Aihe

Taas yksi vippaskonsti narsistiksi leimaamiseen...

Anonyymi

ūüí†Tarkoittaako_

"Yksi hyvä keino paljastaa narsisti on Saarnilahti-Beckerin mukaan ottaa selvää hänen menneisyydestään: entisistä työpaikoista, parisuhteista ja muista sosiaalisista suhteista.

- Jos ne kaikki ovat palasina, voi olla melko varma, että henkilön persoonallisuudessa on jotain vialla."

Tarkoittaako tämä nyt sitä että kun joutuu työttömäksi ja parisuhteetkin sitä myöden kärsivät ja kurjistuvat, pitäisi alistua kohtaloonsa kummallakin saralla.
A) √Ąl√§ hae uusia ty√∂paikkoja ettei ty√∂suhdekarttasi n√§yt√§ pilkkoontuneelta.
B) √Ąl√§ etsi uutta kumppania ettei parisuhdekentt√§si n√§yt√§ silt√§ kuin se olisi mennyt palasiksi.

On parempi jäädä työttömänä ruikuttamaan, pukeutua säkkiin ja ripotella tuhkaa päällensä.

Mielestäni alun vippaskonsti narsistin tunnistamiseksi on aivopieru.
Jos on siis onnistunut saamaan uusia työpaikkoja (vaikka ne on sitten menettänytkin) ja vähän lempeä (senkin ilmeisesti viilennyt) on varmasti oltava narsisti.

https://www.iltalehti.fi/mielijamasennus/a/201808242201156427

Mikähän on entinen narsisti?

5

<50

  Vastaukset

  5000
  • Anonyymi

   Nykyisin ei taida olla oikein hyvä sekään, jos on aina ollut saman ihmisen kanssa parisuhteessa. Monien mielissä sellainen on hyvin arveluttavaa. Ja entä jos ei löydy merkkejä minkäänlaisesta parisuhteesta? Mitäs jos on vaan vaivihkaa seurustellut tai ollut jopa salasuhteessa tyyliin 10 vuotta?

   Entä jos on joutunut edellisessä työpaikassa hullun psykon kiusaamaksi? Entä pikku erimielisyys itsetietoisen pomon kanssa? Sielloinhan maine on varmasti päreinä.

   Ihmisen elämä voi kulkea polkuja, joita saarnilahtibeckerit eivät tunne.

   • Anonyymi

    Totta tuokin, että nykyisin on häpeä pilkku, jos on ollut vain yhden puolison kanssa alusta loppuun. Parisuhteessa on ollut ne tavalliset kriisit yksi toisensa perään, mutta niistä on vain yhdessä selvitty, siis täysin tuomittavaa, koska ajan henki on toinen. Mutta miksi se on toinen? Siis ajan henki? Miksi nyt on sallittua riepotella lapsia uusperheestä toiseen ja onkin oikein hienoa, että niitä mummoja on potenssiin neljä vähintään? Mummoja, joilla ei kuitenkaan omien suhteiden tai salasuhteiden vuoksi ole aikaa omille eikä toisten lapsenlapsille. Kummallisia ovat polut nykyisin.


  • Anonyymi

   √Ąl√§ usko n√§ihin narsisti-leimaus-hullutuksiin. Itse sen tied√§t miten el√§t ja aiheutatko muille k√§rsimyst√§ tai k√§yt√§tk√∂ toisia hyv√§ksesi. Narsisti ei ole mik√§√§n synke√§ yksin√§nen susi, vaan taitavana puhujana on oikein mukavaa seuraa, mutta outo tapa iske√§ puukkoja syv√§lle toisten selk√§√§n aina v√§lill√§ kuin ohimennen. Voi my√∂s valehdella mit√§ vain jos kokee hy√∂tyv√§ns√§. H√§nen pime√§ss√§ mieless√§√§n h√§n on oikeutettu siihen. Ehk√§ h√§nt√§ on nuorena kiusattu. Ehk√§ is√§ l√∂i √§iti√§. Ehk√§ h√§nen pit√§√§ suojella perhett√§√§n ja varmistaa toimeentulon saanti lapsia varten... Onnea vaan kaikille jotka olette t√§h√§n sekaantuneet...

   • Anonyymi

    Mielenkiintoinen ilmiö tuokin, että nykyisinä narsistisina aikoina ruokitaan uskomusta, että asiallinen, yksinkin viihtyvä ihminen on vähintään epäilyttävä, arvaamaton, saattaa hautoa ties mitä. Vastaavasti uskotaan ihmisellä olevan elämä kunnossa, kun hän suuna päänä kouhottaa ympäriinsä puhumassa ihmisille (p***aa) muista ihmisistä.


   • Anonyymi

    Tiedän_tiedän

    "√Ąl√§ usko n√§ihin narsisti-leimaus-hullutuksiin. Itse sen tied√§t miten el√§t"
    Tiedän tiedän.
    Se vain kauhistuttaa että Saarnilahti-B kehoittelee ilmeisesti työnantajiakin nuuskimaan työntekijöiden menneisyyttä jonka kyllä muutenkin tekevät. Kehoittaa tekemään vielä diagnoosinkin.
    Mikä tai kuka aloittaja sitten onkin, niin viheliäistä kehoittelua. Itse voi toimia noin ja sen näkee luvalla sanottuna jo naamastakin että nuuskii.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mik√§s kun Maisa ei ole viikkoihin p√§ivitt√§nyt instaa ja nyt ollaan lehdiss√§ t√§ll√§isist√§.. ūüĎÄ https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14430
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12306
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   574
   8558
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrj√§l√§inen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja h√§nen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ‚ÄĚHuoli on suuri‚ÄĚ ‚Äď
   Mikkeli
   124
   5609
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekaluj√§tti Ikea aikoo tarjota Suomessa ty√∂pestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhti√∂ kertoo tiedotteessaan. ‚Äď Pakolaiset o
   Maailman menoa
   304
   5030