Areena appi vanhassa Samsungin SmartTV:ssä

Anonyymi

TV on jo yli 5-vuotias ja siihen ei enää saa vaikkapa Ruutu-appia. Mutta Netflix ja Katsomo toimivat hyvin. Areena toimii hyvin, jos katsoo vanhoja tallenteita, mutta ei suorissa lähetyksissä, joissa lähetyksestä riippuen ääni pätkii pahasti tai puuttuu kokonaan. Joskus myös kuva pätkii.

Mistähän tuo johtuu? Onko muillakin samaa ongelmaa? Voi tietysti olla myös kaistakysymys. Tuossa on 10 Mbps DNA kaapeliTV-liittymä. Mutta ei tosiaan aiheuta ongelmia Netflixissä tai epäsuorissa Areena-ohjelmissa.

5

<50

Vastaukset

 • Ehkä tämä liittyy jotenkin asiaan? https://ohjeet.areena.yle.fi/hc/fi/articles/360018801953-Virhe-palvelussa-Yle-Areenassa-välitettävät-tv-kanavien-suorat-lähetykset-eivät-toimi-kaikissa-Samsungin-äly-tv-laitteissa

  Tuosta ei kyllä saa oikein selvää missä tilanteissa ongelma esiintyy. Itse törmään ongelmaan yleensä silloin, kun joku urheilulähetys menee yli varatusta lähetysajasta ja loppu näytetään Areenassa. Ei koskaan toimi, viimeksi lentopallon EM-ottelu. Piti katsoa kännykällä loppu.

 • Jos käyttää erillislaitteita ei ole huolta apeista laite vain vaihdetaan uudempaan jos ei versiot riitä

  • Mikä erillislaite?  • Anonyymi kirjoitti:

   No näissä ebayssä ja amazoneissa on näitä android set top box vastaanottimia K1 plus ja MXG mitä lie merkkejä https://cdon.fi/asusteet/mxq-pro-4k-android-tv-laatikko-p43694430

   Minulla on justiinsa tuo. Täytyisi vaan ajaa tehdasasetuksille, sillä tuo mtv katsomo ei hyväksy , jos siellä kummittelee jotkin vanhat, jo loppuneet kanavapaketit. Muutenhan tuo on mitä mainioin laite. Anroid 5 on aika vanha. Kännyköissä ja tabletissa on jo Android 8.
   Langaton hiiri vaan päälle niin on helppo youtubea katsoa ja kommentoida. En ole tosin maksullista ruutu plussaa ottanut. Ja jos televisio on 4K näyttö niin tosi upeita on silloin esim toiset youtube videot.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.