abortti vai lapsien pitäminen

Anonyymi

Hei, olen 19-vuotias nainen joka on juuri saanut kuulla olevansa raskaana. Nyt tarvitsisin kokeneempien ihmisten neuvoja ja muiden samassa tilanteessa olleiden naisten kokemuksia.

Tosiaan tilanne on se, että sain 23.9 tietää olevani raskaana. Raskauden syy on ehkäisyn pettäminen. Nyt en tiedä mitä tehdä. Mitä pidempään kannan lasta sisälläni sitä enemmän siihen kiinnyn.

Elämäntilanteeni: erosin avomiehestä pariviikkoa. Erosimme sovussa ja hän olisi kyllä todella turvallinen ja vastuullinen isä. Luonteeltaan hän on aivan ihana mutta, minua ahdistaa hommata lasta hänen kanssaan.

Kolmas asia on tosiaan se raha. Meillä on hyvin pieni kaksio ja kauheasti kalliimpaan kämppään ei ole varaa muuttaa. En tiedä enkä osaa arvioida kuinka me taloudellisesti pärjäisimme jos minulla olisi lapsi

Eli nyt omia näkemyksiä ja kokemuksia kaikesta aiheeseen liittyvästä: vahinkoraskaus, abortti, lapsen pitäminen, lapset ja opiskelu, miltä minun tilanteeni teidän silmiin näyttää jne.

2

<50

  Vastaukset

  • Empä tiedä mitä teit, mutta toivottavasti tulit järkiisi. Eli teit abortin. Ei noihin olosuhteisiin lapsen ole hyvä syntyä ja tuosta elämän jatkaminen parempaan suuntaan on todella haastavaa lapsen kassa.

   Ps itsekin abortin tehnyt vuoden nuorempana kuin sinä samoilla perusteilla.

  • Tee abortti, mitä sitä turhaan pohtimaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   108
   5634
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   93
   1032
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   910