Ninna hoitelee hevosta

Anonyymi

Aurinko oli jo korkealla kun Ninna asteli pihamaalle haukotellen. Yhtäkkinen valo sai siristämään silmiään. Hän venytteli nautinnollisesti notkeaa alastonta vartoloaan.
Jalkoväliä kihelmöi tutusti niinkuin aina kun panetus nosti päätään. Hän oli ollut kiihottunut heti herätessään. Ninna olisi halunnut tietää mitä unta oli nähnyt, mutta ainakin se oli kuumaa.
Tyttö harkitsi mielessään hetken helpotusta.
Ajatukset keskeytyivät kuin heinikko kahahti. Ninna pyörähti ympäri.
Siinä se oli. Hevonen tuijotti häntä aidan toiselta puolelta. Tyttö naurahti: Ajoitus ei olisi voinut olla sopivampi.
Ori näytti rennolta. Ninna tiesi millainen se oli leppoisan katseen takana. Ajatus pedon herättämisestä henkiin kiihotti.
Miltä tuntuisi puristua suonikkaan sauvan ympärille? Todennäköisesti kestämättöman hyvältä.
Ei tarvitsisi edes liikkua. Valtava aisa pitäisi huolen siitä, että pillu räjähtäisi samantien kun ottaisi sen vastaan.
Ninnan hengitys juuttui kurkkuun.
Näky vangitsi tytön katseen.
Siinä se nyt oli. Rivojen ajatusten kohde. Kuva mielessä kun hän laukesi sormet pillussa tai perseessä. Takuuvarma tyydyttäjä.
Ori liikahti ja laskeutui makoilenaan nurmelle. Se ei tehnyt elettäkään tytön suuntaan, joten Ninna kapusi aidan ylitse laitumelle. Hevonen kohotti hieman päätään.
Ninnaa heikotti. Pelkokin kipristi vatsanpohjaa, mutta ori makasi edelleen rauhallisena. Se oli tyhjentänyt itsensä tammaan äsken ja oli raukea. Kassit riippuivat kuitenkin painavina, joten spermaa riittäisi pillun täydeltä.
Tyttö sai rohkeudenpuuskan. Himo ajoi hänet kyykistymään orin yläpuolelle ja puskemaan persettään turpaa vasten.
Uros hamusi samantien huumaavan tuoksun lähdettä. Sitä piti maistaa. Ninna voihkaisi kun orin kieli saavutti jalkovälin, lipaisi märintä aluetta ja alkoi sitten pitkin vedoin nuolla tyttöä. Varsinkin persereiän ja avautuneen vitun alue kiinnosti.
Ninna putosi otsalleen kun jalat pettivät alta. Perse jäi pystyyn ja orille tarjoutui mahdollisuus tutkia tarkemmin sykkivää persereikää. Kas, tuossa oli toinenkin kolo. Turpa kastui nesteestä, jota tulvi sen sisuksista. Se pyöritti turpaansa jalkovälissä ja tuli hankaamaksi klitorista. Kielenpää käväisi nopeasti sisälläkin. Ninna sai sähköiskun.
-Ai saatana tuo kieli! Uudestaan...Nussi mua sillä!
Tyttö koetti asettaa perseensä niin, että se tapahtuisi. Ja tosiaan, kieli tuikkasi vittuun vielö syvemmälle. Ja uudestaan. Ja uudestaan.
-Aargh...Mitä sä teet...Mä tuuuun!
Ninnan pillu räjähti ja sinkosi kiimaa joka hermoon. Hän kiemurteli ekstaasissa kielen käsittelyssä.
Ninnan orgasmi teki uroksen hetkessä valmiiksi. Se aisti, että tämä naaras on erilainen. Tarve pakotti kyrvässä. Sen tahto oli selvä. Tuossa olisi aukko johon se halusi survoutua saadakseen valtavaa nautintoa. Veri virtasi mulkkuun ja kassit kiristyivät.
Ninna konttasi kiimaista sauvaa kohti. Saatuaan siitä otteen hän alkoi kaksinkäsin runkata sitä. Koko tilanteen hulluus pikemminkin lisäsi kiihkoa. Ninna ei tajunnut, että vaikeutti päämääränsä -saada aisaa sisäänsä- himokkailla toimillaan.
Mulkku kasvoi pituutta ja... myös paksuutta.
Ori hirnahteli Ninnan käsien liikkuessa yhä kiihkeämmin. Ei tullut kuuloonkaan nousta tästä, eikä se olisi edes pystynyt. Selkäranka kaareutui kun se liikahteli nautinnon kourissa.
Ninna ei pystynyt odottamaan enää. Pillu asetettiin sauvan päähän valmiusasemiin. Halu oli niin kova, että esteet oli raivattava tieltä. Ahdas reikä oli liukas. Kullin ympärysmitta oli kuitenkin monta kertaa suurempi ja tavoite tuntui mahdottomalta.
Himo oli suurempi.
Pillureikä hangoitteli vastaan. Liha venyi ja Ninna tunsi repivää tunnetta. Pahin olisi kohta ohi kunhan aukko sopeutuisi uuteen tunkeutujaan.
Pillu muodosti kauniin renkaan elimen ympärille. Vähä vähältä samettinen pehmeys kietoutui urokseen kuin lihansyöjäkasvi. Pillussa tuntui painetta, ei kipua enää.
Hitaasti ja varmasti mulkku upposi tuttöön. He pysähtyivät. Oli vain äärimmilleen paisunut kyrpä ja äärimmilleen täytetty vittu.
Tunne oli sanoinkuvaamaton. Ei voinut liikahtaa. Se sysäisi reunan yli.
Eihän sitä voinut välttää. Pieni supistus pillussa sinkosi heidät paineella kohti huippua.
Vitun jokainen hermopiste söi kyrpää. Se teki kaikkensa ettö saisi parrua syvemmälle, kenties pohjaan saakka...
Ori olisi halunnut tikata raivolla vitun perällä, mutta tiukassa puristuksessa ei voinut liikkua. Ei auttanut muu kuin hirnua sydämensä kyllyydestä ja purkautua paineella pikkuvittuun.
Jälkimainingit huuhtoivat viimeiset olot mennessään. Ninna makasi hevosen kullilla siinä syvyydessä mihin he olivat edenneet ennen laukeamista.
Nyt kulli oli pehmennyt ja pillukin alkoi vähitellen tottua sen kokoon.
Ninna yritti irrottautua orista, mutta pillu oli kai liian hanakka päästämään irti aarteestaan.
Spermaa tursusi ulos jatkuvana norona.

13

9820

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun Ninna koetti irrottautua sauvasta, edestakainen liike stimuloi kullinpäätä. Ninna rakasti sisällään kasvavaa mulkkua. Voimistuva täyteyden tunne nostatti kiimaa ja kullinhimoa.Tuota patukkaa täytyi saada nyt ja paljon!

   Orikin himoitsi ihmisvittua liikaa. Se jännitti lihakset äärimmilleen sitten työntäytyi ahtaaseen putkeen. Sentti kerrallaan, kiduttavan ihanasti elimet hankasivat toisiaan. Kun kulli oli pohjassa, Ninna tunsi sen kurkussa asti. Pillu oli valmis.
   Eläin ei suostunut enää olemaan otettavana. Se kohottautui jaloilleen ja valmistautui panemaan omilla ehdoillaan.
   Ninna kiipesi kalliontapaiselle. Jalat, perse ja vittu levällään hän tarjoutui.
   Eläin ei sohaissut minne sattuu. Voimakkaalla työnnöllä se omisti naaraan. Perillä se pysähtyi haukkomaan henkeä. Nautinto sokaisi kokeneen nussijan. Se lamaantui hetkeksi ja huomasi, ettei paikallaan olo laskenut himoa. Pillu oli jotain taivaallista. Se teki kummallisia, liikkui hänen ympärillään. Ori alkoi nussia pitkin poikin.
   Tyttö voihki alla. He olivat nyt täydellisiä toisilleen. Pillu tarrasi mulkkuun rytmikkäästi ja ori antoi aisaa vuorostaan.
   Jos se ei olisi laskenut lastiaan pilluihin jo neljästi tänään, se olisi tullut jo.
   Nyt nautinto saatiin tuplattua. Tyttö tosin alkoi osoittaa laukeamisen merkkejä. Se tunki takamustaan oria päin anoen:
   Anna sitä kyrpää, sä osaat ton niin jumalattoman hyvin...Saatana mikä vehe...Tää alkaa olla liian ihanaa...Aaah...en kestä enempää...
   Aistien pommitus, järjetön nautinto lamautti Ninnan. Hämärän rajamailla hän oli porattavana tuntien sellaista, minkä ei olisi pitänyt olla mahdollista. Eikä se että orgasmi ei laimennut vaan kohosi uusiin ulottuvuuksiin. Aaltoileva sykintä, räjähtelevä pillu...Tyttö huusi lakkaamatta. Ja ori vain jatkoi niin kuin ei mitään nussimista.
   Kun Ninna palasi maanpinnalle, nainti jatkui. Ori halusi nyt vittua eri kulmasta.
   Tyttö oli tyytyväinen. Pieni lepotauko tuli tarpeeseen sillä hän tunsi itsensä puhkinussituksi äskeisen tykityksen jälkeen.
   Kiimainen uros ei voinut lopettaa. Se koetti työntää sauvaansa tyttöön, joka nyt makasi selällään.
   Mutta Ninna ei aikonut antaa pillua.
   Eläimellä oli silminnähden tukala olo. Kyrpä vääntyili vatsaa vasten ja kassitkin näyttivät täysiltä.
   Heti tuli helpotusta kun vartta alettiin runkata kunnolla. Ninna myös kumartui lipomaan kyrvänpäätä. Ori hirnahti yllättyneenä. Kiima hyppäsi pilviin ja tarve muuttui pakoksi.
   Ninna venytti suunsa mulkun ympärille. Se onnistui vain vaivoin. Sen jälkeen oli helppoa liuttaa suutaan vartta pitkin. Kielikin kidutti terskan alapintaa.
   Uros teki niinkuin jokainen miessukuinen luonnostaan: Tunki elimensä niin syvälle kuin pystyi. Siinä se tökki kurkkua ja Ninna hengitti nenän kautta. Hän ei voinut estää voimakasta työntöä, joka levitti kurkun ammolleen. Mulkku jatkoi matkaansa alas ruokatorvea kiiman ohjaamana.
   Tätä ei kukaan uskoisi! Ninna mietti, että hänellä täytyi olla erityinen ominaisuus. Hänen kehonsa mukautui oudolla tavalla. Ajatus riemastutti tyttöä, koska se avaisi ovia monessa mielessä...
   Kenties hän oli ollut hevonen edellisessä elämässä. Ainakin hän oli aina käynyt kuumana isoihin oreihin. Tyttö kostui ajatellessaan mitä kaikkea he saattaisivat tehdä...
   Hän antoi otuksen paukuttaa rinnan alla tuntematta muuta kuin jonkinlaista täyteyden tuntua. Välillä ikäänkuin kihelmöintiä. Otuksen vauhti kiihtyi. Se roiskisi ihan pian lastinsa jonnekin, minne?
   Ninna päätti, että pilluun.
   - Et vitussa suuhun...Mä raiskaan sut tällä pienellä vitulla, annan semmosen nautinnon että tää suihinotto jää kakkoseksi...
   Hänen onnistui luikahtaa himokkaan orin alta ja tarttua sauvasta kiinni. Tyttö ohjasi turpean kyrvän ahtaaseen vittuunsa.
   - Aaa..nyt pane....
   Hevonen tunkeutui pilluun sokeasti tajuamatta mikä reikä oli kyseessä. Hän nussi tyttöä kuin hullu ja kyrpä vei tyttöä mukanaan.
   -Kyrpäää...Ihanaa. Rakastan sitä... liiku vaan just noin pitkin vittua....Mä oon niin täynnä...ja eikö ookki pikkupillu, niin tiukka, kiduttaa sua, kohta sä et voi vastustaa kun mä teen liian hyvää, mä paan sut heittää mällis mun vittuun semmosella vauhdilla, että... Saatanan sairasta ja rivoa... Ja tuo on revittäny satoja reikiä...perkele...aaa....kuolen...jatka ikuisesti tota työntymistä...

   He panivat, naivat joka lihaksella kunnes kiima oli liikaa.
   Tyttö huusi. Otus jyskytti kyrpänsä syvään kouristelevaan vittuun ja antoi tulla. Kuumat ruiskahdukset syöksyivät kohtuun.
   Tarve oli täytetty kokonaisvaltaisesti.
   Kiimanroihua ei voisi koskaan sammuttaa.
   Tyttö oli nyt koukussa hevoseen eikä uroskaan voisi enää tyytyä tammoihin. Himo toiseen ohjaisi heitä aina.
   Huutoa seurasi hiljaisuus. Ja varmuus, että pian nussittaisiin jälleen. Kaikin tavoin. Uudelleen ja uudelleen.

   • Anonyymi

    Mielelläni kuulisin kommentteja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mielelläni kuulisin kommentteja.

    Hyvää tekstiä!


   • Pidin kovasti. Tulee sirkuksen miekannielijät mieleen. Niillähän uppoaa vatsalaukkuun asti.
    Toivottavasti saamme lukea lisää.


   • Anonyymi

    Kukapa ei orin uljaasta kullista olisi joskus elämässään haaveillut.
    On se niin kiihoittava näky, kun se paisuu siinä silmien edessä ja lopulta jököttää jäykkänä, haluttavana.
    Kiihottava tarina, kastuin, myönnettäköön se.
    Kristiina


  • Anonyymi

   Hyvältä tuntuu...

  • Anonyymi

   ihanaa kunnon panoa niin että tuntuu, tahtoisin joskus

  • Anonyymi

   Kiihotuin t. minä Teijo

   • Hienoa Teijo


  • Anonyymi

   mulle ori hevonen ja tanskandoggi kirjoita ! sensuellit@gmail.com

   • Anonyymi

    siis ori hevosen omistaja ja tanskandogin ! nainen tyttö kirjoita minulle sensuellit@gmail.com


  • Anonyymi

   Nätä tarinoita lisää...

  • Anonyymi

   Nyt obn kunnon toumintaa! Tälläistä lisää.. kiitos!!

  Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Päivi Rässästä viedään "roviolle" live.

   Hän kaivoi Raamattunsa esille kun sitä häneltä tivattiin. https://yle.fi/uutiset/3-12283319 Ei tällaista saisi tapahtua länsimaisissa maissa mutta ka
   Maailman menoa
   668
   9280
  2. Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."

   On tämä kyllä syvältä…. Anna Puu halusi viettää pyöreitä synttäreitä vähän eri lailla, mutta korona sotki kuviot: https://www.suomi24.fi/viihde/anna-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   5484
  3. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   113
   2783
  4. Martinalla maaginen yö Lontoossa

   Martina laittoi eilen illalla kotiin palattuaan stoorin, jossa mainitsee edellisen ja samalla tämän reissun viimeisen Lontoossa vietetyn yönsä olleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1935
  5. Martina käynyt jo läpi...

   ........stripparin (Esko), kiinteistövälittäjän (Stefu), palomiehen (Kris), rikollisen (Baha), 2 lätkäjätkää (Hannes, Pikkarainen) Voisiko seuraava m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1376
  6. Nainen rakas, älä unohda minua miestä.

   Sinun vuokses teen, mitä vaan!
   Ikävä
   50
   1172
  7. Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."

   Sattuu, kun tapahtuu - erityisesti lasten kanssa... Jannika B elää lapsiperhearkea Toni Wirtasen kanssa, jossa ei sattumuksia puutu: https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   2
   1123
  8. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1053
  9. Tietäisikö kukaan Pikkaraisesta mitään...

   ... ellei olisi sekaantunut Martinaan. Olisiko tullut ulosotot, rattiskäry, raiskaussyyte julkisuuteen ilman Martinaa. Epäilen että ei. Stefustakaan t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   982
  10. Nainen, en kestä

   Tää menee nyt liian syvälle. Näivetyn ilman sua, ja päivät ovat painajaisia kun ei sua näy. Kuka oikein olet, kun vuokses sydän on taas mullin mallin.
   Ikävä
   28
   854
  Aihe