Nyt meni Siepiltä viimeinenkin uskottavuus

Anonyymi

Ei ole kuulunut kuin pari päivää Sara siepin kyynelehtivästä vuodatuksesta siitä miten hän kärsii julkisuudestaan, kun hän jo ilmoittaa storyssaan pakahtuvansa onnesta ja julistaa aikovansa avautua stooreissaan useammin. Siis häh? Melkoista vuoristorataa menevät hänen tunteensa! Mutta sitä järjenjuoksua en ymmärrä. Jos kerran kärsii julkisuudesta niin eiköhän silloin viimeinen asia mitä kannattaa tehdä, ole nämä julkiset avautumiset, jotka taatusti pääätyvät lööppeihin. Asioistaan ja huolistaaan voi ja kannattaa tietysti puhua mutta mitä järkeä tehdä se tehdä kaiken kansan edessä. Eikö hän todellakaan voi ystäviensä kanssa tehdä muuta kuin juhlia? Esimerkiksi avautua heille huolistaan ja surustaan? Tai perheelleen.? Tai sitten ihan ammattiauttajalle? Sillä apua hän todella tarvitsee, tuota menoa hän kyllä ennen pitkää hajoaa lopullisesti!

2 kommenttia

Vastaukset

  • Sata Sieppi voisi ihan vapaasti jo irtautua julkisuudesta. Kovin epävakaalta persoonallisuudelta hän vaikuttaa 🤔 Julkisuus ahdistaa, ei ahdista ja taas ahdistaa...

  • Sieppi on kylmästi laskelmoiva kassakone ja saavutti avautumisellaan juuri sen mihin pyrkikin: pääsi kumpaankin iltapäivälehteen ja seuraajamäärät sen kuin kasvavat! Ja kassakone kilisee. Muuten olen sitä mieltä että jos haluaa seurustella Mutta pitää sen salassa, niin se kyllä onnistuu!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.