Salakuvaus asunnossa

Anonyymi

Ei varmaan tarvitse kysyä että onko laitonta, kaikki ymmärtävät, jopa ne kusipäiset sosiopaatit joka tällaiseen voi syyllistyä.

Suoraan asiaan: kuvauksen on ollut tarkoitus kestää kauan joten kamera varmaankin on yhdistetty verkkovirtaan ja asennettu johonkin kiinteisiin rakenteisiin, vai kuinka kauan kamera voi toimia akun varassa? Aikajänne on kuitenkin ollut useita kuukausia, päälle puolisen vuotta ainakin.

Missä se on? Olen tsekannut yhden kaapiston yläsokkelin, yhden verhosokkelin raon kattoa vasten, lukemattomia muita kaappien rakoja metalli listaa käyttäen. Seinien nurkat, tapettipintoja... Kattoonkin olen tiiraillut, asunto on ylimmässä kerroksessa, mutta katto lienee kuitenkin ontelolaattaa jonka sisälle voisi ujuttaa sähköjohdon kameralle. Jokin pieni reikä sillä kameralla kuitenkin täytyy olla vaikka se ei olisi kuin millinen. IDEOITA?!

Ollu Tamminen

22

56

  Vastaukset

  • Tiedätkö kuvatun vai epäiletkö?

  • Voisiko joku laittaa kameran jalkalistoihin, pelkän mikrofonin kyllä varmaan, mutta minkälaista kuvaa voisi saada niin matalalta, on niitä kyllä kameroita kätketty ristipääruuvin kantaankin, ihan valmiita tehtaalaisia settejä.

   Onko kokemusta erilaisista kameranpaljastimista? Jotkut mallit pyrkivät kai tunnistamaan linssin välkkeen ja toiset taas kameran mahdollisesti käyttämän WiFi-yhteyden. Netistähän näitä voi tilata monestakin paikasta. Tietäisikö joku suomalaisen alan liikkeen?

  • Yleensä täällä saa nopeasti vastauksia teknisiin kysymyksiin, mutta odotellaan rauhassa tositietäjiä paikalle..

   "Jännää" on että tämän kameran täytyy saada virtansa minun asuntoni ulkopuolelta, käytännössä joltain lähinaapurilta. Seinät on paksuja betonielementtejä, menee hitosti aikaa ja meteli on karmea jos meinaa niiden läpi porata reiän.

   Ollu Tamminen

   • Tuollaisia "salaisia agentteja" kuin sinä usein vieraat valtiot tarkkailevat. Oletko tarkistanut hampaittesi paikat, niissä voi olla radiolähetin?

    Radiolaitteiden häirintään suosittelen Kaijaa K:n soittamista täysillä, siinä paatuneinkin agentti saa aivosähkökäyrähäiriön kun "korkkarit lentää kattoon"...


   • Voisiko olla mahdollista että kameran linssin päällä olisi ihan ohuen ohut filmi valkoista muovia, niin että linssi ei enää näyttäisikään "mustalta" vaan valkoiselta.

    Ollu Tamminen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voisiko olla mahdollista että kameran linssin päällä olisi ihan ohuen ohut filmi valkoista muovia, niin että linssi ei enää näyttäisikään "mustalta" vaan valkoiselta.

    Ollu Tamminen

    Soita nyt vain "korkkarit kattoon -musaa" ja hyvä tulee.

    Kamerat saat pois pelistä riisumalla itsesi alastomaksi ja onanoimalla rankasti oletetun kameran edessä, sellaista materiaalia ei kukaan halua katsella ja kameratkin hajoavat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Soita nyt vain "korkkarit kattoon -musaa" ja hyvä tulee.

    Kamerat saat pois pelistä riisumalla itsesi alastomaksi ja onanoimalla rankasti oletetun kameran edessä, sellaista materiaalia ei kukaan halua katsella ja kameratkin hajoavat.

    Arvioitu korvaussumma rikoksen ajalta?


  • No, varmaan tulee vielä kommentteja noihin teknisiin kysymyksiin... odotetaan.

   Ollu Tamminen

   • Eipä taida nyt tekninen tieto ihan auttaa. Terveyskeskuksen päivystys voisi olla hyvä paikka aloittaa asian selvittäminen, joka varmaan sitten jatkuu muutaman vuoden ajan suljetulla osastolla....


  • Mitä muuten pitävät sisällään nuo joka kerroksessa porraskäytävässä olevat lukolla varustetut peltiset luukut?

   Ollu Tamminen

   • KGB:n paikallisosaston kerhotilat siellä luukkujen takana luuraavat.


  • Aina tuntuu sama pösilö kommentoivan mun viestejä. Onko tällä keskustelupalstalla ylläpidon mahdollista tehdä jolle kulle piilotetun profiilin käyttäen hyväksi fingerprinting tekniikoita?

   Ollu Tamminen
   Länsi-Suomi

  • Noista kerroksissa olevista lukituista luukuista, kenelläköhän niihin on avaimet, käyköhän sama avain kaikkiin luukkuihin talossa?

   Ollu Tamminen

  • Jos kamerassa tai riistakamerassa on "time lapse" toiminto, se saattaa pitkäänkin räpsiä pysäytyskuvia tietyin väliajoin.

   Mutta onko huoneistossa jokin kamera lähettämässä kuvia jonnekin, tai radiolähetin lähettämässä puheet, sitä voi testata esim. säteilymittarilla. Kesällä juuri näin n. 12-13 euron hintaisen säteilymittarin rautakaupassa. Tarkoitettu mikroaaltouunin säteilyn testaamiseen. Mutta spektri, taajuusalue oli niin suuri, että saattaa ilmaista myös kännykän säteilyn radiotaajuuksilla... Paitsi että joidenkin kännykkäverkkojen taajuudet ovat erittäin korkeita, yli 1000 MHz...

  • Saako omaisuuttaan puolustaa tarvittaessa väkivaltaa käyttäen. Saako tämän tehdä vaikka piilottamalla minkinraudat asuntoonsa kun ei itse ole paikalla?

   Entä voiko omaisuuttaan puolustaa etäyhteyden kautta, esim. saa hälytystekstiviestin asunnoltansa, katsoo valvontakamerasta tilanteen ja kytkee etänä jonkunlaisen "paimenpoika" sähköansan päälle?

   • Jos vajakki-tissu, santtu tai mitä kaikkia vitun hattivatteja niitä on olemassa haluaa välttämättä juosta pahki ovipönkään niin se on niiden oma asia, sitä saa mitä tilaa.

    Ollu Tamminen
    Asuntomurtotieto opiskelija


  • Minunkin asunnossani oli vakoilukamera, rikollinen oli nimennyt sen Wlanin "Tamminen":ksi. Hassu sattuma.

  • Kannattais varmaan Lavaksenkin tsekkauttaa asuntonsa ja Officensa vakoiluvehkeiden varalta, Olli saattaa hyvinkin olla jo liikkeellä valttikortteja metsästämässä varmuuden vuoksi..

  • Hyvä vedätysaloitus, kyseessä ollut ilmeisesti hyvissä ajoin toimintansa nykytyylillä aloittaneet joulupukin tarkkailijatontut !
   Heidän tekemisistä ei tarvitse Suomi24:llä kommentoida

   • Oletko fatso joskus asunut Oulussa kun se kaupunki esiintyy sun yhteydessä jatkuvasti. J-oulu-pukki ja tsekkihuorat jne. Niin oulu on toki myös paska kaupunki ja sulla on paha fiksaatio ko. tuotokseen, mutta ei niistä nyt enenpää. Eli oletko asunut Oulussa? Loisiminen sukulaisten luona lasketaan myös.


  • Ne lääkkeet.

  • Kevät ja syksy, slloin on vaara joutua esim. ufojen ohjailemaksi palstojen aktivoijaksi !

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   140
   4554
  2. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   129
   4538
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1199