Pitääkö lapsen vai ei.

Anonyymi

Noniin elikkä. Nyt 2 raskaustestiä tehty ja molemmat näyttäneet haaleaa plussaa. Muutama viikko sitten oli oireilua alavatsan viiltelyä, rintojen arkuutta ja kipua jollaista en ollut koskaan aiemmin rinnoissa tuntenut. Kuumeinen olo jne. Nyt plussien jälkeen on kovin sekainen olo. Mies muutti juuri 800km päähän töiden perässä ja olen siis yksikseni. Mies kyllä puhui että muuttaisi takaisin tai tulisin hänen luokseen jos haluan lapsen pitää. Ja taustatietona mies on 27 ja minä 25v. Olemme seurustelleet jo 8v. Olen lasta halunnut mutta en usko että oma terveydentilani tulisi parenemaan raskauden myötä niin paljoa että olisin valmis kantamaan huolta lapsesta. Diagnosoitu vastikään vaikea masennus ja ahdistuneisuushäiriö. Vakituinen työ löytyy ja taloudellinen tilanne on ok. Nyt jo huoli lapsesta kun olen raskaudesta tietämättömänä syönyt mielialalääkkeitä sekä unilääkkeitä. Minun mielestä abortti on varmasti parhain vaihtoehto mutta miten osaan asennoitua siihen. Kai keskusteluapua siihenkin tarvitaan.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

    Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
    Kotka
    42
    2072
   2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

    Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    72
    1833
   3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

    Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
    69
    1483
   4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

    Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
    27
    816
   5. Ulosajot Äänekoskella

    Yöllä kolmas ulosajo äänekoskella putkeen. Kolmas kerta toden sanoi,nyt lähti henki.
    Äänekoski
    35
    812