kaupungin henkilöstöstrategia

Anonyymi

Suonenjoen kaupungin henkilöstö voi edelleen melko huonosti ja pelon ilmapiirin värittämä. Kaupunginhallitus on työnantajan ominaisuudessa, mutta ei tee mitään asian hyväksi. Pitääkö koko kaupunginhallitus laittaa uusiksi seuraavissa vaaleissa.

Onko jokin muukin kaupunki olemassa, jossa johtaja ei tervehdi alaisiaan?

16

246

Vastaukset

 • Otan osaa siivoojat ja keittäjät. Myös muut kaupungin työntekijät.

  • Hyvä, että solidaarisuutta löytyy kun tiedetään asian oikea laita. Oikeiden asioiden takana täytyy uskaltaa seistä.


 • Kylläpä on työ tyytyväisyys vähästä kiinni jos johtaja ei huomaa tervehtiä . Jokaisen työ on tärkeää itse ainakin huikkaan huomenet enkä odota että joku tekee sen ensin, eikä sillä ole mitään tekemistä henkilöstöpolitiikan kanssa.

  • Henkinen viihtyvyys on tärkeätä työpaikallakin. Kotonakin sanotaan hyvät huomenet ja jotain on vialla jos ei näin tapahdu. Yhteisöllisyys tekee hyvää.


 • Kaupunginhallitus=kaupunginjohtaja.

  • Näinhän sen EI pitäisi olla. Hallituksen on valinnut kuntalaiset edustajakseen. Nyt hallitus ei tutustu asioihin ja menee kokouksiin juomaan kahvia ja päätökset menevät läpi sinällään. Kuntalaisilta jopa piilotetaan tietoja extranettiin vaikka se on laitonta, jos asia ei ole salainen. Seuraavissa kuntavaaleissa täytyy äänestää koko hallitus vaihtoon.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Näinhän sen EI pitäisi olla. Hallituksen on valinnut kuntalaiset edustajakseen. Nyt hallitus ei tutustu asioihin ja menee kokouksiin juomaan kahvia ja päätökset menevät läpi sinällään. Kuntalaisilta jopa piilotetaan tietoja extranettiin vaikka se on laitonta, jos asia ei ole salainen. Seuraavissa kuntavaaleissa täytyy äänestää koko hallitus vaihtoon.

   Kyllä koko hallitus uusiksi .Uuteen hallitukseen osaavia ihmisiä.


 • 1980-1990 luvuilla olin jonkin vuoden SJ:n kaupunin palveluksessa. Aina silloin tällöin
  joku luottopoika tai luottotyttö ilmaantui työpaikalle ja ilmoitti miten työt on hoidettava. Kun ei sitten yleensä saanut vastakaikua niin meni kaupungin johdolle itkemään ettei luottopoikaa tai luottotyttöä arvostettu kaupungin työntekijöiden keskuudessa. Johdolta sitten tuli moitteita että heitä on arvostettava tai muuten alkaa kurinpitomenettely. Hölmöyksiä piti olla ainakin tekevinään.
  Vieläkö näin mennään ?

 • Suonenjoen kaupungilla on kuulemani mukaan hyvä työympäristö. Tuskin tämän aloittaja on edes on tai on ollut kaupungin palveluksessa tai on jostain syystä ollut tai on poissa.

  On hyvin todennäköistä että tämä kirjoittaja joka on oletettavasti nainen joka haluaa vain edistää omaa uraansa tai tulossa kuntaan töihin. Sillä tällainen puskista huutelu on monille naisille tyypillistä😁 ja arvostelu ei todennäköisesti kohdistu kaupungin johtoon ollenkaan (käänteistä keittiöpsykologiaa), vaan pyrkimyksenä on, että työntekijät näyttäisivät johdon ja hallituksen silmissä epälojaaleilta.

  • Onko kuulopuheesi kattanut kaikki työryhmät vai vaan jonkun yksikön? Ja kun oletat että kirjoittaja on nainen niin voisiko kirjoittelulle kenties ollakin aihetta ? Ja miksei mieskin voi olla kirjoittajana mutta eikö yleinen käsitys kunnan töistä ole se että naiset tekee ja miehet valittaa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onko kuulopuheesi kattanut kaikki työryhmät vai vaan jonkun yksikön? Ja kun oletat että kirjoittaja on nainen niin voisiko kirjoittelulle kenties ollakin aihetta ? Ja miksei mieskin voi olla kirjoittajana mutta eikö yleinen käsitys kunnan töistä ole se että naiset tekee ja miehet valittaa?

   Hyvä, että ihmiset uskaltavat ottaa kantaa jollakin foorumilla. Pelon ilmapiirissä ei asioita voi tuoda työpaikalla esille - vaikka pitäisi- koska sinut äkkiä painostetaan pois.
   Hyvä työnantaja on kiinnostunut työntekijöiden kokemista epäkohdista ja on valmis korjaamaan tilannetta MUTTA ei Suonenjoella. Peitellään ja vältellään. Jopa päätöksentekokin on joskus kyseenalaisen "salassa" vietyä.


 • Suonenjoen kaupunki on työpaikkana sellainen jossa kohdellaan kaikkia tasapuolisesti. Puututaan epäkohtiin välittömästi ja huolehditaan siitä, että henkilöstöä kohdellaan tasa-arvoisesti.

  Olen varma, että jos esihenkilö käyttäisi alustaan kohtaan valtaansa väärin, nöyryyttämällä, kyykyttämällä tai peräti alaisiaan mustamaalaten, ei tällainen esimies olisi kauaa virassaan.

  Suonenjoen kaupunki noudattaa tasa- ja yhdenvertaisuuslakeja eikä painosta ketään olkoon mies nainen tai iäkäs. Päinvastoin kaupunki kannustaa ja tukee alaisiaan myös johtavassa asemassa olevia joilla kuitenkin vastuu toiminnoista ja myös alaisten oikeudenmukaisesti kohtelusta.

  Henkilöstöllä on tukenaan luottamusmiehet joista etenkin Jyty -liiton edustaja on kunnostautunut tasapuolisesti jäsenistöön kohdistu alla edunvalvonnassa eikä niinkuin on väitetty valheellisesti että ajaneet vain omaa tai lähipiirinsä etuja.

  Toki kaupunki on osan toiminnoistaanyhtiöittänyt, jotta henkilöstökuluja olisi helpompi hallinnoida, mutta tämä on tehty henkilöstöä etukäteen kuullen ja etenkin Jytyn paikallisyhdistys on tehnyt valtavan työn selvitellessään sen miten sopimukset tehdään ettei työntekijöiden edut mukaanlukien eläke muuttuisi.

  Eli aivan asiatonta panettelua tällä palstalla kaikki - annetaan kaupungin johdolle työrauha jotta he voisivat toteuttaa visiotaan nuorekkaasta, dynaamisesta työympäristöstä.

  • Tuskin nämä jutut ihan tyhjästä on keksitty.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tuskin nämä jutut ihan tyhjästä on keksitty.

   Aina on joku "reittä myöten"noussut, jolla ei ole pätevyyttä hoitaa hommiaan. Ja sillehän ei tehdä mitään, vaikka kuinka siitä annettaisi palautetta. Ja työntekijöiden vika on kaikki ongelmat.🤔


 • En tiedä mutta näin yrittäjänä minulle työntekijät ovat vain ja ainoastaan pelkkää aivotonta massaa

  • Näin ainakii työntekijänä siltä tuntuu


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  117
  5058
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  124
  739
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  547
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  38
  512
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  20
  478