Floorin kuva Nightwishin videokuvauksista

Anonyymi

Kuvassa Floorilla farkkutakki ja hiukset ponnarilla. Takana näkyy vähän 50 -60 -luvun henkinen auton kuva. Viittaako Floorin taustalla näkyvä rekvisiitta johonkin 50-60-luvun baariin tai kahvilaan tms.?
Floor toteaa etteivät ole ennen tehneet tällaista. Mitä mietteitä herättää?

17

<50

  Vastaukset

  • Rockabilly rules ok!

   • Hyvää tarinaa. Stadionluokkaan sitten vaan ensi kiertueella.


   • Tämä oli mielenkiintoinen uutinen: ”Levy-yhtiötyypit sanoivat juuri, että meille tulee vielä joku päivä kultalevy Yhdysvalloista. Minä olin, että mikä levy muka? Selvisi, että Dark Passion Play on striimauksien kanssa ylittänyt 400 000 rajan ja koko ajan tulee lisää. Siihen voi mennä kymmenen vuotta, mutta joskus kultalevyyn tarvittava 500 000:n raja ylittyy striimausten ansiosta.”


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä oli mielenkiintoinen uutinen: ”Levy-yhtiötyypit sanoivat juuri, että meille tulee vielä joku päivä kultalevy Yhdysvalloista. Minä olin, että mikä levy muka? Selvisi, että Dark Passion Play on striimauksien kanssa ylittänyt 400 000 rajan ja koko ajan tulee lisää. Siihen voi mennä kymmenen vuotta, mutta joskus kultalevyyn tarvittava 500 000:n raja ylittyy striimausten ansiosta.”

    Siitä sitten vain striimaamaan.

    Itse aloin fanittaa Nightwish yhtyettä jo kun luin soundista mistä hommass on kyse vaikken ollut vielä kuullut musiikkiakaan.


  • Hesarin jutussa on kuva Troysta ja se taas viittaa johonkin Game of Thrones tyyppiseen videoon. Ota noista selvää.

   • Jos viittaat toiseksi viimeiseen kysymykseen, niin on sinulla erikoinen käsitys harvinaisen suorasta. Minkälaista mahtaa olla, kun vihjailet?


   • Varmasti se stadion vielä on edessä mutta tuskin ensi kesänä..   • Imaginaerum oli satua. Kun uusi levy on innoittunut Netflixin Black Mirror -sarjasta, niin satu on todentuisempaa, koska osa sarjan tapahtumista voisi tapahtua tänään, ja valtaosa scifistäkin lienee toteutuskelpoista jossain vaiheessa noin niinkuin tekniikan valossa.

    Siihen nähden kieltämättä aika fantasia-henkisiä asuja. Kiinnostava keitos taitaa olla tulossa.


   • Eiköhän Holopainen lyö taas kelpo lätyn tulille.  • Hmm... Minulle tulee mieleen Black Mirror -jakso nimeltä San Junipero.

   Saas nähdä. ”Something we have never done before” alkaa tuntua uskottavalta.

   • Ei siinä jaksossa taida mitään 50 -luvun Dineria olla?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei siinä jaksossa taida mitään 50 -luvun Dineria olla?

    Ei ole, mutta...

    *Spoiler alert!!* *Juonipaljusvaroitus!!*

    ...on siinä aikamatkailua.

    *End of spoiler alert* *Juonipaljastusvaroitus päättyy*


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   208
   5701
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   54
   2389