Ilmastomuutos

Anonyymi

Mitä pitäis alkaa tekemään tämän ilmastomuutoksen eteen että saataisi muutama aste lämpöä lisää tänne pohjolaan on niin pirun kylmää?

22

<50

  Vastaukset

  • Manipulatiolla ehkä onnistuisi, aurinko pitäisi saada raiteiltaan jotta porottaisi enämpi!

  • Laita enempi vaatetta päälle - niin on aina ennenkin tehty ilmojen jähtyessä. Kummallisia olette te nykyajan ihmiset, kun pitää kulkea tissivako paljaana, avopäin, takki auki, ilman käsineitä, shortseissa tai jossain ohkaisissa verkkareissa ja lippis päässä ohut pusakka päällä ja kesätennarit jalassa pakkasellakin. Lisäksi pullamössö -sukupolvi ei harrasta ulkoilua kun vaan sisällä somettaa, niin ei raukat karaistu ollenkaan ilmojen jähtyessä. Ei olis Suomi pärjännyt talvisodan ennätyspakkasissa, jos silloin ois ollut tämän päivän nuoriso sotimassa.

   • Lisätään lihansyöntiä,roskataan enemmän ,ylijäämä ruokaa roskiin, eiköhän näillä konstein ala lämpö nouseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lisätään lihansyöntiä,roskataan enemmän ,ylijäämä ruokaa roskiin, eiköhän näillä konstein ala lämpö nouseen.

    Tai muutetaan Intiaa, Filipiineille tai Afrikkaan ja kielletään muvipillit. Siis ryypätään suoraa pullosta. Näillä konsteilla pitäisi ilmaston selkeästi muuttua. Jutta voisi sähköistää autot se nyt on vähintä mitä Suomalaiset maailman johtavana kansana voi tehdä .


  • Ei pysty auttamaan, sanoi poliisi. 🤷‍♂️

   Hangon keskustassa asunut heikkokuntoinen eläkeläismies joutui muuttamaan turvakotiin toiselle paikkakunnalle jouduttuaan kolme kertaa kotiinsa tunkeutuneiden miesten ryöstämäksi.

   Viimeisimmän ryöstön jälkeen poliisi oli ilmoittanut miehelle, etteivät sen resurssit riittäneet tämän turvallisuuden jatkuvaan varmistamiseen.

   • Ilmaston muutos on täyttä humpuukia. Punavihreiden hössötys tä. Autot ym. koneet ja teollisuus pitäisi kieltää. Minä syön päivittäin lihaa.


  • Hakkarainen sanoi että ilmastomuutos on uusi Uskonto.Pitänee paikkansa.

   • Saksan autojätit sitten kovasti uskovaista sakkia   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    onko vihreät saaneet VW nalkkiin saksassa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    onko vihreät saaneet VW nalkkiin saksassa?

    autoilu on myös paikallispolitiikaa

    kuuluu oulupalstalle vaikka aloitus lähti

    kuka on oulussa vwskodaseataudi myyjä?


   • audi toimii näin


  • Suomihan maksoi miljardien eurojen tukipaketteja välimeren maihin, kuten mm. Kreikkaan... Vaikka eihän siellä edes tarvitse lämmittää taloja... No saatiinpa asia loppuun ainakin siten että lopettivat kysymästä lisää tukipaketteja. Veronmaksajat maksoi miljardeja. Kreikkaan.

   • Matti Vanhanen sanoi silloin kun sitä raahaa sinne Kreikkaan syydettiin että se on bisnestä rahat saadaan takaisin hyvällä korolla. Keskustalaista liiketoimintaa.


  • Suomi hyötyy ilmaston lämpenemisestä. Lämmityskulut vähenee,metsät kasvavat vuodessa enempi,viljasta saadaan kaksi satoa vuodessa osan pelloista voidaan metsittää,ei ole montakymmentä vuotta kun hehkutettiin jäämerenreitistä pysyy auki läpivuoden viininviljely lisääntyy,eksootiset hedelmät ja eläimet menestyvät .Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

  • Kumpi on helpompi, muuttaa ilmastoa, vai muuttaa itse? Itse kyllä pidän talvesta, paitsi silloin kun paleltaa sillain ikävällä tavalla, kuten aamuisin.

   Protip: Kaksi paitaa on parempi kuin yksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   141
   4134
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1042
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   198
   548