Mikä syöpä/tauti, onko kokemusta

Anonyymi

Heinäkuussa kuin kirkkaalta taivaalta yhtäkkiä alkoi ilmestyä jopa 22 mustelmaa vuorokaudessa, alkuun pikkumustelmia alaraajoihin vaan mutta nykyään jo kaikkiin raajoihin. Kaikenkokoisia. Ikenistä tulee verta ja nyt alkoi nenästä verenvuoto.

Väsymys ollut 100000 kertaista uupumusta ja todettu Hb 78 raudanpuuteanemia.

Kuumeilua ollut elo-ja syyskuu. Haavat ei parane lainkaan vaan tulehtuu.

Kaikki mahdolliset labrat tutkittu (satoja kokeita) ei näy verenvuodot labroissa lainkaan vaikka laajat vuotopakettitutkimuksetkin tehty. Ainoa löydös raudanpuuteanemia. Mikrosytäärinen anemia.

Miksi oloni vaan menee huonommaksi? Tänäänkin kamalaa väsymystä ja juuri alkoi tuo nenäverenvuotokin. Nuo oireet täsmää leukemiaan mutta lääkäri sanoo ettei verenkuvassa mikään viittaa veritautiin.

Jos teillä ollut mustelmia syövän oireina niin onko ne näkyneet verikokeissa? Mulla ei siis näy.

8

100

  Vastaukset

  • Luota lääkäreihin. Se on vain anemiaa.

  • Mikrosytäärinen anemia ei parane rautalisällä. Jos et saa apua lääkäriltä jolla olet käynyt, olisi ehkä aihetta hakeutua erikoislääkärin tutkimukseen. Taustalla voi olla suomalaisilla harvinainen perinnöllinen sairaus.
   Leukemiaan en usko, koska veresi on tutkittu jo useampaan kertaan kuten kerrot. Akuutin leukemian oireita ovat väsymys, luustokivut, verenvuodot erityisesti limakalvoilta, yleinen voinnin huononeminen ja tulehdustaipumus. Yleinen hoitoon hakeutumisen syy on kuumeinen tulehdustauti, jonka tutkimusten yhteydessä todetaan poikkeavat verisoluarvot. Joillakin potilailla ilmenee maksan, pernan tai imusolmukkeiden suurentumista.

   • Milläs se mikrosytäärinen anemia sitten paranee?
    Mulle on annettu rautaa tiputuksena suoneen ja päivittäin otan myös purkista.


  • "Miksi oloni vaan menee huonommaksi? Tänäänkin kamalaa väsymystä ja juuri alkoi tuo nenäverenvuotokin. Nuo oireet täsmää leukemiaan mutta lääkäri sanoo ettei verenkuvassa mikään viittaa veritautiin.

   Jos teillä ollut mustelmia syövän oireina niin onko ne näkyneet verikokeissa? Mulla ei siis näy."

   - Janitahan on aiemmin jo kertonut, ettei syöpä näy aina verikokeissa, katso noista linkeistä:

   "Lääkäreiden piittaamattomuus voi olla kohtalokasta niin kuin liian monessa https://cutt.ly/VwZGpdr tapauksessa ilman, että sitä naureskelua https://cutt.ly/PwZGdAj voisi mitenkään hyvittää eikä valittamiset auta mitään, jos laiminlyönnit https://cutt.ly/8wZGd8I käyvät hengen päälle."
   [ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15990099/miten-suomessa-on-jarjestetty-niiden-hoito-jotka-eivat-saa-terveyskeskuksesta-mitaan-apua#comment-98863661 ]

   Aktiivisessa tilassa oleva myöhäisvaiheen borrelioosikin voi aiheuttaa verenpurkaumia, josta meikälläkin kokemuksia, katso https://cutt.ly/3wXPaeg tuolta. Sairautta kutsutaan ACA:ksi (acro­der­ma­titis chro­nica atrop­hicans) ja Borrelia afzelii lienee siinä takana.

   Vaikkei oireesi normaalia olekaan, kannattaa pysyä rauhallisena stressin pahentaessa kaikkia oireita.

   Tarvitsisit ainakin parempaa hoitoa kärsiessäsi anemiasta noin.

   • Käyn joka viikko verikokeissa ja muissa tutkimuksissa ja kerran viikossa HUS:in etälääkäri soittaa mulle. Pieniä mustelmia tulee yhä joka päivä raajoihin. Enää ei kokoajan huimaa, pyörrytä ja korvissa humise. Rautatiputuksen ja tablettien ansiosta hb saatu nousemaan 78-> 87 -> 93. Eli nyt hb 93 ja sen ansiosta vähentynyt jatkuva pyörryttäminen.

    Lääkäri nauroi ääneen kun kysyin voiko mustelmat olla jonkun syövän ensioire. Ei kuulema voi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Käyn joka viikko verikokeissa ja muissa tutkimuksissa ja kerran viikossa HUS:in etälääkäri soittaa mulle. Pieniä mustelmia tulee yhä joka päivä raajoihin. Enää ei kokoajan huimaa, pyörrytä ja korvissa humise. Rautatiputuksen ja tablettien ansiosta hb saatu nousemaan 78-> 87 -> 93. Eli nyt hb 93 ja sen ansiosta vähentynyt jatkuva pyörryttäminen.

    Lääkäri nauroi ääneen kun kysyin voiko mustelmat olla jonkun syövän ensioire. Ei kuulema voi.

    "Lääkäri nauroi ääneen kun kysyin voiko mustelmat olla jonkun syövän ensioire."

    - Niin lääkärit naureskelivat Janitallekin, kuten voit lukea edeltä ja täältä https://cutt.ly/PwZGdAj ja https://cutt.ly/8wZGd8I tuolta, että nauroivat hänet ulos, eikä päästy hoitamaan syöpää ajoissa, jonka takia hengenmeno on lähellä.

    Tuollaisesta epäasiallisesta naureskelusta ja asenteesta pitäisi tehdä aina potilasvahinkoilmoitus https://www.pvk.fi/fi/vahinkoa-epailevalle/vahinkoilmoituksenkasittely/

    Seuratessani uutisia törmäsin tällaiseenkin https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vaimo-kuoli-yllattaen-leukemiaan-mies-paljastaa-oireen-jota-ei-ymmartanyt-vakavaksi-yksi-selvista-merkeista-etta-jokin-voi-olla-pielessa/7556340 miehen kertoessa vaimonsa mustelmasta, jota ei tajunnut vakavaksi oireeksi.

    Ei maalata nyt piruja seinille, toivottavasti se on anemiaa vaan, mutta kyllä tuollaisen naureskelun pitäisi loppua ja säätää siitä vaikka lakia, jos taukit eivät tajua muuten olla leikkimättä kenenkään terveydellä ja https://cutt.ly/VwZGpdr hengellä.

    Jk. Vahingossa vastaamisen sijaan äänestin ensin viestiäsi voimatta kumota ääntäni, haluamatta ikipäivänä äänestää potilaille nauravia lääkäreitä.


  • Voi olla verisairaus, joku verisyöpäkin. Ei kannata suhtautua kevyesti muttei ahdistuakaan.
   Mene paremmalle lääkärille, joka suhtautuu tosissaan.
   Mulla epäiltiin mm. myelooma, myelooma on kantasolusyöpä.

  • Kokeile huvikseen lisätä nesteen juomista. Huomioi että tietyt nesteet toimivat nesteenpoistajina..kahvi tee energiajuomat.
   Esimerkiksi C vitamiinipitoiset kotimehut, tai tuore appelsiinimehut olisi hyviä. Auttaa raudan imeytymistä ja vesi on tiedetysti vanhin voiteista. Lisäksi kun pidät huolta nesteytyksestä ja aineenvaihdunnasta muutenkin, kevyttä hierontaa ja jumppaa.. aktivoit kehosi vasta-aine tuotantoa. Näiden lisäksi muista nukkua riittävästi. Uskoisin että uni on yhtä tärkeää terveydelle kuin neste.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   42
   2037
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1777
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   69
   1444
  4. Ulosajot Äänekoskella

   Yöllä kolmas ulosajo äänekoskella putkeen. Kolmas kerta toden sanoi,nyt lähti henki.
   Äänekoski
   35
   801