Mitä scientologi uskoo?

Anonyymi

Uskooko scientologi Jumalaan? Jos uskoo, onko Jumala sama kuin Raamatussa?
Harjoittaako scientologi askeesia tai mietiskelyä?
Mikä on scientologille pyhää?

4

<50

Vastaukset

  • Onko täällä edes ketään...

    • Ei taida olla ¯\_(ツ)_/¯


  • Scientologia on käytäntöön sovellettu uskonnollinen filosofia. Scientologiaa voi opiskella ihan mihin tahansa uskontoon kuuluva henkilö. Kenenkään ei tarvitse muuttaa omaa uskontoaan ja uskomustaan, jotta voisi opiskella ja ottaa selvää scientologian materiaaleista (mitkä ovat aiheessa löydökset ja havainnot ihmisestä ja elämästä). Scientologian pohja on täysin idän filosofiassa, se on täydentänyt idän filosofiaa käytäntöön sovellettavilla työkaluilla.

    Scientologille on pyhää ihmisen ja kaiken eläväisen sekä elämän kunnioittaminen. Ja sellaiset asiat ovat tukemisen arvoisia, jotka tukevat näiden edellä mainittujen elossapysymistä.

  • Scientologian aineisto kattaa laajimman tietokokoelman mielestä, hengestä ja elämästä mitä koskaan on koottu. L.Ron Hubbardin yli sata kirjaa ja julkaisua, tuhannet artikkelit ja tutkielmat sekä yli 3000 nauhoitettua luentoa kattavat itse asiassa kaikki elämän osa.alueet.

    Kirja nimeltään "Scientologia: Uusi näkemys elämään" sisältää ajattoman valikoiman L.Ron Hubbardin löytöjä jotka on poimitttu hänen runsaasta kirjallisesta tuotannostaan: Jokainen niistä esittää kattavan yleiskatsauksen siitä, miten Scientologia soveltuu kullekin elämän osa-alueelle - ja kokonaisuutena kirja antaa laajan kuvan elämästä itsestään. Kyseisestä kirjasta saa hyvän ja lyhyen läpileikkauksen Scientologian sisältämistä asioista.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.