LUONTAISLÄÄKINTÄÄ

Anonyymi

Laitan tähän ensimmäiseksi erään blogin, johon törmäsin ja joka voisi kiinnostaa teitäkin:
http://meidänvalintamme.com/?cat=613

Läheiseni on kuollut siihen ja mahdollisesti sen aiheuttamaan tulehdukseen. Muistan myös, että hänellä oli loppusessa alhaiset hemoglobiiniarvot. Siitä on aikaa jo reilu 10 vuotta, ja olen lueskellut syöpää sairastavien blogeja ja erilaisia artikkeleita yms. tässä vuosien saatossa. Ja tehnyt myöskin johtopäätöksiä esim. erilaisten terveystuotteiden suhteen.

Tohtori Tolosen mukaan C-vitamiini estää syövän kasvua. http://www.tritolonen.fi/artikkelit/28-c-vitamiini
Myös dementiaa ehkäisevä vaikutus sillä on. Ja yksi plus yksi, ota sekä hyvin imeytyvää rautaa että C-vitamiinia, niin alkaa kroppa "nuorentua", vaikka kylläkin varmaankin lähes kaikki syöpää sairastavat näyttävät ikäistään nuoremmilta, jostain syystä. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä. Jos raudasta on puute, niin kannattaa ottaa molempia. Mutta se liman irrottaminen elimistöstä on tärkeää.
Magnesium on suolistonkin kannalta oleellisen tärkeä, mutta myös nukkumisen. Sitä ei kuitenkaan saisi ottaa samaan aikaan kuin rautaa ja C-vitamiinia. Raudan ja C-vitamiinin ottamisen yhteydessä pitäisi välttää myös samanaikaista kalsiumin ottamista. Erilaisia vitamiineja ja myös ruoka-aineita voi pikkuisen kokeilla, mitä keho sanoo. Tukkiiko joku aines kehoa, vai rentouttaako enemmän?

Kirjassa "Syövästä voi selviytyä" ravinteiden ja ruokasuositusten perusteella syöpää sairastavan pitäisi välttää punaista lihaa ja maitotuotteita. Jos jätät punaisen lihan pois, niin rautalisä varmaakin olisi tarpeen. Erään artikkelin mukaan kannattaisi syödä kuitupitoista ruokaa ja esim. ruisleipää sekä pellavansiemeniä. Tuo punaisen lihan syöminen on kuitenkin hieman vaikea juttu, koska kyllähän elimistön lihaksisto tarvitsee sitä. Mutta uskoisin, että taukoa voi hyvin pitää vaikeassa tilanteessa, esim. muutaman kuukauden. Joissakin on kahvi nähty positiivisena terveydelle, joissakin negatiivisena. Varmaankin kroppa ilmoittaa, miten kannattaa toimia kahvin juonnin suhteen. Sokeri on ilmeisesti syöpää lisäävä aines, mutta ei kokonaan sokerisia tuotteita ehkä kannata poiskaan jättää, jos siitä tulee mielihyvää kumminkin. Muutama pulla viikossa, mutta uppopaistettuja munkkeja kannattaa välttää. Myöskin transrasvaiset sipsit voi jättää kaupan hyllylle. Kasvikset, mitkä tuntuvat itselle sopivilta, kannattaa ruokavalioon lisätä. Ja siitä leivän päältä voi ihan hyvin sen leikkeleen ja voin jättää pois ja laittaa tilalle vaikkapa paprikaa ja omenaa. Sitruuna ja sooda ovat myöskin aivan huippu juttu!

3

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hieman korjausta tai täsmennystä. Tuo "luontaislääkintää" ei tietenkään tarkoita, että nuo olisivat lääkkeitä. Blogin syöpää sairastanut/sairastava tyyppi on tekstien perusteella ottanut normaalit syöpään tarkoitetut lääkinnälliset hoidot sairaalassa, mutta tukihoitona syöpää vastaan on käyttänyt massiivisen määrän erilaisia luontaistuotteita ja parantunut aggressiivisesta ilmeisen pahanlaatuisesta pienisoluisesta keuhkosyövästä. Jos ulkomailta tilaa tuotteita, niin kannattaa selvittää, ovatko turvallisia tai laillisia. Tulli ratsaa niitä. Kaikkia myytävillä olevaa ei saa tilata, ilmeisesti ainakin EU:n ulkopuolelta tilatut saatetaan ratsata tullissa.

      Itse lisäisin luontaisrohtona taistelussa syöpää vastaan myös hyvänlaatuiset omega-kalaöljyt, eikä välttämättä niitä markettien halvimpia.

      Vielä siihen "Syövästä voi selviytyä" kirjaan, siellä muistini mukaan (muistanko oikein?) tarina myöskin sellaisesta, joka lopetti syömisen ja pikku hiljaa alkoi kokeilla keholleen ruokia, mitkä ruuat sopivat hänelle.

    • Anonyymi

      Ihmisen sairastuessa vakavasti hän pohtii varamaan useinkin kuolemaa. "Syövästä voi selviytyä" kirjan heikko osuus oli tuossa. Siinä esimerkiksi mielestäni haettiin hyväksyntä mm. homoudelle. Sen kohdan tosin harppasin. Kirja sisälsi erilaisia tarinoita syövän kanssa kamppailleista ihmisistä, mutta jonkin verran oli myös vitamiineista/luontaistuotteista.

      Erityisen tärkeää ihmisten olisi huomata kuolevaisuus ja iankaikkinen elämä. Jumala on laittanut järjestyksen tähän maailmaan ja ohjeet, miten elää. Jeesus ylimmäisenä Tuomarina on tuleva tuomitsemaan kerran. Hänen suuri sovitustyö Golgatan keskimmäisellä ristillä ihmisten syntien sovittamiseksi olisi käsitettävä. Kuinka Jeesus käski juuri omiensa antaa syntejä anteeksi maan päällä - ja myös joille, ei anneta anteeksi, niille ei taivaassakaan. Sen takia olisi erittäin tärkeää, että löytää sen sovituksen Jumalan edessä. Raamatussa on mainintaa myöskin homouden synnistä, mikä nykyään on aihe, josta ei annettaisi kunnolla enää puhua. Saattaa siis tulla se aika jo piankin, että ovet katua vastaan suljetaan. Kiiruhda pian parannukseen, kuoleman voittaja Herra Jeesus Kristus on sitten vastassa kuolemasi hetkellä nostamassa sinua iankaikkiseen autuuteen.
      Itse olen vanhoillislestadiolainen uskovainen.

      • Anonyymi

        Sen kyllä huomaa viestistäsi mikä olet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe