EKP:n sinko ei auta

Anonyymi

Ekp yrittää epätoivoisesti puskea uutta rahaa markkinoille pankkien kautta ja pitää yllä velkakuplaa. Ei auta kun velkasaturaatio on tullut täyteen, velkapyramidiin ei riitä uusia tulijoita. Mitä tästä seuraa, no olaisuuden reaaliarvojen raju pudotus tietysti kun porukka yrittää myydä omaisuuseriä huippuhintaan mutta kun ostajia ei yksinkertaisesti ole. Aijai, kyllä tulee tapahtumaan -90 luvun tosinto jolloin kämppien hinnat tippuvat 40-50 prossaa. Tarjontaa on valtavasti pk-seudulla mutta ostajia ei vaan ole.

4 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Oikeisto-YLE on ollut turhan vaatimaton "Työvoima-PULA" jallituksessaan, jos vertaa takavuosien "HUUUTAVAAN" sellaiseen.
  Olisiko pistettävä uusiksi vai olisiko oltava varovaisempi, sopulit j a mokut näet tietävät, ettei koskenutkaan heitä vaan Matuja, virulaisia, polakkeja ja sen sellaisia kokoomuksen suosikkeja ....

  • Oikeisto-YLE? Oikeisto-YLE? Mikä ihmeen oikeisto-YLE? Voiko kovin paljoa olla vihervasemmistolaisempi, kuin YLE? En oikein viitsi tähän edes kirjata kaikkea vasemmistopopulismia mitä YLE viljelee, etten tulisi bannatuksi. Vai mikä siellä on mielestäsi oikeistolaista?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oikeisto-YLE? Oikeisto-YLE? Mikä ihmeen oikeisto-YLE? Voiko kovin paljoa olla vihervasemmistolaisempi, kuin YLE? En oikein viitsi tähän edes kirjata kaikkea vasemmistopopulismia mitä YLE viljelee, etten tulisi bannatuksi. Vai mikä siellä on mielestäsi oikeistolaista?

   >>Vai mikä siellä on mielestäsi oikeistolaista?

   Firman sekä linja että toimiva johto. Aika selvä juttu. Pahin matin ja maijjan kusetus suoritettiin juuri tämän puljun toimesta ja silloin vetovastuussa oli "demari"-koira, se jungneri, joka tänään on avoimesti porrrvari ja virulaisryssät yms maassa hommissa , 400 000 saman verran kuin suomipoikaa kortistossa ja muissa tilastoissa.
   Mutta asiaan:
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16055671/ekp-seteli-ruisku-ei-pelastanut-thomas-cookia--(haans)


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.