Rauman typ

Anonyymi

Ihan sairas paikka ja idiootteja töissä. Kirjoittelevat perättömiä että työtön on yhtäkkiä työkyvytön ilman mitään todisteita edes. Voiko ne tuosta vaan päättää että työtön on työkyvytön sen takia koska ei saa töitä. Koskaan en ole ollut kyvytön tekemään mitään. Toivottavasti oikeusasiamies pistää ne ruotuun äkkiä kun tein kantelun.

5

144

Vastaukset

  • Hae työkyvyttömyyseläkettä KELA:lta. Kerro että TYP on sitämieltä ja todistaa!
    Se Nurmela on asiantuntija!

  • Ei sitä alle 45 vuotiaana voi jäädä eläkkeelle kun kuitenkin olen terve ja kykyä on tehdä mitä töitä vaan. Haluakin on mutta raumalla ei vaan ole työpaikkoja tarpeeksi. Sitten typissä keksivät että hei laitetaan työtön karenssille jotta kunnan sakkomaksut työttömistä vähenee tekaisemalla lausunto että terve ihminen on työkyvytön.

  • mut on myös sellasia tapauksia et ihminen ei ole työkunttoinen ja typin mielesttä on ja jos ei otta kuntouttavaa tai muuta ryhmä toiminttaa uhkaa karenssi vaikka työttä jota tarjottaan ei ihmisen terveyden tilan takia sovi selvää kiusaustta

  • Mitä työ on ilman palkkaa? Pitäisikö sen kannustaa muutenkin köyhää ihmistä jolla koulutus ja sitten työnnetään johonkin narkkiporukan mukaan keskustelemaan ja viettämään vapaa-aikaa seurakunnan tiloissa kynäakan kirjatessa sanomiset ylös.
    Työkyvytön ei oikein enää mene läpi instansseissa kunhan helsinginpään lääkärit saavat paperit käsiinsä,he pyörtävät äkkiä nämä tällaiset päätökset mitään tutkimatta tai edes kysymättä ja nuijittu päätös putoaakin postin mukana mukavasti eteisen matolle.

  • Työ ei ole mitään ilman palkkaa. Palkalla pitää tulla toimeen ettei tarvii tukia hakea. nää orjatyöpaikat tiedetään raumalla katulähety ja spr , jossa on narkkiksia ja alkoholisteja rikoksen tekijöitä. Sellaiseen paikkaan en menis edes kolmesta tonnista. Kerran olin katulähetyksen pajalla. Niin surkea työpaikkaa maailmasta on vaikeaa löytää. Valehtelevat että sen jälkeen saa palkkatöitä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.