Suomi24 on täynnä naisten panettelua ja seksististä mollaamista

Ja sitten kun noista törkyviesteistä ilmoittaa, niitä ei poisteta.

Vaikka Suomessa on ollut tasa-arvolakikin voimassa jo vuodesta 1987, naisten täytyy yhä edelleen sietää tuollaista asiatonta ja ala-arvoista solvaamista, jota Suomi24:n sovinistiset moderaattorit suojelevat tai tuottavat noita viestejä itse.

Jos joku on https://keskustelu.suomi24.fi/t/16050103/mika-syopatauti-onko-kokemusta sairastunut vakavasti ja pelkää syöpää, onko oikein huudella, että se on vulvodyniaa.

Ilmoitettuani viestistä lopputuloksena oli asiattomien, raukkamaisten viestien tuplaantuminen.

Väitän, etten ole Suomi24:llä enkä muuallakaan kirjoittanut ainoatakaan lainvastaista kirjoitusta ja sittenkin viestejäni on poistettu turhaan.

Pyydänpä vaan Suomi24:ääkin lopettamaan naisten syrjinnän foorumeillaan, koska se on laitonta.

Homesairaitakin sai ylläpidon siunauksella kutsua hulluiksi, mutta puolustaa ei voinut.

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Moi! Suomi24:ssä keskustellaan tosi aroistakin aiheista ja siksi olisikin tärkeää, että keskustelu pysyisi mahdollisimman asiallisena. Näin ei kuitenkaan aina ole, sillä Suomi24-on kaikille avoin palvelu. Kuka tahansa voi kirjoittaa mihin tahansa keskusteluun, siis myös silloin, kun mitään asiallista sanottavaa aiheesta ei ole.

   Toisten käyttäjien hulluksi kutsumiselle ei ole ylläpidon siunausta. Suomi24:n säännöt kieltävät mm. asiattoman sisällön esittämisen muista käyttäjistä. Sääntöjen vastaiset viestit kannattaa ilmoittaa.

   Jos viestejäsi on poistettu mielestäsi väärin perustein, voit olla yhteydessä käyttäjätukeen palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen palaute@s24.fi.

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi

  • Anonyymi

   No ei S24 ole ainoa. Järjestään joka paikassa tuota tapahtuu keskusteluissa. Ihan mahdotonta sitä on karsia. Tuollaiset pitää vaan pystyä ohittamaan. Jos ei pysty, niin on parempi kun ei lue mitään.
   Voi olla karua kirjoitusta, mutta tämä on vaan karu fakta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   9899
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   681
   8442
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   45
   4693
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   54
   3963
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   180
   2496
  Aihe