Mitä tää on, tuntuu kun ois usea persoona päässä

Anonyymi

Huomasin tämän tossa about vuosi sitten kun alkoi päänsisäinen hurrikaani helpottaa ekaa kertaa kunnolla . Aiemmin koko elämä ollut vaan kaaosta, kaikki pläänit menneet päin helvettiä syystä tai toisesta, olen valinnut lähipiirin huonosti ja olen itse ollut kävelevä vihanhallintaongelma.

Nyt kun on rauhottunut, on opiskelut, oon tehny henkilökohtaset rajat ja on selkeä arki, lähimmäiset,ym. Kaiken pitäisi olla hyvin ja tiedän itekkin että nyt olisi aihetta oikeasti nauttia elämästä ja tehdä asioita, osallistua. Tuntuu melkein konkreettisesti että mulla on vuoron perään, päässä ja jossain sisällä joku tyhjä tila tai toinen persoona joka vetää vessasta alas kaikki hyvät fiilikset ja lapioi pään täyteen paskaa. Vaikka ois ollut miten hyvä päivä niin saattaa tulla ihan yhtäkkiä niin paha olo että tekisi mieli potkia seinät alas ja huutaa.

Tuntuu jotenkin että oon oppinut ammentamaan raivosta, pelontunteesta ja kiukusta niin pitkään energiaa että positiiviset kokemukset tuntuu jotenkin alienilta, en osaa suhtautua tai tulee jotenkin kulman takaa. Viha ja katkeruus tuntuu tutulta ja turvalliselta. Niiden kanssa oon tullut tutuksi ja osasin tosi tehokkaasti tehdä myös muiden elämästä helvettiä. Sillä sai myös jotain huomiota. Se oli tosi pitkään iso osa omaa persoonaa.

Nyt mulla on paljon läheisemmät välit ihmisiin ympärillä, avoimesti puhuminen, vastavuoroinen psyykkaaminen, ihan perus juubailu,ym. on tullut tärkeimmäksi asiaksi arkea tällä hetkellä. Tota varjostaa se jossain takaraivossa asuva kusipää joka huutaa kokoajan muiden päälle. Välillä tuntuu kirjaimellisesti, vaikka yritän ja haluan kuunnella mitä toinen kertoo ja haluaa jakaa mun kanssa, että joku runttaisi sumutorvea korvan juuressa samaan aikaan. Kaikki ympäröivä puhe hukkuu sinne. Jos joku kertoo mulle että päivä on mennyt päin persettä ja heräisi omat myötäfiilikset, kuiskaa se psyko mun pään sisällä että ei tosta tyypistä ole mihinkään ja voisi hypätä.....

Noi ajatukset ahdistaa ihan hemmetisti kun niitä tulee ihmisistä joista oikeasti välitän tosi paljon ja tiedän etten todellakaan tunne niin kun päässä huutaa ja etten ikinä voisi ainakaan ääneen sanoa mitään niistä. Vähän kun kuulisi jonkun toisen tyypin ajatuksia ja raivon sekaista sekamelskaa. Eka ajattelen että kyllä se siitä, kuunnellaan kun kaverilla on oikeasti vaikeaa sitten tulee entä jos ja sitten lähtee ajatus pyörimään. Joku kaverin kertoma, ihan mikä vaan asia saattaa varsinkin himassa itekseni pohtiessa vääntyä maailmaa mullistavaksi asiaksi kun sekotan siihen epäilyn ihmiskunnan motiiveista, kaksinaismoralismista, ym. huonoista kokemuksista.

Ja kun nyt pitäisi mennä hyvin. Olen periaateessa löytäny sen oikean reitin, käyn juttelemassa noista, saan jeesiä, Itelläkin pääosin olo että eteenpäin menevä reitti olisi nyt varsin hyvän näkönen, ei pitäisi olla pahemmin muuta negatiivista jarrua, päin vastoin ihmisiä jotka oikeasti haluu kannustaa ja jeesata mua eteenpäin. Ja mullakin olo pitkästä aikaa että ois halua toimia vastavuorosesti heitä kohtaan. Sitten puskee päälle noi psyko-olot.

Jos jollakin on kokemuksia niin voisiko saada jeesiä. millä ton pyörityksen saa loppumaan?

1

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eräs meditoinnin opettaja sanoi että mielemme on kuin komitea, jossa on monenlaisia jäseniä. Nämä ajatukset jotka jotkut kuulevat ääninä, tulevat menneisyydessä kuulemistamme äänistä ja lisäksi omista peloistamme ja toiveistamme, heti kun alamme vertailla itseämme muihin tai jos hätäilemme sitä että mitä joku ohi kulkeva meistä ajattelee? Tässä pitää tajuta että jos se oma huoli siitä asiasta otettaisiin pois, niin ei siitä seuraavaa ajatustakaan kuulisi.

      Mutta totuus on että itseään ja näitä ajatuksia voi hallita vain tietyssä määrin, ja vain siinä määrin kuin on mielensä sisällöstä tietoinen, joka on todella vaikeaa pitää yllä. Siis on vaikeaa keskittyä pitkään yhteen asiaan. Jos sitä kykyä parantaisi, niin mielen hallinta paranisi.

      Jos sillä ei ole sinun etusi ja hyväsi mielessään, niin miksi kuuntelisit sitä?

      Sen kanssa on vain elettävä. Voi olla että se menee aikanaan itsestään pois, kuten tällaiset usein menee.

      Voit myös julistaa mielessäsi että sinä hallitset ja sinä päätät mitä mieltä olet mistäkin. Todellisuudessa tätäkään ei tarvitisi tehdä koska jos vain voisi rentoutua ja tyhjentää mielensä, olisi rauha. Monet uskovaisethan ajavat näitä "häiriöitä" pois rukoilemalla ja vetoamalla tiettyihin pyhiin nimiin, kuten Jeesus. Se toimiikin yllättävän hienosti, vaikkei uskoisikaan.

      Kannattaa myös miettiä onko elämäntavoissasi joku toistuva huono tapa tai toiminta, joka ylläpitää levottomuutta? Sitten voi miettiä että mitä hyötyä siitä on? Kannattaako niin tehdä, kun huomioi haittavaikutukset? Sinulla itselläsi on valta todellisuudessa mielessäsi, ota valta, ota vastuu, hallitse mieltäsi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2369
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1784
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      165
      1497
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1483
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1045
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      79
      889
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      175
      766
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      702
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      700
    Aihe