Kun Trump saa potkut niin markkina lähtee nousuun

Anonyymi

Kaikki nuo konservatiivit ja sellaista leikkivät joutavat pois päättäviltä paikoilta. Pelkkää vahinkoa vaan saavat aikaan perustaessaan päätöksensä 3000 vuotta vanhoihin kirjoituksiin.

14

<50

  Vastaukset

  • Kun teet näitä aloituksia useampia päivässä niin kaikissa niistä näkyy jonkinlainen paha olo. Mistä tuo johtuu?

   Eikö kurssit enää menekään niinkuin silloin kun henkselit paukkui?

   • Samanlaisia aloituksia löytyy muiltakin palstoilta. Joillekin trollaus on elämäntapa


  • Taas se tapahtui.... no, onneksi kohta on oikeudenkäynti ja toivottavasti omat äänestävät vastaan, no, ei se siitä paremmaksi muutu mutta kohta on vaalit ja demokraatit pääsevät valtaan. Aina on republikaanin aikana markkina romahtanut ja demokraatin aikana noussut.

  • Trump ei saa potkuja. Sen sijaan jatkaa toisenkin kauden presidenttinä.

  • Trumpin veronalennukset selittävät korkeasuhdanteen, toivottavasti jatkaa,
   Demokraatit ovat puolikommunisteja jotka sielläkin sössivät talouden

   • Kyllä sen selittää FED joka joutuu pumppaamaan 24/7 rahaa markkinalle hallituksen hölmöilyiden ja siitä johtuvan pörssilaskun takia.


  • Väärin. Trump on tehnyt paljon asioita joiden vuoksi esim. Jenkkien markkina on noinkin korkealla. Enkä usko että tarkoituksenaan on pitkittää tahallisesti kauppasotaa sen pidempään kuin tarpeen. Eiköhän SP500 ole Trumpin aikana (yli 5 vuotta vielä jäljellä...) vähintään 5000 pistettä.

  • Toivottavasti kukaan ei nyt ole paniikissa myynyt parin prosentin laskun takia. Kauppasopu on tuloillaan ja Brexit viedään myös yhteisymmärryksessä läpi. Tämän jälkeen makrotalouden luvut lähtevät jälleen nousuun, eivät vielä Q3:lla näy, mutta todennäköisesti jo Q4:stä eteenpäin nähdään positiivisempaa kehitystä eri puolilla. Lisäksi keskuspankit työntävät rahaa markkinalla minkä ehtivät.

   Onnittelut niille jotka tämän tilanteen ovat oikein haistelleet.

  • Trumpin ansiosta on saatu hyviä ostopaikkoja esim. laadukkaisiin suomalaisiin osakkeisiin kuten Nokian Renkaisiin, Outokumpuun ja Nordeaan. Halvalla on lähtenyt, jopa uskomattoman halvalla.

  • Onko Trump shortannut jo tarpeeksi vai loppuiko pelimerkit kesken?

  • Minusta Trump on yksi parhaita presidenttejä jonka muistan. Ja kyllähän talouden luvutkin kertovat omaa kieltään. Olen jopa melko varma että ilman Trumpin tuloa presidentiksi 2016 USA olisi kärsinyt ja kärsimässä vakavan taantuman, jota nyt ei näytäkään tulevan. Toisaalta kun jokaisessa on myös heikkouksia niin sanottakoon ettei Trump taida kuitenkaan olla ihan jokaisen kansalaisen presidentti siinä mielessä kun tuo sanonta ymmärretään.

  • Päinvastoin. Kurssit nousee juuri niin kauan kuin puikosissa on republikaani. Trumpin veronalennukset ovat vauhdittaneet markkinoita. Jos ja kun tulee demokraatti pressa kurssit tasaantuvat. Mutta Trump valitaan seuraavalle kaudelle kyllä, ellei sitten saa potkuja. Siinä vaiheessa hän kertoo miten paljon nettosi pressana itse. Ja ihmiset haukkovat henkeään.

   • Ihan varmasti Trump ja pankkiirikaverinsa ynnä muu lähipiiri on tehnyt isoja voittoja shorteilla ja longeilla ennen ja jälkeen twiittien.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   102
   4837
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   170
   1245
  3. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   123
   1089
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   92
   1085