Minne hävinnyt Tunkin fc?

Anonyymi

Ei ole enää evankelista sivua saatavilla.. onko harmi mcSheik tehnyt tehtävänsä?

4 kommenttia

Vastaukset

  • Onko Tunkero kirjoitellut sopimattomasti islamista ja tullut banni lärvikirjan sensoreilta vai onko paikallispoliisi puuttunut "trakujen" ja muun kristillisen höpinän jakamiseen. Onko sotanorsu häkissä?

    • Eipä sitä tiedä, kun julisti "pelastavansa" muslimit kristinuskoon tai jotain sinne päin. Utareet lähes paljaina kuvaili itseään sotamaalauksessa risti kaulalla useaan kertaan hotellialueella. Kyllä siitä joku paikallinen on voinut pahastua. Jos on pidätetty, on voitu tutkia myös kännykkää. Eikä facetilin sulkeminenkaan mahdotonta ole. Ei se vaan opi. - Nyt sitten vaan odotellaan, mitä tuleman pitää. - Onhan mamma siellä pelastamassa Tuksun pinteestä ennemmin tai myöhemmin kuitenkin.


  • Tuksu julkaisi linkin videoon jossa nuori nainen kertoo kääntymyksestään islamista kristinuskoon. Eiköhän Egyptissa ole sellaiset seurannat, että tuollaiset jaot tarttuu haaviin. Tupsukka kertoo instassa, että face on poistettu 'turvallisuussyistä'. Epäilee kuitenkin että kateellisest suomalaiset ovat taas ilmiantaneet hänet, hänhän ei ole tehnyt mitään väärää. Kaunis uskova äitikin on samaa mieltä ja kuulema hänkin vihaa suomalaisia. Kiva. Tervetuloa taas kesällä mökkeilemään - meidän vihattuje ja inhottujen keskelle. Mene Tuksu jo sinne Ruotsiin!!!!

  • Eihän tuksu ole mielestäni ollut koskaan mikään evankelisti, sen kun puhuu roskaa, keksii juttuja, joita tuskinpa kukaan uskoo. Alaston kuvat yms... Onko se uskovan tekoja? Muka laihtunut 14 kq roskaa.,missä se näkyy,samalainen läski kuin ennenkin. Älä hyvä Johanna puhu uskosta enää mitään. Ethän! Kiitos yritksellesi, ei vaan mene perille. Johanna Tukiainen jätä tämä homma, ja pyydä herraa auttamaan ja antamaan anteeksi,puhu sitten Jumalasta., kiitos. Nimimerkki eräs uskova.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.