Kyllähän se vain näin on joo-o

Anonyymi

Kyllähän se vaan Mersu on auto näitten muitten katiskoiden rinnalla....

6

<50

Vastaukset

 • Hienoa, että toit oman mielipiteesi julki. Kukaan ei tosin ole sitä kaivannut.

 • "Kyllähän se vaan Mersu on auto näitten muitten katiskoiden rinnalla"...

  Onneton kinneri Bentleyn rinnalla,

  • No no eikait nyt volkkarilla.Hullu:)


 • Joo, onhan se johtotähti, ylivoimaisesti eniten takaisinkutsuja valmistusvirheiden takia.

 • On hyviä ja huonoja Mersuja ja aika hyvin se korreloi hintalappuun.

 • Nyt 3v ajellut ensimmäisellä mersullani, jolla ikää hiukan yli 10 vuotta ja kilsoja nyt 190tkm kutosdiesel neliveto automaatilla. Ostin tutulta yksityismieheltä, niin tiedän, että huoltohistoria kilometreineen on se, mitä puhutaan ja suomessa ajettu.
  Voin sanoa, että juu, en vaihda toiseen aivan heti, sen verran hyvä auto on, etenkin matkaa tämän Eemelin kanssa tekee niin hienosti. Vähän optimoitiin tuota tehopuolta, niin 280hp ja 600Nm takaavat kyllä kulkupuolen, vaikkei tuo mikään urheiluauto olekaan, vaan enemmän mukavuuspainotteinen. Nesteen mydieselillä tankkaan, niin ollaan päästöissä siellä sähköautojen tasolla, kun huomioidaan sähköntuoton ympäristökuormitus.
  Kallis ajoneuvoverotus, mutta sellaista se on suomenniemellä tämä autoilu. Kompensoin tuota kuluerää halvalla vakuutuksella ja hyvällä halvalla asiansa osaavalla pienkorjaamolla, niin esim. huolto ollut asiallista ja pienemmillä kustannuksilla.
  Toki voisin ajaa uudella Volkswagen Golfilla tämän sijaan, mutta se olisi ollut kaksinkertainen hankintahinnaltaan. Mersu on hyvä ja kokonaisuus kukkaroystävällinen ja kaikki kehuvat autoa todella hienoksi, kun pääsevät kyytiin ja istahtavat selänmukaiselle nahkapenkille. Siinä ohjaamon jalopuun kiilossa on jotain mieltä lämmittävää. Hauskaa, että edes jossain vaiheessa ihminen on ajatellut, että auton ohjaamo voi olla myös hienosti muotoiltu ja arvokkaan oloinen.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.