Aihe

Osaketalosta häätö

Anonyymi

Olen saamassa häädön osaketalosta. Miten kaupungin vuokratalot katsovat minun tilanteeni eli pääsenkö jonon ohi vai joudunko odottamaan että pääsen uuteen asuntoon?

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nopeasti uuden asunnon tarvitsevat pääsevät suoraan jonon ohi eli sun ei tarvitse odottaa kuukausia uuteen asuntoon pääsyä. Muista kuitenkin että Naantalin kaupungilla on käytössä karenssi järjestelmä eli mikäli et ota vastaan asuntoa jota kaupunki sinulle tarjoaa niin tällöin joudut jonon perälle.

  • Anonyymi

   Toi on kyllä niin väärin että häädetyt eivät joudu jonottamaan. Eli jos etsii siis asuntoa niin kannattaa näköjään ottaa häätö niin ei tarvitse sitten jonottaa.

  • Anonyymi

   Mitä tarkoitat tässä yhteydessä osaketalolla? Eikös suuri osa kaupungin tarjoamista vuokra-asunnoista ole tavallisissa asunto-osakeyhtiöissä (eli "osaketaloissa")?

   • Anonyymi

    Osaketalolla tarkoitetaan ihan normaaleja asunto-osakeyhtiöitä joihin maksetaan vastikkeita. Vuokra-asunnot ovat taas ihan eri juttuja.


  • Anonyymi

   Miten joku voi olla niin tyhmä että onnistuu osaketalosta saamaan häädön. Onkohan aloittaja syyllistynyt vastike petokseen vai kenties rikkonut kerrostalon järjestyssääntöjä törkeästi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18534
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6817
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2004