Salakuvaus asunnossa

Anonyymi

Ei varmaan tarvitse kysyä että onko laitonta, kaikki ymmärtävät, jopa ne kusipäiset sosiopaatit joka tällaiseen voi syyllistyä.

Suoraan asiaan: kuvauksen on ollut tarkoitus kestää kauan joten kamera varmaankin on yhdistetty verkkovirtaan ja asennettu johonkin kiinteisiin rakenteisiin, vai kuinka kauan kamera voi toimia akun varassa? Aikajänne on kuitenkin ollut useita kuukausia, päälle puolisen vuotta ainakin.

Missä se on? Olen tsekannut yhden kaapiston yläsokkelin, yhden verhosokkelin raon kattoa vasten, lukemattomia muita kaappien rakoja metalli listaa käyttäen. Seinien nurkat, tapettipintoja... Kattoonkin olen tiiraillut, asunto on ylimmässä kerroksessa, mutta katto lienee kuitenkin ontelolaattaa jonka sisälle voisi ujuttaa sähköjohdon kameralle. Jokin pieni reikä sillä kameralla kuitenkin täytyy olla vaikka se ei olisi kuin millinen. IDEOITA?!

Ollu Tamminen

16

<50

Vastaukset

 • Tiedätkö kuvatun vai epäiletkö?

 • Voisiko joku laittaa kameran jalkalistoihin, pelkän mikrofonin kyllä varmaan, mutta minkälaista kuvaa voisi saada niin matalalta, on niitä kyllä kameroita kätketty ristipääruuvin kantaankin, ihan valmiita tehtaalaisia settejä.

  Onko kokemusta erilaisista kameranpaljastimista? Jotkut mallit pyrkivät kai tunnistamaan linssin välkkeen ja toiset taas kameran mahdollisesti käyttämän WiFi-yhteyden. Netistähän näitä voi tilata monestakin paikasta. Tietäisikö joku suomalaisen alan liikkeen?

 • Yleensä täällä saa nopeasti vastauksia teknisiin kysymyksiin, mutta odotellaan rauhassa tositietäjiä paikalle..

  "Jännää" on että tämän kameran täytyy saada virtansa minun asuntoni ulkopuolelta, käytännössä joltain lähinaapurilta. Seinät on paksuja betonielementtejä, menee hitosti aikaa ja meteli on karmea jos meinaa niiden läpi porata reiän.

  Ollu Tamminen

  • Tuollaisia "salaisia agentteja" kuin sinä usein vieraat valtiot tarkkailevat. Oletko tarkistanut hampaittesi paikat, niissä voi olla radiolähetin?

   Radiolaitteiden häirintään suosittelen Kaijaa K:n soittamista täysillä, siinä paatuneinkin agentti saa aivosähkökäyrähäiriön kun "korkkarit lentää kattoon"...


  • Voisiko olla mahdollista että kameran linssin päällä olisi ihan ohuen ohut filmi valkoista muovia, niin että linssi ei enää näyttäisikään "mustalta" vaan valkoiselta.

   Ollu Tamminen


  • Anonyymi kirjoitti:

   Voisiko olla mahdollista että kameran linssin päällä olisi ihan ohuen ohut filmi valkoista muovia, niin että linssi ei enää näyttäisikään "mustalta" vaan valkoiselta.

   Ollu Tamminen

   Soita nyt vain "korkkarit kattoon -musaa" ja hyvä tulee.

   Kamerat saat pois pelistä riisumalla itsesi alastomaksi ja onanoimalla rankasti oletetun kameran edessä, sellaista materiaalia ei kukaan halua katsella ja kameratkin hajoavat.


 • No, varmaan tulee vielä kommentteja noihin teknisiin kysymyksiin... odotetaan.

  Ollu Tamminen

  • Eipä taida nyt tekninen tieto ihan auttaa. Terveyskeskuksen päivystys voisi olla hyvä paikka aloittaa asian selvittäminen, joka varmaan sitten jatkuu muutaman vuoden ajan suljetulla osastolla....


 • Mitä muuten pitävät sisällään nuo joka kerroksessa porraskäytävässä olevat lukolla varustetut peltiset luukut?

  Ollu Tamminen

  • KGB:n paikallisosaston kerhotilat siellä luukkujen takana luuraavat.


 • Aina tuntuu sama pösilö kommentoivan mun viestejä. Onko tällä keskustelupalstalla ylläpidon mahdollista tehdä jolle kulle piilotetun profiilin käyttäen hyväksi fingerprinting tekniikoita?

  Ollu Tamminen
  Länsi-Suomi

 • Noista kerroksissa olevista lukituista luukuista, kenelläköhän niihin on avaimet, käyköhän sama avain kaikkiin luukkuihin talossa?

  Ollu Tamminen

 • Jos kamerassa tai riistakamerassa on "time lapse" toiminto, se saattaa pitkäänkin räpsiä pysäytyskuvia tietyin väliajoin.

  Mutta onko huoneistossa jokin kamera lähettämässä kuvia jonnekin, tai radiolähetin lähettämässä puheet, sitä voi testata esim. säteilymittarilla. Kesällä juuri näin n. 12-13 euron hintaisen säteilymittarin rautakaupassa. Tarkoitettu mikroaaltouunin säteilyn testaamiseen. Mutta spektri, taajuusalue oli niin suuri, että saattaa ilmaista myös kännykän säteilyn radiotaajuuksilla... Paitsi että joidenkin kännykkäverkkojen taajuudet ovat erittäin korkeita, yli 1000 MHz...

 • Saako omaisuuttaan puolustaa tarvittaessa väkivaltaa käyttäen. Saako tämän tehdä vaikka piilottamalla minkinraudat asuntoonsa kun ei itse ole paikalla?

  Entä voiko omaisuuttaan puolustaa etäyhteyden kautta, esim. saa hälytystekstiviestin asunnoltansa, katsoo valvontakamerasta tilanteen ja kytkee etänä jonkunlaisen "paimenpoika" sähköansan päälle?

  • Jos vajakki-tissu, santtu tai mitä kaikkia vitun hattivatteja niitä on olemassa haluaa välttämättä juosta pahki ovipönkään niin se on niiden oma asia, sitä saa mitä tilaa.

   Ollu Tamminen
   Asuntomurtotieto opiskelija


 • Minunkin asunnossani oli vakoilukamera, rikollinen oli nimennyt sen Wlanin "Tamminen":ksi. Hassu sattuma.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.