anonyymi

        Yön pimeinä tunteina mielikuvitus voi lähteä laukkaamaan. Näin taisi käydä sinullekin.


      • Anonyymi

        Passiivinen naksauttelu? Ei kuvaa kyllä jäsenkorjausta laisinkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Passiivinen naksauttelu? Ei kuvaa kyllä jäsenkorjausta laisinkaan.

        Tutkipa tuosta. Ei mitään niksautteluja eikä kopsautteluja!

        Katso myös pahoin kipuilevan sairaanhoitajan käsittely, jota oli hoidettu omien, niiden perinteisten hoitojen mukaan jo vuodesta -88! Valitettavan huonoin tuloksin.

        https://www.youtube.com/watch?v=al2OTUEUeqs


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      333
      3739
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1448
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1270
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1254
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1211
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe