Koska sitä hirveä saa laillisesti jousella metsästää ?

Anonyymi

Olisi hyvä yhdistelmä koira ja jousi.

19

2435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hirvimerkin voi ainakin jo ampua jousella ja tämä hirven jousimetsästys oli lausuntokierroksella keväällä ja silloin ennakoitiin, että tämä kausi olisi ensimmäinen kausi, jossa hirveä voisi metsästää jousella.

    • Anonyymi

      Jousi pyssy Miehet voi ampua pahvi Hirviin , näin on paras .

    • Anonyymi

      Onneksi jo merkkilaukaus systeemi, poistunut puhelimien myötä.

    • Anonyymi

      Moose kaatuu siinä, missä 308:llakin, ellei jopa paremmin. Jousi tekee vain laajan haavan liki läpi, ei mitään mustaa mössöä.

      • Anonyymi

        Koitahan katsoa tästä video kun ammutaan jousella hirvi noin 20-30 metrin päästä. Nuoli uppoaa hirveen arviolta 10-20 cm, ei puhettakaan mistään läpi menemisestä.

        https://m.youtube.com/watch?v=tADoapBnkvk


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koitahan katsoa tästä video kun ammutaan jousella hirvi noin 20-30 metrin päästä. Nuoli uppoaa hirveen arviolta 10-20 cm, ei puhettakaan mistään läpi menemisestä.

        https://m.youtube.com/watch?v=tADoapBnkvk

        Nuoli osuu hirveen kohdassa 5,56


    • Anonyymi

      Ei vielä, mutta aikaanaan kyllä. Johan saa 200 kiloista villisikakarjuakin metsästää jousella.Niin ja villisiat ei ole mitään minipossuja vaan vaarallisempia kuin karhut metsästystilanteessa.

    • Anonyymi

      Miten ajattelitte ? a. osuman hirveen, b. jos osutte, niin hyvää koiraa kyllä todellakin tarvitaan.. c. mitä sanoo muu seurue... d. olisiko kuitenkin tarkoitus saada saalis ilman, että löytyy pilaantuneena ja vieläpä talteen...?

      • Anonyymi

        Et ilmeisesti katsele, miten muualla, maailmalla metsästetään.


    • Anonyymi

      Muualla maailmassa ammutaan Karhuja haaskalta kyttäämällä korkealle puihin rakennettujen lavojen päältä , joka on Suomessa kielletty , täysin järjetöntä , sitten Elvistellään , sain ammuttua Karhun , ja Jousi pyssy miehet kuuluu varmaan samaan kastiin , Pahvi Hirvi ampumaradalla , sinne vaan jousipyssy miehet .

    • Anonyymi

      Kun hirvi on koiran haukussa ja siihen vetäisee nuolen hirven keuhkoon niin kyllä se helposti löytyy koiran avulla.

      • Anonyymi

        Joo, eipä ne kiväärilläkään putoa siihenpaikkaan, jos keuhkot puhkotaan.


    • Anonyymi

      Tässä maassa ei ikinä tule lupaa siihen että Hirviä vois pyytää jousella , risukuissa ja koivikoissa saattaa nuoli kimmota jousipyssy miehen ottaan .

      • Anonyymi

        Tuli jo lupa.


    • Anonyymi

      Muualla ammutaan peurojakin 1000 m etäisyydeltä, osuminen hankalaa ja tehokin vähäinen, onneksi on jousi, osuu aina ja tehoa riittää.. Muualla osataan metsästää oikein ja tiedetään/osataan kaikki asiat, täällä ei osata/tiedetä mitään.

      • Anonyymi

        Ai muualla 1000 m etäisyydeltä peuroja jousella? Ei kyllä onnistu ja onnistuu kiväärilläkään todella harvalta ja vaikka onnistuisi, niin aika harvassa on ampumapaikat suomessa missä olisi kilometri yhtämittaan lakiaa ja siellä kilometrin päässä lakialla peuroja. Ja vaikka nuo kumpikin seikka osuisi kohdalleen, niin vielä pitäisi löytää niin vastuuton metsästäjä, joka alkaisi 1000 metriin peuroja räiskimään. Näin vastuutonta metsästäjää tuskin löytyy, koska sen jälkeen ei ole peurametsälle asiaa, kun jahtipäällikkö ei anna enään lupaa mennä peurametsälle.


    • Anonyymi

      Ja sinustako on vastuullista metsästää peuraa tai hirveä jousella, vaikka laki sen sitten sallisikin, miten olisi nitoja tai viimeistelynaulain, kai laki pian antaa luvan siihenkin.. (Varsinkin jos perustellaan, "että muuallakin saa ja tehdään niin...)

    • Anonyymi

      Kyllä huomaa ettei ihmiset tunne jousta..ja sen käyttö potentiaalia...mä anna teille vähän mietittävä...joo tuolla youtubes..on esimerkiksi tää korpikorsun kaksikko..tai kolmikko?..mut tää mikäkutsuu itseään metsästäjät..meni peura vieraille..ja urpo ampu joka peuran joka tuli peltoon....ja ku oli nii varma osumista..et jatko sitä paukuttelu nii kaun on ku se tajuttiin hakee veke sieltä kopista...äijä vielä pullistelee tommosella...muutenki sen hirven ampumistilanteet on...etten ikään omaa koiraa mettään päästä..jos toi on passia... sitten se ressukka luulee olevansa kova metsämies..ja meni hommaa jouse...ei meinannut saada sitä testiä edes läpi ja lähtee urpo vielä metsälle jousen kans..no se Majava jahti on yhtä itkemistä..ku ampuu parin metrin päästä ohi..ja ku se sattuu näkee vie ketun nii äijällä meinaa pettää style ku ei oo kovasti pykäläs...ja sitten se sen kauris peurajahti... taas ohi kauriistaja itkua ku ei oo kivääriä..ja komee peurapukki käpyttelee ohi!!... sitten tämmönen ääliö pitää nuorille leirejä..ja pullistelee tuolla messuilla...jos on noi paukkuhullu kaveri...lähtis saatana Tappelee ääriterroristeja vastaan...ne katkasikaulan tommoselta...jousi on oikean metsämiehen ase!...oon itse metsästänyt kaikki sallittu t suomes..ja vähän ulkomaillakin...ja jousella saatu saalis...on mielestäni se ainut.. oikeaa metsästystä.... Pahvi hirven puhujat pahvipäät teillä on..tai oot tota korpikorsun kaverin ry tyylisiä..muka metsämiehiä..t jmpouttu

      • Anonyymi

        Kyllä nyt löytyi oikein metsien mies jmpouttu. Aivan alkoi vähän pelottamaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe