Ninna hoitelee hevosta

Anonyymi

Aurinko oli jo korkealla kun Ninna asteli pihamaalle haukotellen. Yhtäkkinen valo sai siristämään silmiään. Hän venytteli nautinnollisesti notkeaa alastonta vartoloaan.
Jalkoväliä kihelmöi tutusti niinkuin aina kun panetus nosti päätään. Hän oli ollut kiihottunut heti herätessään. Ninna olisi halunnut tietää mitä unta oli nähnyt, mutta ainakin se oli kuumaa.
Tyttö harkitsi mielessään hetken helpotusta.
Ajatukset keskeytyivät kuin heinikko kahahti. Ninna pyörähti ympäri.
Siinä se oli. Hevonen tuijotti häntä aidan toiselta puolelta. Tyttö naurahti: Ajoitus ei olisi voinut olla sopivampi.
Ori näytti rennolta. Ninna tiesi millainen se oli leppoisan katseen takana. Ajatus pedon herättämisestä henkiin kiihotti.
Miltä tuntuisi puristua suonikkaan sauvan ympärille? Todennäköisesti kestämättöman hyvältä.
Ei tarvitsisi edes liikkua. Valtava aisa pitäisi huolen siitä, että pillu räjähtäisi samantien kun ottaisi sen vastaan.
Ninnan hengitys juuttui kurkkuun.
Näky vangitsi tytön katseen.
Siinä se nyt oli. Rivojen ajatusten kohde. Kuva mielessä kun hän laukesi sormet pillussa tai perseessä. Takuuvarma tyydyttäjä.
Ori liikahti ja laskeutui makoilenaan nurmelle. Se ei tehnyt elettäkään tytön suuntaan, joten Ninna kapusi aidan ylitse laitumelle. Hevonen kohotti hieman päätään.
Ninnaa heikotti. Pelkokin kipristi vatsanpohjaa, mutta ori makasi edelleen rauhallisena. Se oli tyhjentänyt itsensä tammaan äsken ja oli raukea. Kassit riippuivat kuitenkin painavina, joten spermaa riittäisi pillun täydeltä.
Tyttö sai rohkeudenpuuskan. Himo ajoi hänet kyykistymään orin yläpuolelle ja puskemaan persettään turpaa vasten.
Uros hamusi samantien huumaavan tuoksun lähdettä. Sitä piti maistaa. Ninna voihkaisi kun orin kieli saavutti jalkovälin, lipaisi märintä aluetta ja alkoi sitten pitkin vedoin nuolla tyttöä. Varsinkin persereiän ja avautuneen vitun alue kiinnosti.
Ninna putosi otsalleen kun jalat pettivät alta. Perse jäi pystyyn ja orille tarjoutui mahdollisuus tutkia tarkemmin sykkivää persereikää. Kas, tuossa oli toinenkin kolo. Turpa kastui nesteestä, jota tulvi sen sisuksista. Se pyöritti turpaansa jalkovälissä ja tuli hankaamaksi klitorista. Kielenpää käväisi nopeasti sisälläkin. Ninna sai sähköiskun.
-Ai saatana tuo kieli! Uudestaan...Nussi mua sillä!
Tyttö koetti asettaa perseensä niin, että se tapahtuisi. Ja tosiaan, kieli tuikkasi vittuun vielö syvemmälle. Ja uudestaan. Ja uudestaan.
-Aargh...Mitä sä teet...Mä tuuuun!
Ninnan pillu räjähti ja sinkosi kiimaa joka hermoon. Hän kiemurteli ekstaasissa kielen käsittelyssä.
Ninnan orgasmi teki uroksen hetkessä valmiiksi. Se aisti, että tämä naaras on erilainen. Tarve pakotti kyrvässä. Sen tahto oli selvä. Tuossa olisi aukko johon se halusi survoutua saadakseen valtavaa nautintoa. Veri virtasi mulkkuun ja kassit kiristyivät.
Ninna konttasi kiimaista sauvaa kohti. Saatuaan siitä otteen hän alkoi kaksinkäsin runkata sitä. Koko tilanteen hulluus pikemminkin lisäsi kiihkoa. Ninna ei tajunnut, että vaikeutti päämääränsä -saada aisaa sisäänsä- himokkailla toimillaan.
Mulkku kasvoi pituutta ja... myös paksuutta.
Ori hirnahteli Ninnan käsien liikkuessa yhä kiihkeämmin. Ei tullut kuuloonkaan nousta tästä, eikä se olisi edes pystynyt. Selkäranka kaareutui kun se liikahteli nautinnon kourissa.
Ninna ei pystynyt odottamaan enää. Pillu asetettiin sauvan päähän valmiusasemiin. Halu oli niin kova, että esteet oli raivattava tieltä. Ahdas reikä oli liukas. Kullin ympärysmitta oli kuitenkin monta kertaa suurempi ja tavoite tuntui mahdottomalta.
Himo oli suurempi.
Pillureikä hangoitteli vastaan. Liha venyi ja Ninna tunsi repivää tunnetta. Pahin olisi kohta ohi kunhan aukko sopeutuisi uuteen tunkeutujaan.
Pillu muodosti kauniin renkaan elimen ympärille. Vähä vähältä samettinen pehmeys kietoutui urokseen kuin lihansyöjäkasvi. Pillussa tuntui painetta, ei kipua enää.
Hitaasti ja varmasti mulkku upposi tuttöön. He pysähtyivät. Oli vain äärimmilleen paisunut kyrpä ja äärimmilleen täytetty vittu.
Tunne oli sanoinkuvaamaton. Ei voinut liikahtaa. Se sysäisi reunan yli.
Eihän sitä voinut välttää. Pieni supistus pillussa sinkosi heidät paineella kohti huippua.
Vitun jokainen hermopiste söi kyrpää. Se teki kaikkensa ettö saisi parrua syvemmälle, kenties pohjaan saakka...
Ori olisi halunnut tikata raivolla vitun perällä, mutta tiukassa puristuksessa ei voinut liikkua. Ei auttanut muu kuin hirnua sydämensä kyllyydestä ja purkautua paineella pikkuvittuun.
Jälkimainingit huuhtoivat viimeiset olot mennessään. Ninna makasi hevosen kullilla siinä syvyydessä mihin he olivat edenneet ennen laukeamista.
Nyt kulli oli pehmennyt ja pillukin alkoi vähitellen tottua sen kokoon.
Ninna yritti irrottautua orista, mutta pillu oli kai liian hanakka päästämään irti aarteestaan.
Spermaa tursusi ulos jatkuvana norona.

21

20388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun Ninna koetti irrottautua sauvasta, edestakainen liike stimuloi kullinpäätä. Ninna rakasti sisällään kasvavaa mulkkua. Voimistuva täyteyden tunne nostatti kiimaa ja kullinhimoa.Tuota patukkaa täytyi saada nyt ja paljon!

      Orikin himoitsi ihmisvittua liikaa. Se jännitti lihakset äärimmilleen sitten työntäytyi ahtaaseen putkeen. Sentti kerrallaan, kiduttavan ihanasti elimet hankasivat toisiaan. Kun kulli oli pohjassa, Ninna tunsi sen kurkussa asti. Pillu oli valmis.
      Eläin ei suostunut enää olemaan otettavana. Se kohottautui jaloilleen ja valmistautui panemaan omilla ehdoillaan.
      Ninna kiipesi kalliontapaiselle. Jalat, perse ja vittu levällään hän tarjoutui.
      Eläin ei sohaissut minne sattuu. Voimakkaalla työnnöllä se omisti naaraan. Perillä se pysähtyi haukkomaan henkeä. Nautinto sokaisi kokeneen nussijan. Se lamaantui hetkeksi ja huomasi, ettei paikallaan olo laskenut himoa. Pillu oli jotain taivaallista. Se teki kummallisia, liikkui hänen ympärillään. Ori alkoi nussia pitkin poikin.
      Tyttö voihki alla. He olivat nyt täydellisiä toisilleen. Pillu tarrasi mulkkuun rytmikkäästi ja ori antoi aisaa vuorostaan.
      Jos se ei olisi laskenut lastiaan pilluihin jo neljästi tänään, se olisi tullut jo.
      Nyt nautinto saatiin tuplattua. Tyttö tosin alkoi osoittaa laukeamisen merkkejä. Se tunki takamustaan oria päin anoen:
      Anna sitä kyrpää, sä osaat ton niin jumalattoman hyvin...Saatana mikä vehe...Tää alkaa olla liian ihanaa...Aaah...en kestä enempää...
      Aistien pommitus, järjetön nautinto lamautti Ninnan. Hämärän rajamailla hän oli porattavana tuntien sellaista, minkä ei olisi pitänyt olla mahdollista. Eikä se että orgasmi ei laimennut vaan kohosi uusiin ulottuvuuksiin. Aaltoileva sykintä, räjähtelevä pillu...Tyttö huusi lakkaamatta. Ja ori vain jatkoi niin kuin ei mitään nussimista.
      Kun Ninna palasi maanpinnalle, nainti jatkui. Ori halusi nyt vittua eri kulmasta.
      Tyttö oli tyytyväinen. Pieni lepotauko tuli tarpeeseen sillä hän tunsi itsensä puhkinussituksi äskeisen tykityksen jälkeen.
      Kiimainen uros ei voinut lopettaa. Se koetti työntää sauvaansa tyttöön, joka nyt makasi selällään.
      Mutta Ninna ei aikonut antaa pillua.
      Eläimellä oli silminnähden tukala olo. Kyrpä vääntyili vatsaa vasten ja kassitkin näyttivät täysiltä.
      Heti tuli helpotusta kun vartta alettiin runkata kunnolla. Ninna myös kumartui lipomaan kyrvänpäätä. Ori hirnahti yllättyneenä. Kiima hyppäsi pilviin ja tarve muuttui pakoksi.
      Ninna venytti suunsa mulkun ympärille. Se onnistui vain vaivoin. Sen jälkeen oli helppoa liuttaa suutaan vartta pitkin. Kielikin kidutti terskan alapintaa.
      Uros teki niinkuin jokainen miessukuinen luonnostaan: Tunki elimensä niin syvälle kuin pystyi. Siinä se tökki kurkkua ja Ninna hengitti nenän kautta. Hän ei voinut estää voimakasta työntöä, joka levitti kurkun ammolleen. Mulkku jatkoi matkaansa alas ruokatorvea kiiman ohjaamana.
      Tätä ei kukaan uskoisi! Ninna mietti, että hänellä täytyi olla erityinen ominaisuus. Hänen kehonsa mukautui oudolla tavalla. Ajatus riemastutti tyttöä, koska se avaisi ovia monessa mielessä...
      Kenties hän oli ollut hevonen edellisessä elämässä. Ainakin hän oli aina käynyt kuumana isoihin oreihin. Tyttö kostui ajatellessaan mitä kaikkea he saattaisivat tehdä...
      Hän antoi otuksen paukuttaa rinnan alla tuntematta muuta kuin jonkinlaista täyteyden tuntua. Välillä ikäänkuin kihelmöintiä. Otuksen vauhti kiihtyi. Se roiskisi ihan pian lastinsa jonnekin, minne?
      Ninna päätti, että pilluun.
      - Et vitussa suuhun...Mä raiskaan sut tällä pienellä vitulla, annan semmosen nautinnon että tää suihinotto jää kakkoseksi...
      Hänen onnistui luikahtaa himokkaan orin alta ja tarttua sauvasta kiinni. Tyttö ohjasi turpean kyrvän ahtaaseen vittuunsa.
      - Aaa..nyt pane....
      Hevonen tunkeutui pilluun sokeasti tajuamatta mikä reikä oli kyseessä. Hän nussi tyttöä kuin hullu ja kyrpä vei tyttöä mukanaan.
      -Kyrpäää...Ihanaa. Rakastan sitä... liiku vaan just noin pitkin vittua....Mä oon niin täynnä...ja eikö ookki pikkupillu, niin tiukka, kiduttaa sua, kohta sä et voi vastustaa kun mä teen liian hyvää, mä paan sut heittää mällis mun vittuun semmosella vauhdilla, että... Saatanan sairasta ja rivoa... Ja tuo on revittäny satoja reikiä...perkele...aaa....kuolen...jatka ikuisesti tota työntymistä...

      He panivat, naivat joka lihaksella kunnes kiima oli liikaa.
      Tyttö huusi. Otus jyskytti kyrpänsä syvään kouristelevaan vittuun ja antoi tulla. Kuumat ruiskahdukset syöksyivät kohtuun.
      Tarve oli täytetty kokonaisvaltaisesti.
      Kiimanroihua ei voisi koskaan sammuttaa.
      Tyttö oli nyt koukussa hevoseen eikä uroskaan voisi enää tyytyä tammoihin. Himo toiseen ohjaisi heitä aina.
      Huutoa seurasi hiljaisuus. Ja varmuus, että pian nussittaisiin jälleen. Kaikin tavoin. Uudelleen ja uudelleen.

      • Anonyymi

        Mielelläni kuulisin kommentteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielelläni kuulisin kommentteja.

        Hyvää tekstiä!


      • Pidin kovasti. Tulee sirkuksen miekannielijät mieleen. Niillähän uppoaa vatsalaukkuun asti.
        Toivottavasti saamme lukea lisää.


      • Anonyymi

        Kukapa ei orin uljaasta kullista olisi joskus elämässään haaveillut.
        On se niin kiihoittava näky, kun se paisuu siinä silmien edessä ja lopulta jököttää jäykkänä, haluttavana.
        Kiihottava tarina, kastuin, myönnettäköön se.
        Kristiina


      • Kommentteja, haluaisin lukea lisää. Ninna on ainut laatuinen.


    • Anonyymi

      Hyvältä tuntuu...

    • Anonyymi

      ihanaa kunnon panoa niin että tuntuu, tahtoisin joskus

    • Anonyymi

      Kiihotuin t. minä Teijo

      • Hienoa Teijo


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        siis ori hevosen omistaja ja tanskandogin ! nainen tyttö kirjoita minulle [email protected]


    • Anonyymi

      Nätä tarinoita lisää...

    • Anonyymi

      Nyt obn kunnon toumintaa! Tälläistä lisää.. kiitos!!

    • Anonyymi

      Sain orgasmin tosi kovan

    • Anonyymi

      Olisi mahtavaa päästä imemään orin kullia.

    • Hienoa

    • Anonyymi

      Toi on tosi kiihottavaa mä aloin runkata mun kyrpää ku luin tota.Haluisko Ninna tulla ottamaan mun oriilta ?Sillä on melkein metrin pitunen mälli kone 🥵🍑🍆🔥

    • Anonyymi

      Hieno tarina todellakin. Kiitos siitä! Sitä vaan mietin, että kun Ninna tapaa kivan pojan ja päädytään ekan kerran petipuuhiin, niin pettymys voi olla kova, kun pojan kulli ei tunnukaan enää ei sitten missään....

    • Anonyymi

      Runkkasin ja multa ruiskahti kun luin tämän.

    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitettu, vaikka itse juttu oli paikoin epärealistinen.

    Ketjusta on poistettu 56 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe