CRISTAL SNOW bb asuk. valitsija ja tehtäväsuunnittelija

Anonyymi

Ei ihme että asukkaat on valittu näin 50/50% ja tehtävät aivan hulluja CRITAL SNOW suunnittelee myös nämä tehtävät. On aikoihin elett kun TV lähettää edes tällaista formaattia jossa ei ole mitään järkeä . Eihän ko henkilöltä voi odottaa mitään. Ahomaan olisi pitänyt ottaa suunnittelemaan entinen BB asukas. Sellainen olisi varmasti parempi. Tämä on aivan kauhea , kaikki on ISO NOLLA.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikös tämä kaikki ole ollut aivan odotettua, kun tiedämme millaiseen vähemmistöön kyseinen henkilö kuuluu.

      Nämä jutut ovat varmasti omiaan vahvistamaan kansalaisten valtavirran negatiivisia asenteita tuota muutaman prosentin sukupuolivähemmistöä kohtaan.

      Itselläkin on heistä varsin negatiivinen käsitys.

    • Anonyymi

      Siellä ei oo yhtään ankkahuulista kumitissiä. Siitä pointsit.

    • Anonyymi

      Sateenkaari Big Brotherhan tämä näyttäisi olevan. Sellaiset voisi kyllä järjestää ihan omina erillisinä tapahtumina. Kuten pride ymv.tapahtumatkin. Ei kristallille riittänyt edes yksi, tai kaksi epäheteroa. Piti rohmuta runsaalla kädellä. Nyt kun tehtäväsuunnittelijan tietää. En enää ihmettele mauttoman lapsellisia tehtäviäkään.
      Ohjelma on ihan asukasvalitsijansa ja tehtäväsuunnittelijansa näköinen.

    • Anonyymi

      Cristal Snow valitsi taloon paljon homoja ja lesboja, kai siksi, että katsoja luvut ovat mahdollisimman pieniä. Siinä taisi onnistua myös.
      Se kun pitää sitä 10 tonnia, jossa vilisee ohjelmassa homoja yhtenään ja itse pukeutuu sen näköiseksi, että oksettaa. En juuri Cristallin oksettavan pukeutumisen vuoksi voi katsoa ohjelmaa.
      Homojen lastentarhaa katsokoon homot ja lesbot, minun ohjelma ei ole jostain pride kulkueesta poimitut haaskat.

    • Anonyymi

      Hyi saatana! Oksettavaa sakkia!!!!

      KilttiMies89

    • Anonyymi

      Tämänhetkinen tehtävä: pelaa huojuvaa tornia ja nauti ateria kannelliselta lautaselta. Just niin: donitsia, sitruunan puolikas, yksi sillinpala..

      Onhan tehtävä!

    • Anonyymi

      Totta. Mulla tuli mitta täyteen tota henkilöä jo vuosia sitten kun juonsi euroviisuja. Ilkeää kommentointia yms.

      • Anonyymi

        Kuinka on mahdollista, että homolla on varaa ilkeillä yhtään kenellekään?

        Sitä minä ihmettelen.


      • Anonyymi

        Minä myös kurkkuani täys tätä Snow kuvatusta.


    • Anonyymi

      CRISTALL SNOW pois suunnittelemasta bb:tä pois, tai ohjelmaa ei kukaan katso.
      Kun tuo Tapio oli eilen puoli seitsemän ohjelmassa vilauskin sitä sen näkemistä sai oksennuksen partaalle. Käänsin välittömästi kanavaa.
      Miksi MTV antaa ohjelmissaan olla tuon näköisen naiseksi pukeutuvan jätkän.
      Jos se ei miehenä pukeudu miesten vaatteisiin, niin pois TV:STÄ kokonaan.

      • Anonyymi

        Onneksi en katsonut olis tullu oksennus.🤢🐵


    • Anonyymi

      Edellä mainittu homo pois ohjelmista. Minut se saa ainakin oksennuksen partaalle.
      Ja se on muuten ihan tosi.

      • Anonyymi

        Suomessa ei ole tarpeeksi normi-ihmisiä. Pitää ottaa ohjelmiin kaikenmaailman ufoja.


    • Anonyymi

      Vai ettei ole ankkahuulista ja kumitissistä henkilöä talossa, mikäs tämä Eetu-Ella sitten on ? Karseen näköiset huulet, kuin turpaansa saanut.

      • Anonyymi

        No tuosta kyllä samaa mieltä noista huulista. Mikäköhän tuo buumi on kun käytetään noita täytteitä on niin kuin rullattu huulet. Niin teennäisen näköistä kuin olla voi.
        Se joka tuon keksi on kyllä saanut monet ryhtymään pelleksi turhamaiseksi ym.
        Naurettavuuden huippu ( rullahuuli ) (kuminaama ) siltä sen käyttäjät näyttää !


    • Anonyymi

      Maailman historian kammottavin suomi-BB tänä vuonna. Onpahan jäänyt aikaa muille kanaville. Äänestäkää voittajaksi joku tavallinen hetero, vaikka hänessä olisikin joitakin muita pieniä vikoja.

    • Anonyymi

      Milläköhän meriiteillä kyseinen henkilö on valittu tiimiin mukaan. Kaiketi suhteilla ja on tainnut käyttää enemmän suuta päästäkseen tiimiin mukaan.
      Petteri Ahomaan tuttuja tietenkin. Luulisi BB-formaatin edustavan erilaisia ihmisiä tuolla talossa ja asukkaat koostuvan erilaisista ja eri lähtökohdista tulleista ihmistä ja ennen kaikkea tasapainoista ihmistä jotka haluaisivat kokeilla rajojaan. Nythän lähes kaikki asukkaat ovat rajallinen ryhmä edustamassa marginaalista ihmisryhmää valtaosin ja jokainen on tuolla helpon rahan ja halvan turhan julkisuuden vuoksi. Yhtä tai kahta asukasta lukuun ottamatta.

      Silloin kun esim. Sauli Koskinen oli talossa vähemmistön edustajan, ei juurikaan tuonut homouttaan esille eikä ainakaan kitissyt joka asiasta ja tuonut sitä esille joka lauseessa ja eleessä. Toisin kuin Niko Saarinen joka teki tavallaan tästä pysyvän ilmiön että jokaisessa ohjelamssa pitää olla se kitisevä ja draamakuningatar valittamassa joka asiasta joka ohjelmassa.

      Ilmeisesti homoja ja lesboja täytyy olla mutta pitääkö heidän pitää niin suurta meteliä poikkeavuudestaan ja tuoda sitä aina esille ja perätä oikeuksiaan. Kohta heterous on pelkkä vitsi tuolla talossa ja jos tälle linjalle mennään, BB tulisi järjestää normaaleille ja poikkeaville eri aikaan tai nimetä suoraan ohjelma homo-BB:ksi tai Pride- BB:ksi tai sateenkaari-BB:ksi että normaalit katsojat ymmärtäisivät jättää katsomatta ohjelmaa ja tilaamatta 24/7.

      Perttu Sirviö taitaa olla koordinoimassa noita tehtäviä, olisi luullut panostavan entisenä asukkaana edes vähän enemmän kuin vain ryhmä pääsee tälle lastentarhatasolle, ei pidemmälle. Sirviöllä olisi ollut kokemusta erilaisista tehtävistä ja olisi hyödyntänyt tätä tässä pestissään. Ehkä hänen kannattaa vain keskittyä nikkarointiin ja rakentamiseen. Cristal Snow voisi jatkossa keskittyä katselemaan ja ihailemaan itseään peilistä ja jättää television tekeminen ammattilaisille ja sen osaajille.

      Voisi siis sanoa että viime vuoden flopista tehtiin toisinto ja floppi oli tällä kaudella suurempi floppi. BB:stä on tullut homojen ja poikkeavien esillemarssi ja tärkeintä tuolla talossa pääasiallinen sisältö on seksuaalista ja ohjelman tarkoitus on enemmänkin saada aikaan kuohuntaa kun aikaisemmin ohjelma keskittyi talon asukkaisiin ja talossa käytäviin mielenkiintoisiin tehtäviin jotka toivat kilpailijoille haastetta. Nyt tehtävät ovat samaa tasoa mitä eskarirymässä toteutetaan päivittäin päiväkodissa.

      Se että sallitaan näin paljon on huolestuttavaa. Ihmisistä saa puhua mitä haluaa ja henkinen ja fyysinen kiusaaminen tuolla talossa on lähinnä sääntö kuin poikkeus. ja on räikeästi sallittua kiusaaminen. Sama asia on seksuaalisuuden ja koskemattomuuden loukkaamisinen suhteen. Toisin kuin edellisillä kausilla 2005 lähtien säännöt olivat tiukat ja rangaistuksia jaettiin niin että se vaikutti myös asukkaisiin. Nyt tuntuu siltä ettei talossa ole sääntäjä lainkaan.

      Varsinkin näin koronan aikaan pitäisi se ottaa huomioon vaikkakin asukkaat ovat olleet karanteenissa ennen tuonne menoa. Hygienia, läheisyys, seksuaalinen kanssakäyminen, taloon tuodaan satoja kiloja likaista pyykkiä.

      Tämä ei ole enää hyvää viihdettä vaan lähinnä iso vitsi.

    • Anonyymi

      Nelonen tekee koko kanavasta vitsin pitämällä tällaisia cristalsnowta ohjelmien suunnittelijoina.
      Menee boikottiin koko kanava!!!

    • Anonyymi

      Toi Cristal Snow ei mene edes huonosta vitsistä. Aika karmea ihmiskuvatus. Ei taidia ihan kaikki Muumit olla laaksossa.

    • Anonyymi

      Oikeastaan tätä paljastusta ilmankin. Ohjelmaa ja tehtäviä ja asukasvalintoja katsoessa arvaa, kuka on kaiken takana. Ohjelmahan on kaikkineen ihan hänen näköisensä. Tapio Huuskalle on annettu vapaat kädet höslätä ja viedä ohjelmaa auttamatta tappiopuolelle, mieltymyksillään hekumoiden.
      Suosittelisin, että Christal pitäköön ihan ikioman shownsa. Vai onko bb. nykyään Christal Snow show? Koska näin näyttäisi tosiaan olevan. Muuttakaa jo ohjelman nimikin, ettei katsojilla tule väärinkäsityksiä. Meitä on paljon, jotka ennen seurasi tätä ohjelmaa tiiviisti. Mutta kun Huuska päästettiin sohlaamaan tuotannossa.
      Aika moni sai tarpeekseen ja on lopettanut jo alkumetreillä ohjelman katsomisen.
      Niin ällöttäväksi sateenkaarisirkukseksi ohjelma on muuttunut.
      Ei muuta voi bb-tuotannolle sanoa, kuin. Pitäkää tunkkinne, eli tälläinen lapsellinen ja typerä (Christal Snow shownne) Katsojakatoa se aiheuttaa. Mutta viis siitä.

    • Anonyymi

      Paremman ohjelman olisivat saaneet jos oikeasti olisivat laittaneet sen eskariryhmän tuotantoon suunnittelemaan. Heissäkin on jo enemmän aikuista kuin tässä Cristal Snowssa.

      Mutta eihän homojen täydy kasvaa aikuisiksi, riittää kun ne kitisee ja kiukuttelee että saa tahtonsa läpi kuin pikkulapset ja pukeutvat mekkoihin.

    • Anonyymi

      Mikä tämä Snow on oikeen valitsee henkilöitä ja tulos on tämä ,onko tarkoitettukin vain näille homppeleille joissa ei ole viihdearvoa nimeksikään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3900
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      598
      3677
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3672
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2311
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2265
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      325
      1980
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1957
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1786
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1463
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe