Auton hinta paperilappuun

Anonyymi

Juuri huudettiin huutokaupassa yli 20000 euroa postimerkkikohteesta. Ei olla Suomessa köyhiä eikä kipeitä. Miksei noita rahoja olisi voinut laittaa vaikka humanitääriselle järjestölle taikka sijoittaa ilmastonmuutoksen torjuntaan tähtäävään toimintaan?

Vaan jos keräilijäkunta on iässä että kuollaan 10-20 vuoden sisällä, niin eipä tarvitse piitata tulevien sukupolvien ongelmista?

6

57

  Vastaukset

  • Aivan sama koskee liki kaikkea keräilyä. Esim timantti on vain hiilenpalanen joka on sattumalta puhdas, eräät tahot maailmassa pitävät timanttien hinnat aivan epärealistisella tasolla mutta siitä huolimatta menevät kaupaksi.
   Postimerkkien hinnat ovat vaihdelleet historian aikana todella paljon, on ollut romahduksia ja nousuja. Nyt näyttää siltä, että kallit kallistuvat ja halvat halpenevat.

   • Vieläkö nousee tai romahtaa, kun postimerkkien käyttö loppuu.


  • Rahahan vain vaihtaa omistajaa, ei se mihinkään häviä. Ei sillä ostamattomuudella maailmaa pelasteta.

   • Saitko paljon, oliko isokin kokoelma, elämäntyö, vai?


   • Hyvä myydä nyt. 10-15 vuoden päästä olisi saattanut olla jätepaperin arvoista, kun keräilijävaarit on hoitokodissa tai mullan alla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3801
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   64
   2139