Miksi ruotsalaiset vihaa suomalais-ugrilaisia?

Anonyymi

Niin, miksi?

Sillä täytyy olla useampia vastauksia. Yksi todennäköinen syy on alunperin se että William Castrén, kuka oli kielitutkia Suomessa, totesi kansallisromantiikan aialla, että suomen kieli oli sukua mongoolikieliin. Hän totesi sitten myös että suomalaiset on mongooleja. Koko länsimaailma pelkäsi mongolooja 1200-luvulla koska he olivat valloittamassa koko maailman. Djingis Khanin armeejat oli vallaoittanut Venäjän, kiinan, Intian ja suuret osat Lähi-idästä. He koittivat myös valloittaa Japanin, mutta tämä epäonnistui. Germaanit Euroopassa oli kauhussa että he tulevat valloittamaan Euroopan myös. Mongooliarmeejat tuli Eurooppaan, ja kun he olivat valloittamassa sen, he saivat käskyn heitten komentajalta että keskeyttää valloituksen. Heitten Khaani oli kuollut, ja heidän oli pakko kääntyä takaisin kotimaahan.

Mongooliimperiumi oli se suurin mitä historiassa koskaan on ollut, ja Djingis Khan sen loi. Hän loi valtavia armeijoita ja hän oli sotateknillinen nero. Hänestä tuli historian mahtavin henkilö, ja myös historian rikkain.

Hänen jälkeläinen Intiassa, kuka oli sen valtijana 1600-luvulla, antoi rakentaa Taj Mahalin hänen puolisonsa kunniaksi. Tämä on luonut paljon katkeruutta länsimaailmassa, koska mongooleja ei saa koskaan kunnioittaa millään tavalla, heitä saa vain haukkua ja alistaa kaiken tavoin, niin Ruotsissakin. Germaanit ja toiset länsimaalaiset on luonut mongoolivihan heidän kulttuurissa, koska pelko mongoleja vastaan on ollut kamala rasistus mitä he ei koskaan unohda. Tämän takia kaikki ketkä on mongolienkanssa sukua on tullut syrjimisen kohdaksi, rasismin kohdaksi ja pois suljettu yhteiskunnasta ja yhteenkuuluvaisuudesta Euroopassa.

Pelko luo vihaa, ja vihaa luo rasismia ja kukistusyrityksiä sitä vasten ketä vihataan. Sitä mitä vihataan halutaan sukupuuttoon. Suomalais-ugrilainen vanha kansa nimeltä Liivit, keitä asu runsaasti kaikissa Balttian maaissa, joutui sukupuuttoon rotuvihan takia koska he olivat sukua mongoolien kanssa. Saksalaiset, ruotsalaiset ja muita hyökkäs useaan otteesen heitä vastaan ja tuhosi heidät. Heitten jälkiä näkee geneettisesti slaaveissa ketkä asuu Latviassa ja Liettuassa tänään. suomalais-ugrilaiset miehet kuuluu useimmiten haploryhmään N, ja tämä haploryhmä on hyvin suuri balttimiehillä myös, mikä on tullut liiveiltä joskus.

Mongooliviha on luonut kamala viha suomalais-ugrilaisia kohti, sen jälkeen kun William Castrén julisti suomalaiset mongolikansaksi. Tämä mies on syypää suomalaisiin liittyvä rasismi Ruotsissa, minun arvioinnin mukaan. Suomalaisia alettiin sterilisoimaan Ruotsissa suurina määrinä sen jälkeen kun Ruotsi sääti sterilisointilain 1934. Mongooliviha oli pahimmillaan siihen aikaa, niinkun kaikki muu rotuviha, ja tiedämme mitä saksalaiset sai aikaanssa rotuvihan takia.

Djingis Khan loi hyvän postisysteemin hänen imperiumissa, mitä venäläiset otti haltuunsa itsellekin. Khaani myös oli ensimmäinen kuka loi setelin maksumenetelmäksi hänen valta-alueella.

Ruotsalaiset ja muut germaanit, vihaa suomalaisia heitten mongoolileimasta, minkä William Castrén anto meille.

16

104

  Vastaukset

  • Olen huomanut aika selvästi kuinka suomalaiset lapset voi turmaantua Ruotsissa kun he kasvaa ylös jossain pahassa asuinalueessa. On usein niin että he joutuu aina pahaan seuraan, missä opetellaan käyttämään alkoholia nuorena, ja kun on alkakanut sitä, niin on vähällä että alkaa käyttämään huumeitakin. Jos he alkaa käyttämään huumeita, heistä todennäköisesti myös tulee rikollisia.

   Kun suomalaiset lapset kasvaa pahassa paikassa heitten elämästä todennäköisesti tulee kamalan tuhoisa ja vaikea. Jos suomalaisille annettaisi oman paikkakunnan jostain, missä suomalaiset saavat elää, ja kehittyä aivan itsestään, missä käydään omia suomenkielisiä kouluja, missä luodaan omia yrityksiä, kauppoja, liikkeitä, kahviloita, kinoja, ja kaikkia mitä tarvitaan elämässä, samatavoin kuin suomenruotsalaisilla on Suomessa, niin suomalaisista lapsista kehittyis kunnon reiluja ja edistyneitä kansalaisia ilman suurempia ongelmia, tai sitä enemmän mitä suomenruotsalaisilla. Sitten jos suomalaiset perustaisivat omia fondeja mihkä kaikki halukkaat pistää rahaa talteen siihen vuoksi että näitä käytetään suomalaisuuden sosialisiin, kielellisiin, kulttuurisiin, ja kaikkiin muihin tarveisiin mitä sattuu olemassa että suomalaisten yhteiskunta ja yhteenkuuluvuus kehittyy positiivisesti. Jos fondeista tulee rikkaita niin sillä voi tehdä paljon hyvää kaikenlaisissa yhteyksissä. Ottakaa mallia suomenruotsalaisita fondeista, ja heitten "stiftelsistä". Heillä on tuhanssia tälläisiä kaikenlaisiin tarveisiin. Jos ruotsinsuomalaiset pystyy tämän tekemään, he voisi myös perustaa oman poliittisen puoulueen Ruotsissa, mikä valvoo ruotsinsuomalaisten asioita ja oikeuksia. Mutta se on sitten myös niin että täytyy ensin perustaa oman organiisaation mikä haali niin monet suomalaiset mukaan kun mahdollista, ja sitten järjestää fondeja, puoluetta, oman kansankäräjän, ja kaikkia muuta mitä suomenruotsalaisessa yhteiskunnassa on perustettu. Sitten kehittää tätä yhteiskuntaa paremmaksi aian mittaan.

   Suomalaisuus Ruotsissa voi hajota koska suomalaisuutta vihataan yleisesti kaikkiassa Ruotsissa. Ainoa keino turvata tulevaisuuden suomalaisuudelle Ruotsissa on sama mitä suomenruotsalaisilla, siis luodaoman organisation, omat asuinalueet, omat koulut, omat yritykset, omat palvelut, omat rahastot, fondit, säätiöt, oman puolueen, omam kansankäräjän, omat pankit, omat mediat, sosiaaliset mediat, kirjastot, jne.

   Jos organisaation jäsenet säästää omille fondeihin, rahastoihin varoja, niin aian mittaan siitä voi tulla hyvin rikas, niin kun suomenruotsalaisten fondeista.

   Jos haluaa välttää että suomalaisista lapsista tulee suomalaisuusvastustajia, niin kannattaa perustaa omat mediat, omat kirjastot, omat kustantamot, mitkä kunnioittaa suomalaisuutta eikä solvaa sitä niinkun on tapa ruotsalaisissa medioissa. Vältäkää ruotsalaisia medioita ja kulttuuria niin suomalaisista lapsista kasvaa vahvoja, ylpeitä ja hyviä kansalaisia. Jos suomalaiset tytöt kasvatetaan kunniottamaan omaa kansaa, he tulee luomaan perheen oman kansan miehen kanssa. Jos suomalaisuutta jatuasti solvataan mediassa heistä tulee vihamielisiä suomalaisuutta kohti aivan kun hyvin monet aikaisemmin. Suomalaiset naiset täytyy saada kunnioittamaan suomalaisuutta, muuten suomalaisuus hajoo täysin. He ovat tähän asti eniten mennyt ruotsalaisen kanssa naimisiin, siis heitten lapsista tulee puoliruotsalaisia, ja sitten heitten lapset menee naimisiin ruotsalaisten kanssa ja niin edellen. Suomalais-ugrilaisuus häipyy totaalisesti samoin kun metsäsuomalaiset häipy. Ainoa seikka säilyä on että saa oman asuinalueen ilman ruotsalaisuutta.

  • Ruotsalaisten viha suomalaisia kohtaan kumpuaa historiasta. Se että Suomen kuningas hallitsi aikoinaan Ruotsia, Norjaa ja Tanskaa on ruotsalaisille pala katkeraa kalkkia. Se että viikingit olivatkin suomalaisia ja heidän jälkeläisiään, eivätkä norjalaisia tai ruotsalaisia, se on asia joka halutaan vaieta kuoliaaksi.

   Ja se että Hauholla talopojat iksivät takaisin ruotsaiset ryöstöretkeilijät talikoilla ja kirveillä, vaikka vastassa oli sotajoukko jousineen, miekkoineen ja keihäineen. Sekin on ruotsalaisille häpeän paikka.

   Ruotsalaiset ovat aina koittaneet nostaa itseään suomalaisten yläpuolelle. Mutta eihän paperikoneita kehitetty Ruotsissa, nekin tehtiin Suomessa. Ja Outokumpu oli maailman johtava kaivosyhtiö ja värillisten metallien jalostaja. Sekin oli todella paha paikka ruotsalaisille.

   Me olemme siis monella tapaa ylivertaisia Nokian ja monen muun asian kautta ruotsalaisiin nähden. Ja sekös kismittää.

   Mutta ei hätää, kaikki suomalaiset ja suomalaisten perilliset: tervetuloa Suomeen paluumuuttajina. Kaikille ei välttämättä heti löydy töitä. Mutta asuminen ja elämä on paljon turvallisempaa kuin Ruotsissa. Ei tarvitse pelätä ryösteyksi tulemista tai raiskauksia. Ei autojen polttoja tai talojen räjähtelyä. Yölläkin uskaltaa liikkua ilman pelkoa.

   Kerran vielä: Tervetuloa kehityneeseen Suomeen!!

  • Miksi Suomalaiset vihaavat Ruotsalaisia ?????

  • Olitko pahastikin humalassa/aineissa ja kuka sut on hakannut Ruotsissa, kun noin paljon heitä vihaat?

   • Tuota minäkin oon ajatellut, että ruottalaiset on kateellisia suomalaisille.

    Se viha on nykyisin sellaista "piilovihaa"/kyräilyä.
    Niitä esimerkkejä on tuhansittain.

    Ainut tapa selviytyä on vähät välittää ruottalaisista ja elää omaa elämäänsä, kiertää kaukaa.

    Aion muuttaa Suomeen, sillä näistä ruottalaisista tyypeistä pääsee ikuisesti eroon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuota minäkin oon ajatellut, että ruottalaiset on kateellisia suomalaisille.

    Se viha on nykyisin sellaista "piilovihaa"/kyräilyä.
    Niitä esimerkkejä on tuhansittain.

    Ainut tapa selviytyä on vähät välittää ruottalaisista ja elää omaa elämäänsä, kiertää kaukaa.

    Aion muuttaa Suomeen, sillä näistä ruottalaisista tyypeistä pääsee ikuisesti eroon.

    Olet väärässä. Yksikään ruotsalainen ei ole pätkääkään kateellinen suomalaiselle. Jos niin ajattelet, on se vaan jotain sun ihan omaa pikkuista lohduttelua.
    Kyllä ruotsalainen elää kuule edelleen siinä vakaassa uskossa, että hän on miljoonasti laadukkaampi tyyppi kuin yksikään suomalainen. Joten revippä kuule siitä.
    Suomalaisella ei tule ikiä olemaan mitään mahdollisuuksia ruotsalaista vastaan, ei ainakaan niin kauan kunnes sharialaki on valloittanut naapurimaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olet väärässä. Yksikään ruotsalainen ei ole pätkääkään kateellinen suomalaiselle. Jos niin ajattelet, on se vaan jotain sun ihan omaa pikkuista lohduttelua.
    Kyllä ruotsalainen elää kuule edelleen siinä vakaassa uskossa, että hän on miljoonasti laadukkaampi tyyppi kuin yksikään suomalainen. Joten revippä kuule siitä.
    Suomalaisella ei tule ikiä olemaan mitään mahdollisuuksia ruotsalaista vastaan, ei ainakaan niin kauan kunnes sharialaki on valloittanut naapurimaan.

    Kyllä osa ruotsalaisista on osoittanut kateutta suomalaisia kohtaan monissakin asioissa. Aikoinaan asia tuppasi tietenkin olemaan erilainen, kun Suomi oli köyhä ja monella tavalla kehityksessä jäljessä paitsi Ruotsia myös koko läntistä Eurooppaa. Nyttemmin moni asia on toisin. Semminkin kun olen (kanta)ruotsalaisten kanssa puhunut, niin heitä on kadehdittaneet mm. nämä asiat:

    1) Suomalaiset koulut

    2) Suomalaisten ahkeruus sekä työelämässä mutta myös kouluissa & oppilaitoksissa

    3) Suomalaiset perinteet kuten esimerkiksi yo-juhla yhtenä ja samana päivänä keväällä & syksyllä sekä siihen liittyvä Gaudeamus Igitur -laulu yms. Myös vanhojen tanssit, penkkarit ja muut vastaavat perinteet harmittavat heitä.

    4) Alakoululaisten itsenäisyyspäivän juhlat ovat myös ihmetyttäneet heitä. Mielestäni äänensävyissä on ollut kateutta, kun he ovat videolta nähneet suomalaisten 10-vuotiaiden tanssivan paritansseja Finlandia-talon parketilla ja nauttivan silmin nähden juhlapäivästään parhaimmat vetimet yllään.

    5) Suomalaisten kielitaito (nykyisin) ja halu opiskella harvinaisiakin kieliä. Sekin ällistyttää ruotsalaisia, miten paljon Suomessa opiskellaan kieliä koulussa, miten varhain kieliopinnot nykyään aloitetaan ja että isoimmista kaupungeista löytyy mm. Kiinan kielen opintomahdollisuuksia peruskouluista. Ruotsalaisista todella harva myöskään on edes kuullut kielikylpyopetuksesta.

    6) Digi- ja koodaustaitojen opetus jo pienille lapsille päiväkodeista alkaen. Tuttavani on Ruotsissa matematiikan & kemian opettaja, eikä ollut kuullutkaan Suomen koulujen koodausopetuksesta. Ja kun hän siitä kuuli, hän kysyi opetetaanko koodausta kaikille lukiolaisille, eikä vain tietoteknisen linjan valinneille. Toistin sitten, että nykyään kaikki oppilaat opiskelevat koodausta nykyään jo peruskoulussa tai peräti päiväkodissa...!

    7) Aikuisten opinnot ja erityisesti harrastusmuotoiset opinnot kuten työväenopistot. Se ällistyttää heitä, miten paljon meillä on kursseja tarjolla, miten hyvällä hinta-laatusuhteeltaan ja miten suosittuja ne on (eli ihmiset myös haluavat opiskella).

    8) Suomen perinneruoat. Tämä kohta voi kuulostaa hassulta, mutta ei Ruotsissa ole esimerkiksi yhtä paljon perinneleivoksia kuten meillä: Runebergin torttu, laskiaispulla, tippaleipä yms. Myöskään heillä ei ole samalla tavalla virallisia leivoksia kuten meillä on Ellen Svinhufvudin kakku, käpykakku, Agricolan leivos, Aleksanterin leivos yms. Toki ruotsalaisilla on prinsessatortansa.

    9) Suomessa koulujen ruokailut ovat säilyneet terveellisempinä ja kotimaista ruokaperinnettä kunnioittavina. Vaikka Suomen kouluissa syödään nykyään niin tortilloja kuin joskus pizzaakin, koululaisten lempiruokiin lukeutuu myös kotimaisia klassikkoruokia ohrapuurosta hernekeiton kautta makaronilaatikkoon. Ruotsalaiset eivät enää edes syötä lapsilleen ärtsoppaa, joka on (oli?) heidänkin perinneruoka tai blodpuddingia. Vissiin islamin ruokasäännökset on tehneet niistä haram-haram-haram. Ruotsissa koululaiset eivät muuten ainakaan minun tietämäni mukaan saa retkipäivinä eväitä koululta, vaan eväät täytyy ottaa kotoa. Suomessa koulu tarjoaa eväät retkipäivinäkin.

    10) Suomen järvet

    11) Suomen saaristo

    12) Suomen kirjastot (esimerkkinä mainittakoon 3D-tulostuksen mahdollisuus tietyissä kirjastoissa, mutta myös kirjojen suuri valikoima ja kirjastojen hyvä toimivuus sekä suomalaisten ahkeruus kirjastojen käyttäjinä). Ruotsissa kirjastoista on säästetty kerta toisensa jälkeen viime vuosina. Toisaalta kirjastojen käyttö on myös vähentynyt, joten Ruotsissa on hankala perustella, miksi kirjastoihin pitäisi satsata enemmän.

    13) Lyhyt etäisyys erityisesti Pietariin kuten myös raideyhteys Moskovan kautta Venäjän halki ja Kazakstanin kautta Kiinaan asti.

    14) Viimeisenä mainittakoon Suomenlinna, jota tuntemani ruotsalaiset kutsuvat sitkeästi Sveaborgiksi - eivätkä edes Viaporiksi. Tuo linnoitussaari ehkä aiheuttaa enemmän katkeruutta kuin kateutta...

    Monia ruotsalaisia ahdistaa ajatus siitä, että jonain päivänä he eivät ehkä enää voi katsoa meitä suomalaisia alaspäin. Tosin ei se ruotsalaisten suurin murhe todellakaan ole.

    Huom! Tätä ei pidä ymmärtää niin, ettei suomalaisilla olisi kateutta Ruotsissa kohtaan tai niin, että kateus olisi ruotsalaisten ainoa suomalaisia kohtaan tuntema tunne.


  • Sinne vaa Kelan kortistoon , peräkammariin :D

  • Ehkäpä ruotsailainen menestys johtuu nimenomaan rodullisesta paremmuudentunteesta. Hehän ovat aina kokeneet olevansa maailman paras kansa ja maailman paras koti. Hehän sen rotuerottelukin oikeastaan keksivät!
   Ruotsalainen eugeniikka on ihan oma historianlukunsa, siitä ei vain kauheasti saa puhua.
   Mättivät meidät suomalaiset, saamelaiset ja romanit ihan roskaväkeen, ja vaikutukset on hyvin nähtävissä nykyäänkin.
   Nykyruotsalaiset yrittävät jotenkin kompensoida paskoja fiiliksiään ottamalla maahan miljoonia muslimeja ja sitten ihmettelevät kun ovat kusessa.
   Mutta edelleenkään kukaan ei puhu eikä pukahda siitä mikä on syynä, että ruotsalaiset on kusessa nyt. MIKSI heidän tarvitsee olla mielinkielin omaatuntoaan puhdistaakseen.
   Omasta mielestään ovat vain niin vitun hyviä ja ihania ihmisiä.
   Ruotsalaiset.
   Säälittävin yhteiskunta maailmassa.

   • Sinun kannattaa perehtyä natsien ja muslimien yhteistyöhön jo toisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen.

    Muslimeita taisteli Natsi-Saksan joukoissa, eikä natsit kohdistuneet vainojaan eivätkä väkivaltaisuuksia tietääkseni lainkaan muslimeihin. Balkanin maistakin Saksan natsit ryöstivät Saksaan sellaisia lapsia, jotka läpäisevät rotutestit eli olivat riittävän vaaleita, mielellään sinisilmäisiä sekä muutenkin ulkonäöltään sopivia. Tietääkseni Balkaniltakaan natsit eivät varastaneet muslimeihin lapsia. Jos etsitte Googlella, löydätte esimerkiksi nykyisen Slovenian alueelta Saksaan varastetun Ingrid von Oelhafen (ent. Erika Matko) tapauksen, josta on tehty tv-dokumenttikin. YLE on julkaissut Ingridistä pari artikkelia ja muistaakseni Seura-lehtikin. Lasten varastaminen miehitetyiltä alueilta oli osa natsien Lebensborn-toimintaa.

    Hävittyään sodan natsit pyrkivät pakenemaan Saksasta ulkomaille ja vaikka aina puhutaan lähinnä Etelä-Amerikan maista, osa natseista asettui myös Arabimaihin. Arabimaat ottivat innoissaan natseja maihinsa, koska he toivoivat eurooppalaisten natsien auttavan heitä sotimaan Israelia vastaan. Juutalaisviha taisikin olla kaikkein suurin natseja ja muslimeita yhdistävä tekijä.

    Jos osaatte englantia, löydätte pelkästään Internetistä paljon asiaa natsien ja muslimien yhteistyöstä.

    Ja mitä tulee nykyisen Etelä-Ruotsin ongelmiin, kannattaa muistaa että alueella perustettiin pian toisen maailman sodan jälkeen Malmörörelsen, jonka porukoilla oli tiiviit yhteyden mm. Saksan natseihin. Saksassa natsit eivät voineet toimia avoimesti kuten Ruotsissa oli mahdollista.

    Ja asuihan Hermann Göring Ruotsissa, kun Saksa oli hävinnyt ensimmäisen maailmansodan. Göring työskenteli Ruotsissa lentäjänä ja hän avioitui ruotsalaisen naisen kanssa. Göringillä ja aatelisella Carin-vaimollaan oli hyvät suhteet myös Ruotsin kuningasperheeseen. Eräs ruotsalainen naisnäyttelijä puolestaan asui sodan aikana Saksassa ja esiintyi Joseph Göbbelsin propagandavideoissa. Ruotsin natsihistoriasta löytyy paljon tietoa, mutta suurin osa tiedosta on valitettavasti englanninkielistä. Malmörörelsen-toiminnasta löytyy ruotsiksi kun tietoa ja Uppsalan rotubiologisesta tutkimuslaitoksesta.


  • Ruotsalaisia kiukuttaa se tosiasia että ne olivat aikoinaan Suomen kuninkaan alamaisia. Suomen kuningas hallitsi Ruotsia, Norjaa ja Tanskaa.

   Tämä tosiasia ollaan koitettu peittää koko ajan ja siksi vanhat sagat on koitettu hävittää tehokkaasti. Ja suomalaisia on halveerattu tieten tahtoen, jotta historia jotenkin unohdettaisiin. Ja juuri siksi ruotsalaisten kuvaus suomalaisista "hitaina, lyhytjalkaisina ja kömpelöinä" oli osa tuota agendaa.

   No, maailma muuttuu. Ruotsi on nyt oman tuhonsa edessä ja koska he tietävät että Suomi ja suomalaiset palastuvat islamisaatiolta, se kiukuttaa heitä. Jälleen kerran Suomi on heitä parempi. Ruotsin yhteikunta ja hyvinvointivaltio romahtaa muutamassa vuodessa. Kuntien ja valtion leikkausket tulevat julkisiksi vuodenvaihteen jälkeen ja se tarkoittaa että siitä alkaa maan kattava konkurssiaalto koska ihmiset ovat eläneet yli varojensa.

   No, Suomi pelastuu ja kuten ennenkin historiassa, Suomi pelastaa myös ne kaikki ruotsalaiset jotka haluavat pelastua. Niin että tervetuloa tänne vaan.

   "Meillä on tilaa".

   • Kuuleppa, mistä olet saannut tälläisen historiallisen käsityksen? En koskaan ole kuullut ennen että suomalaiset ovat ollet näin mahtavaia!

    Tiedän kyllä että suomalais-ugrilaiset kielet ovat sukua sumerin kieleen. Niitä on satoja aivan selviä kytkentöjä sumerin kieleen. Luin joskus suomalaisen kielitutkijan artikkelin missä hän listasi monta sanaa missä on hyvin suuri sukulaisuus tähän kieleen.

    Sumerin sivilisaatio oli se ensimmäinen korkeatasoinen kulttuuri ihmiskunnassa. Heitten kulttuuri luotiin josku ennen egyptiläisen kulttuurin nousu. He luovivat "pilskriften" (ruotsalainen sana) mikä oli historian ensimmäinen kirjoitus ja lukumenetelmä.

    Jos googlaa sumerisanaa niin tule paljon esille tästä kulttuurista.


  • Höpön höpö Ruotsalaiset eivät vihaa Suomalaisia.

   • Olisko 'halveksua' sitten parempi termi?

    Ainakin nuo kovasti haluavat hyötyä suomalaisten kustannuksella. Joku saattaisi puhua myös hyväksikäytöstä ainakin joidenkin asioiden osalta.


  • Me olemme niitä vahvempia kansoja mitä paholaiset ei ole tuhonnet sukupuuttoon vielä. Nyrkit pystyyn vain!

  • Perimmäinen syy tälle vihalle lienee se että ruotsalaisia kismittää se tieto, jonka koittavat kovasti historiasta hävittää, että aikoinaan Suomen Kuningas hallitsi sekä Ruotsia että Norjaa ja jopa Tanskaakin. Ja että Ruotsalaiset asein varustautuneet sotajoukot saivat kuonoonsa Hauhon talonpojilta ryöstäretkellään Suomessa. Talonpoljilla ei ollut kuin heinäseipäitä ja piikeistä tehtyjä haravia.

   Se että Ruotsalaiset polveutuvat osin suomalaisista, se on ollut heille aina paha paikka. Ja se vielä pahempi, että Suomen kuningas on aikoinaan alistanut koko Ruotsin omakseen.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   40
   2106
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   30
   1241