Suomi24 on täynnä naisten panettelua ja seksististä mollaamista

Ja sitten kun noista törkyviesteistä ilmoittaa, niitä ei poisteta.

Vaikka Suomessa on ollut tasa-arvolakikin voimassa jo vuodesta 1987, naisten täytyy yhä edelleen sietää tuollaista asiatonta ja ala-arvoista solvaamista, jota Suomi24:n sovinistiset moderaattorit suojelevat tai tuottavat noita viestejä itse.

Jos joku on https://keskustelu.suomi24.fi/t/16050103/mika-syopatauti-onko-kokemusta sairastunut vakavasti ja pelkää syöpää, onko oikein huudella, että se on vulvodyniaa.

Ilmoitettuani viestistä lopputuloksena oli asiattomien, raukkamaisten viestien tuplaantuminen.

Väitän, etten ole Suomi24:llä enkä muuallakaan kirjoittanut ainoatakaan lainvastaista kirjoitusta ja sittenkin viestejäni on poistettu turhaan.

Pyydänpä vaan Suomi24:ääkin lopettamaan naisten syrjinnän foorumeillaan, koska se on laitonta.

Homesairaitakin sai ylläpidon siunauksella kutsua hulluiksi, mutta puolustaa ei voinut.

2

<50

Vastaukset

 • Moi! Suomi24:ssä keskustellaan tosi aroistakin aiheista ja siksi olisikin tärkeää, että keskustelu pysyisi mahdollisimman asiallisena. Näin ei kuitenkaan aina ole, sillä Suomi24-on kaikille avoin palvelu. Kuka tahansa voi kirjoittaa mihin tahansa keskusteluun, siis myös silloin, kun mitään asiallista sanottavaa aiheesta ei ole.

  Toisten käyttäjien hulluksi kutsumiselle ei ole ylläpidon siunausta. Suomi24:n säännöt kieltävät mm. asiattoman sisällön esittämisen muista käyttäjistä. Sääntöjen vastaiset viestit kannattaa ilmoittaa.

  Jos viestejäsi on poistettu mielestäsi väärin perustein, voit olla yhteydessä käyttäjätukeen palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen palaute@s24.fi.

  Terkuin,
  Emma,
  Suomi24-tiimi

 • No ei S24 ole ainoa. Järjestään joka paikassa tuota tapahtuu keskusteluissa. Ihan mahdotonta sitä on karsia. Tuollaiset pitää vaan pystyä ohittamaan. Jos ei pysty, niin on parempi kun ei lue mitään.
  Voi olla karua kirjoitusta, mutta tämä on vaan karu fakta.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  91
  3516
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  511
 3. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  389