Kiusattu ja myöhempi elämänvaihe

Anonyymi

Minusta ei tullut juoppoa tai luuseri huumehörhöä kuten muista ja jopa kiusaajista, jee! Minusta tuli hyvällä ulkonäöllä varustettu mies ja taustalla liki 30v. itsepuolustuslajeja.. Kerron tässä miten itse selvisin kiusaamisesta. En halua tietysti muiden samaistuvan... mutta se on totuus. Meillä kellään ei ole samanlaisia kiusaajia ja me kiusatut olemme yksilöitä kaikki.

Vuosilla ei ole väliä vaan sillä miten se muuttaa persoonaa, toiset voivat jopa seota täysin höykytyksessä. Omasta kokemuksesta tiedän, että annoin takaisin muidenkin puolesta välillä. Toiset ei siihen vain pysty syystä tai toisesta. Minua suojasi periksiantamattomuus luonteessa viimiseen asti, erittäin poikkeukselliset ajatukset keinoista ja niiden toteuttaminen kaihtamatta mitään keinoja ja eritoten osasin etsiä heikoimman lenkin joka asiaan. Käräyttelin esim. tupakoinnista ja luottamusta saatuani varastelin ja sulloin jonkun taskuun ja lavastin juttuja muiden pään menoksi, jottei minuun osattaisi kiinnittää mitään huomiota ja pääsisin itse sivusta kommentoimalla loistamaan muiden silmissä. Jonainpäivinä tiesin, että mitä oli tulossa, piti huomio saada kiinnitettyä muualle välillä. Esim. vanha temppu oli heittää kananmuna ilmastointikanavaan weekendia vasten perjantaina. Sitte ne ihmetteli kaikki mistä paha haju tulee kaikkialle. Koulussakin on 10km putkia, kukaan tiedä mistä haju tulee. Joskus sitten rikoin jotain ja sain sen muiden syyksi. Tein veemäisiä temppuja kaikenaikaa. Muuten kiinnittivät liikaa huomiota. Kyllä sitä seisottiin puukon kanssa joskus kotiovillakin odottelemassa kiusaajaa kotiinsa, koska toiset vain suuttuvat karmeamman paljon enemmän kuin toiset. Vuosia jos ihminen lapsuudessaan tekee tuommosia 190 päivää vuodessa, joka tunti joutuu miettimään mitä seuraavaksi, 10-100 kertaa tunnin aikana, toisilla ei se psyyke, hermot eikä mikään kestä välttämättä. Tappeluissa vaikka pärjääkin, niin se ei ratkaise kuin yhden seikan, kiusaaminen loppuu siihen, mutta hyvin usein minun kohdalla koulunkäynti meinasi loppua siihen, ei voi liian lujaa vetää on pakko odottaa sitä joka alottaa lyömisen ensin, se saa mahdollisesti ja ehkä syyt niskoilleen. Jos ei kukaan ole näkemässä, sitten kävin sumeilematta kimppuun kaikella tavalla. Saatoin huitassa esim. yhtäkkiä vasaralla pään ohi osuen johonkin kovaääniseen metallipintaan tms. ja säikyttää varomattoman ja sanoa pokkana, että "seuraavalla kerralla on 5 senttiä lisää varressa". Sitten kun se tyyppi meneekin juorumaan itse opettajille, niin kysytäänkin minulta näyttelijän taitoja, koska sitä kiusaajaa suojellaan kuin pyhää lehmää Intiassa konsanaan. Se joka voittaa tappelun, on aina syypää, jos se sattuu olemaan kiusatun maineessa. Ei voi seurattavia jättää jälkiä, pitää kaikki olla loogista. Esim. Vasaralle paikka mietitty etukäteen kun oppilas poistuu.

Mitä luulet, että tuleeko ihmiselle koskaan tämmösten asioiden jälkeen jotenkin normaalia elämää kaikki olemaan. Ei tule. Kaikki heijastuu lapsuudesta työhön asti. Ikinä ei voi unohtaa, eikä antaa anteeksi. Lapset on julmia toisilleen ja siellä vallitsee täysin asfalttiviidakon lait joista vanhemmat ei tajua mitään. Silti jokainen meistä tekee ne omat ratkasunsa ja kaivaa itse oman kuoppansa. Jos joku kysyy minulta, että eikö tosiaan ole muuta ratkasua, niin vastaan.. Ne ihmiset eivät ole tänne jääneet kertomaan, ne tappoivat itsensä.

Kiusaaminen oli nöyryyttämisen hakemista muiden silmissä tavalla tai toisella. 90-luvulla tosiaan koitettiin työtää päätä vessanpönttöön ja joillekin se tehtiin moneen kertaan. Turpaankin saivat monet samalla ja puukolla kiristettiin rahoja, tarkkiksen tyypit eli tarkkailuluokan oppilaat. Niille annettiin mandaatti, pahemmin ei voi käydä, tehkää miten lystäätte. Koulukoti tulee vasta sitten kun vanhemmat oli juoppoja tai kotona ei sossun akan mielestä ollut turvallista. Kaikki muu oli sallittua siihen mennessä.

Kyllä meillä opettajiakin kiusattiin. Erästä heitettiin 100kpl liitupakkauksella selkään ja muija joutui sairaslomalle asti. Mm. Ruotsin ja englannin opettajamme oli pornolehdessä ollut kesäsin tienaamassa. Jätkät leikkeli sivuja divarista ostamistaan lehdistä (joita myytiin luokalle jääneille 16v. näkösille oppilaille kioskeistakin kuten tupakat ja ja kaikkea).. he levittivät koulun käytävän seinille ja 200-300 oppilaan porukka nauraa kun rehtori vetelee niitä alas seiniltä ja huutaa.

Tämmöstä oli 80-90 luvun taitteessa Kouvolassa.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Semmonen stoori. Itekkin oon kiusannut silloin pikkupoikana. Sitten ku ikää tulee lisää ni suurimmalla osalla aivot kasvaa sen verran, että tajuaa olla kiusaamatta. Niin mullekin kävi. Mutta eihän kiusaaminen oo ikinä oikea ratkaisu. Oli se sitten henkistä tai fyysistä. Mutta anna niin kerron teille jotka käy koulua, älä missään nimessä kiusaa ketään. Jos joku alkaa sinua kiusaamaan Pahasti niinku fyysisesti ni veä ihmees turpaan. Kyllä muute pojat sitte oppii että tälle jätkälle ei kannata kettuilla. Ujoille toimii ehkä valitus, mutta jos on jo yläasteella ni sit voi alkaa haukkumaan siitä kun valitat. Ni en ehkä yläasteella ekana menis opettajalle valittaa. Jos olet kiusattu niin aika hyvä tapa on että, aloitat harrastamaan itsepuolustusta niin kukaan ei tuu sun kanssa nyrkki tappeluun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe