Tupu ei kyllä käytöksen perusteella ole lastentarhanopettaja

Anonyymi

Tuula ruokaillessa nuoleskelee veitsen. Lastentarhat ovat täynnä epäpäteviä opettajia. Tuula näyttää olevan sellainen jos on ylipäätään työssä. Hän sanoi että aurinko laskee pohjoiseen. Mitä tällainen osaa lapsille opettaa, ei mitään kun ei tiedä mitään. Voi lapsia., voi,voi.

7

<50

Vastaukset

 • Varaa myös itselle keittiön, jos joku muu touhuaa siellä, pyörii ja hyörii siellä naama mutrussa.
  Kaikki asukkaat tekemään kaikkia töitä !!

 • Ei lastentarhoissa ole työssä mitään järjenjättiläisiä. Eikä tarhat ole varsinaisesti mitään opetuslaitoksia. Vain päivähoitopaikkoja. Pääasia, että lapsista huolehdittaisiin hyvin päivähoitopaikoissa.
  Siihen kai jokaisen tarhaan työhön hakeutuneen naisen pitäisi pystyä.
  Vaikka joskus tuntuu siltäkin, että hoito on sitä sun tätä. Työntekijöiden aika ja energia ei vaan kai riitä kaikkeen, mitä kuuluu lastenhoitoon.

  • Hokee että hän on vanhin talossa, antaa pahan kuvan 54-vuotiaasta naisesta. Narisee ja toistaa, kuinka kaikki hämmästyttää kummastuttaa, kun laulaa ei saa.
   Tuleeko moinen katkeruus ja mutruisuus kaikille naisille, ei kiva.


 • Lastentarhaopettajan työhön riittää se että osaa lukea jotenkin ja leikkiä ja olla hiekkalaatikolla.

 • Oon saanut itse Tupusta kuvan että olisi vanha bb-katsoja joka bb-foorumilla olisi haukkunut entisten kausien asukkaita jotka ei tee keittiössä töitä ja yrittää sillä keittiötyöllä pysytellä talossa.
  Tupu on mielestäni tapetti jolla ei ole oikein osuutta ryhmädynamiikkaan, keittiötöitä osaa kuka vaan, ja olisikin hyvä että talossa määrättäisiin keittiövuorot kaikille.

  Tämä siis oma mielikuva.

 • Huomenna kaikki kultamussut työkkäriin, ehkä pääsette johonki kursseille. Ei tarvi notkua kämpillä ja valittaa.

 • Joo olen samaa mieltä. En usko että on mitään koulutusta lastenhoidosta. Oli kyllä yx niistä tän kauden turhista asukkaista mukaanlukien eevis, tarina, milla ja JUKKA joka lähtee sunnuntaina 🙌🙌🙌

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.