Aihealueet

Listaukset

  EKP:n sinko ei auta

  Anonyymi

  Ekp yrittää epätoivoisesti puskea uutta rahaa markkinoille pankkien kautta ja pitää yllä velkakuplaa. Ei auta kun velkasaturaatio on tullut täyteen, velkapyramidiin ei riitä uusia tulijoita. Mitä tästä seuraa, no olaisuuden reaaliarvojen raju pudotus tietysti kun porukka yrittää myydä omaisuuseriä huippuhintaan mutta kun ostajia ei yksinkertaisesti ole. Aijai, kyllä tulee tapahtumaan -90 luvun tosinto jolloin kämppien hinnat tippuvat 40-50 prossaa. Tarjontaa on valtavasti pk-seudulla mutta ostajia ei vaan ole.

  4

  <50

   Vastaukset

   • Oikeisto-YLE on ollut turhan vaatimaton "Työvoima-PULA" jallituksessaan, jos vertaa takavuosien "HUUUTAVAAN" sellaiseen.
    Olisiko pistettävä uusiksi vai olisiko oltava varovaisempi, sopulit j a mokut näet tietävät, ettei koskenutkaan heitä vaan Matuja, virulaisia, polakkeja ja sen sellaisia kokoomuksen suosikkeja ....

    • Oikeisto-YLE? Oikeisto-YLE? Mikä ihmeen oikeisto-YLE? Voiko kovin paljoa olla vihervasemmistolaisempi, kuin YLE? En oikein viitsi tähän edes kirjata kaikkea vasemmistopopulismia mitä YLE viljelee, etten tulisi bannatuksi. Vai mikä siellä on mielestäsi oikeistolaista?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Oikeisto-YLE? Oikeisto-YLE? Mikä ihmeen oikeisto-YLE? Voiko kovin paljoa olla vihervasemmistolaisempi, kuin YLE? En oikein viitsi tähän edes kirjata kaikkea vasemmistopopulismia mitä YLE viljelee, etten tulisi bannatuksi. Vai mikä siellä on mielestäsi oikeistolaista?

     >>Vai mikä siellä on mielestäsi oikeistolaista?

     Firman sekä linja että toimiva johto. Aika selvä juttu. Pahin matin ja maijjan kusetus suoritettiin juuri tämän puljun toimesta ja silloin vetovastuussa oli "demari"-koira, se jungneri, joka tänään on avoimesti porrrvari ja virulaisryssät yms maassa hommissa , 400 000 saman verran kuin suomipoikaa kortistossa ja muissa tilastoissa.
     Mutta asiaan:
     https://keskustelu.suomi24.fi/t/16055671/ekp-seteli-ruisku-ei-pelastanut-thomas-cookia--(haans)


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    216
    10423
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    235
    4900
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    61
    894