sairaalan vuodeosasto

Anonyymi

lehdessä luki et sairaala aikoo lopettaa yhden vuodeosaston säästösyistä. mitä säästöä siitä syntyy et potilaat viedään tyksiin. loimaa maksaa päivittäin jonkun siirtosumman joka potilaasta joka on vieraassa sairaalassa. aina enemmän loimaa velkaantuu. missä on päättäjien järki. voi hyvänen aika sentään
nyt jo maksaa ambulanssilla vienti turkuun maltaita ja taksit kulkee koko ajan tyksiin viemään potilaita. kohta saa koko loimaan sulkee!!!!!!!!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sairaala on kuntainliiton (=Turun) alaisuudessa. Kun maakunnat maksaa niin Turku rikastuu joten vieläkö ihmettelet miksi se haluaa sulkea palvelut muualta.

    • Anonyymi

      Luin asiasta myös tänään Loimaan Lehdestä ja kyllä hämmästyttää miten tämmonen aivopieru on tullut! Olen täysin hoitajien ja "kopittajien" linjoilla.

      Sote-asioissa aitoa säästöä syntyy mahd. varhaisella puuttumisella melkeinpä ongelmaan kuin ongelmaan sekä kovalla priorisoinnilla ketä hoidetaan ja miten. Pitäisi mm. miettiä ketä elvytetään.

      Tiedän erään tapauksen missä eläkeikäinen mies sai massiivisen SAV:n aneurysman repeämisen seurauksena. Löydettäessä aika isot kooma-pisteet eli siis syvästi tajuton. Olisi periaatteessa luullut kuolevan siihen paikkaan, etenkin kun lisäksi ollut muuta yleis- ja aivoterveyttä nakertavaa problematiikkaa. Niin vain hengissä on, mutta dementian kaltaista oiretta eikä pärjää omillaan.

      Olisiko ollut parempi olla tekemättä mitään - minusta olisi, ennen muuta kun miettii mitä elämä nyt on. Kuinka helppoa se ollut tehdä kun ihminen koomassa, sen sijaan että säästöjen nimissä tehdään kaikenlaista haittaa ja kiusaa monelle terveemmälle tai kärsivälle potilaalle!

      lajijasuris

      • Anonyymi

        Tavallaan vähän jatkoa eliliseen kirjoitukseeni. Katselin tänään eilisen A-talkin. Siinä oli juttua juuri tästä priorisoinnista ja ylipäänsä tarkoituksenmukaisesta hoidosta. Aihe ei ymmärrettävästi ole helppo, mut pakko sitä on tehdä ja tehdäänkin jatkuvasti.

        Pitäisi tosiaankin sopia yhteisesti kautta maan pelisäännöt hoidottain. Ei niin että ketä hoidetaan vaan mitä ja vielä niin ettei yksittäinen lääkäri joudu tekemään vaikeita valintoja vaan voi katsoa menettelyn ns. käsikirjasta.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Joo ja lisäksi Arkea (jonka työntekijöitä Lomaan sairaalan keittiön henkilökuntakin on) alentaa työntekijöidensä palkkaa ja lyhentää vuosilomia sekä huonontaa muutekin työntekijöide oloja. Et parenpi sulkee koko sairaala, kun ei siellä tulevaisuudessa saa ruokaakaan, kukaan ei pysty työskentelmään siellä tulevilla ehdoilla. Tulevalla palkalla ei tule toimeen, eikä jaksa tehdä töitä 365 päivänä vuodesta, jos siitä ei saa mitään vastinetta.

      • Anonyymi

        Vai niin, postimeininkiä, mistä ei tosiaan hyvää seuraa! Keittiöporukka nyt tuskin ei saa sellaista palkkaa jota voisi tai pitäisi leikata, puhumattakaan merkittävistä säästöistä palkanalennuksella.

        lajijasuris


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe