Kellokortit ja hammashoito

Anonyymi

Liperin kunnan varhaiskasvatus on nyt suurennuslasin alla. Kun nyt pitäisi satsata oikeaan laatuun, rakentaa varhaiskasvatuksen kivijalkaa, yhdessä lasten vanhempien kanssa, niin mitä kunta ja johtavat viranhaltijat tekevät?
Hammashoidossa palataan entisajoille, kun lasten hammasharjat nököttivät vierivieressä vessan hyllyllä - koskettaen toisiinsa, ja kun pienimmät pesivät toisten harjoilla, ja kuurasivat siinä samalla hanatkin...niin kyllä pöpöt levisivät! Jo nyt on henkilöstöpulaa - kuka ehtii valvoa hammaspesua; ei ainakaan riittävän pitkän aikaa, ja lyhyt suhaus vain levittää plakin. Xylitol-pastilli/purkka olisi kaikkein paras ratkaisu!
Ja kun olisi pitänyt oikeasti satsata laatuun, niin hankittiin vain kalliita kulkukortteja; toivottavasti se on oikeasti pienentänyt lasten hoitomaksuja!
Jännityksellä seuraan, että mitä vielä???! Hlö.kuntaahan näköjään koulutetaan parempaan laatuun - pitäisi kyllä aloittaa johtoportaasta! Tsemppiä!

4

53

Vastaukset

 • Kyllä se siitä kohenee kun ne lykkää Liperin koulukeskuksen peruskorjausta ja ehkä myös peruvat koko homman.

  • Tämähän on MEIDÄN VAI HEIDÄN LIPERI???!!! Kunhan ne saa rektyröityä keskushallintoon lisää porukkaa niin kyllä se järjestyy.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tämähän on MEIDÄN VAI HEIDÄN LIPERI???!!! Kunhan ne saa rektyröityä keskushallintoon lisää porukkaa niin kyllä se järjestyy.

   Nyt kunnan pitää satsata mittaan. Pellelle metri lisää pituutta ja vahvemmat hiukset. Kyllä se siitä lähtee.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nyt kunnan pitää satsata mittaan. Pellelle metri lisää pituutta ja vahvemmat hiukset. Kyllä se siitä lähtee.

   Tunnetusti tukka ja järki ei pysy samassa päässä. Kumpi lähti pellerolta ensin? Ensinnäkin, pettero nukkui nuoruutensa lastensängyssä, tämän seurauksena ei mahtunut kasvamaan kuin puoltoista metriseks ja syntymähaivenet päässä hankautu sängyn päätyyn. Ja se järki, milloin se lähti? Asiahan on niin että se mikä ei oo koskaan tullutkaan, ei voi myöskään lähteä.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  176
  3512
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1072