Yksityisyyden suoja?

Anonyymi

Hei, taloyhtiön hallitus päätti kartoittaa korjaustarvetta taloyhtiössämme. He päättivät että isännöintiliike ja hallituksen puheenjohtaja kiertävät kaikki asunnot ja selvittävät kunnostustarvetta. Ei tässä mitään, asiasta tuli asukkaille ilmoitus että puheenjohtaja ja isännöinti kiertävät ja että pitäkää lemmikit hoidettuna jne..

Tässä eniten vain alkoi hiertämään se että taloyhtiössä asuva pihapoliisi lyöttäytyi näiden mukaan ja nuohosi kaikkien kämpät siinä samalla. Onko tässä mitään mahdollisuutta tehdä rikosilmoitusta yksityisyyden loukkaamisesta koska vihaan yli kaiken tuota ukkoa enkä missään nimessä olisi halunnut että hän tulee nurkkiani katsastamaan, eikä halunnut moni muukaan. Mitä muuta voi tehdä kun polttaa ko. äijän auton kostoksi.

2 kommenttia

Vastaukset

  • Kumma ettei henkilö "häirinnyt" isännöintiliikettä ja hallituksen puheenjohtajaa.
    He olisivat voineet käskeä hevonkuuseen.

    Jokin yhteiskirjelmä/valitus hallituksen puheenjohtajalle.

    • Joo, ei häiritse niitä ku tuo on itsekin hallituksessa ja siellä aina valittamassa kaikesta mahdollisesta. On semmonen yhtiön perinne-esine joka asunnut tässä asuntojen rakentumisesta asti, eli jotain 30vuotta. Tietää kaiken kaikkien asioista ja olevinaan niin helvetin hyvä ukko. Osaa porukasta tuo vaan ottaa niin päähän kun on nokaansa työntämässä joka helvetin paikkaan eikä kenestäkään mitään hyvää koskaan sano. Siksi ei tuota halua päästää mihinkään sisälle koska en halua että keksii lisää juoruttavaa enkä todellakaan ole ainoa joka näin kokee.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.