Aihealueet

Listaukset

  Yksityisyyden suoja?

  Anonyymi

  Hei, taloyhtiön hallitus päätti kartoittaa korjaustarvetta taloyhtiössämme. He päättivät että isännöintiliike ja hallituksen puheenjohtaja kiertävät kaikki asunnot ja selvittävät kunnostustarvetta. Ei tässä mitään, asiasta tuli asukkaille ilmoitus että puheenjohtaja ja isännöinti kiertävät ja että pitäkää lemmikit hoidettuna jne..

  Tässä eniten vain alkoi hiertämään se että taloyhtiössä asuva pihapoliisi lyöttäytyi näiden mukaan ja nuohosi kaikkien kämpät siinä samalla. Onko tässä mitään mahdollisuutta tehdä rikosilmoitusta yksityisyyden loukkaamisesta koska vihaan yli kaiken tuota ukkoa enkä missään nimessä olisi halunnut että hän tulee nurkkiani katsastamaan, eikä halunnut moni muukaan. Mitä muuta voi tehdä kun polttaa ko. äijän auton kostoksi.

  2

  <50

   Vastaukset

   • Kumma ettei henkilö "häirinnyt" isännöintiliikettä ja hallituksen puheenjohtajaa.
    He olisivat voineet käskeä hevonkuuseen.

    Jokin yhteiskirjelmä/valitus hallituksen puheenjohtajalle.

    • Joo, ei häiritse niitä ku tuo on itsekin hallituksessa ja siellä aina valittamassa kaikesta mahdollisesta. On semmonen yhtiön perinne-esine joka asunnut tässä asuntojen rakentumisesta asti, eli jotain 30vuotta. Tietää kaiken kaikkien asioista ja olevinaan niin helvetin hyvä ukko. Osaa porukasta tuo vaan ottaa niin päähän kun on nokaansa työntämässä joka helvetin paikkaan eikä kenestäkään mitään hyvää koskaan sano. Siksi ei tuota halua päästää mihinkään sisälle koska en halua että keksii lisää juoruttavaa enkä todellakaan ole ainoa joka näin kokee.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    216
    10431
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    237
    4921
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    61
    900