Salakuvaus asunnossa

Anonyymi

Ei varmaan tarvitse kysyä että onko laitonta, kaikki ymmärtävät, jopa ne kusipäiset sosiopaatit joka tällaiseen voi syyllistyä.

Suoraan asiaan: kuvauksen on ollut tarkoitus kestää kauan joten kamera varmaankin on yhdistetty verkkovirtaan ja asennettu johonkin kiinteisiin rakenteisiin, vai kuinka kauan kamera voi toimia akun varassa? Aikajänne on kuitenkin ollut useita kuukausia, päälle puolisen vuotta ainakin.

Missä se on? Olen tsekannut yhden kaapiston yläsokkelin, yhden verhosokkelin raon kattoa vasten, lukemattomia muita kaappien rakoja metalli listaa käyttäen. Seinien nurkat, tapettipintoja... Kattoonkin olen tiiraillut, asunto on ylimmässä kerroksessa, mutta katto lienee kuitenkin ontelolaattaa jonka sisälle voisi ujuttaa sähköjohdon kameralle. Jokin pieni reikä sillä kameralla kuitenkin täytyy olla vaikka se ei olisi kuin millinen. IDEOITA?!

Ollu Tamminen

22

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiedätkö kuvatun vai epäiletkö?

    • Anonyymi

      Voisiko joku laittaa kameran jalkalistoihin, pelkän mikrofonin kyllä varmaan, mutta minkälaista kuvaa voisi saada niin matalalta, on niitä kyllä kameroita kätketty ristipääruuvin kantaankin, ihan valmiita tehtaalaisia settejä.

      Onko kokemusta erilaisista kameranpaljastimista? Jotkut mallit pyrkivät kai tunnistamaan linssin välkkeen ja toiset taas kameran mahdollisesti käyttämän WiFi-yhteyden. Netistähän näitä voi tilata monestakin paikasta. Tietäisikö joku suomalaisen alan liikkeen?

    • Anonyymi

      Yleensä täällä saa nopeasti vastauksia teknisiin kysymyksiin, mutta odotellaan rauhassa tositietäjiä paikalle..

      "Jännää" on että tämän kameran täytyy saada virtansa minun asuntoni ulkopuolelta, käytännössä joltain lähinaapurilta. Seinät on paksuja betonielementtejä, menee hitosti aikaa ja meteli on karmea jos meinaa niiden läpi porata reiän.

      Ollu Tamminen

      • Anonyymi

        Tuollaisia "salaisia agentteja" kuin sinä usein vieraat valtiot tarkkailevat. Oletko tarkistanut hampaittesi paikat, niissä voi olla radiolähetin?

        Radiolaitteiden häirintään suosittelen Kaijaa K:n soittamista täysillä, siinä paatuneinkin agentti saa aivosähkökäyrähäiriön kun "korkkarit lentää kattoon"...


      • Anonyymi

        Voisiko olla mahdollista että kameran linssin päällä olisi ihan ohuen ohut filmi valkoista muovia, niin että linssi ei enää näyttäisikään "mustalta" vaan valkoiselta.

        Ollu Tamminen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisiko olla mahdollista että kameran linssin päällä olisi ihan ohuen ohut filmi valkoista muovia, niin että linssi ei enää näyttäisikään "mustalta" vaan valkoiselta.

        Ollu Tamminen

        Soita nyt vain "korkkarit kattoon -musaa" ja hyvä tulee.

        Kamerat saat pois pelistä riisumalla itsesi alastomaksi ja onanoimalla rankasti oletetun kameran edessä, sellaista materiaalia ei kukaan halua katsella ja kameratkin hajoavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soita nyt vain "korkkarit kattoon -musaa" ja hyvä tulee.

        Kamerat saat pois pelistä riisumalla itsesi alastomaksi ja onanoimalla rankasti oletetun kameran edessä, sellaista materiaalia ei kukaan halua katsella ja kameratkin hajoavat.

        Arvioitu korvaussumma rikoksen ajalta?


    • Anonyymi

      No, varmaan tulee vielä kommentteja noihin teknisiin kysymyksiin... odotetaan.

      Ollu Tamminen

      • Anonyymi

        Eipä taida nyt tekninen tieto ihan auttaa. Terveyskeskuksen päivystys voisi olla hyvä paikka aloittaa asian selvittäminen, joka varmaan sitten jatkuu muutaman vuoden ajan suljetulla osastolla....


    • Anonyymi

      Mitä muuten pitävät sisällään nuo joka kerroksessa porraskäytävässä olevat lukolla varustetut peltiset luukut?

      Ollu Tamminen

      • Anonyymi

        KGB:n paikallisosaston kerhotilat siellä luukkujen takana luuraavat.


    • Anonyymi

      Aina tuntuu sama pösilö kommentoivan mun viestejä. Onko tällä keskustelupalstalla ylläpidon mahdollista tehdä jolle kulle piilotetun profiilin käyttäen hyväksi fingerprinting tekniikoita?

      Ollu Tamminen
      Länsi-Suomi

    • Anonyymi

      Noista kerroksissa olevista lukituista luukuista, kenelläköhän niihin on avaimet, käyköhän sama avain kaikkiin luukkuihin talossa?

      Ollu Tamminen

    • Anonyymi

      Jos kamerassa tai riistakamerassa on "time lapse" toiminto, se saattaa pitkäänkin räpsiä pysäytyskuvia tietyin väliajoin.

      Mutta onko huoneistossa jokin kamera lähettämässä kuvia jonnekin, tai radiolähetin lähettämässä puheet, sitä voi testata esim. säteilymittarilla. Kesällä juuri näin n. 12-13 euron hintaisen säteilymittarin rautakaupassa. Tarkoitettu mikroaaltouunin säteilyn testaamiseen. Mutta spektri, taajuusalue oli niin suuri, että saattaa ilmaista myös kännykän säteilyn radiotaajuuksilla... Paitsi että joidenkin kännykkäverkkojen taajuudet ovat erittäin korkeita, yli 1000 MHz...

    • Anonyymi

      Saako omaisuuttaan puolustaa tarvittaessa väkivaltaa käyttäen. Saako tämän tehdä vaikka piilottamalla minkinraudat asuntoonsa kun ei itse ole paikalla?

      Entä voiko omaisuuttaan puolustaa etäyhteyden kautta, esim. saa hälytystekstiviestin asunnoltansa, katsoo valvontakamerasta tilanteen ja kytkee etänä jonkunlaisen "paimenpoika" sähköansan päälle?

      • Anonyymi

        Jos vajakki-tissu, santtu tai mitä kaikkia vitun hattivatteja niitä on olemassa haluaa välttämättä juosta pahki ovipönkään niin se on niiden oma asia, sitä saa mitä tilaa.

        Ollu Tamminen
        Asuntomurtotieto opiskelija


    • Anonyymi

      Minunkin asunnossani oli vakoilukamera, rikollinen oli nimennyt sen Wlanin "Tamminen":ksi. Hassu sattuma.

    • Anonyymi

      Kannattais varmaan Lavaksenkin tsekkauttaa asuntonsa ja Officensa vakoiluvehkeiden varalta, Olli saattaa hyvinkin olla jo liikkeellä valttikortteja metsästämässä varmuuden vuoksi..

    • Anonyymi

      Hyvä vedätysaloitus, kyseessä ollut ilmeisesti hyvissä ajoin toimintansa nykytyylillä aloittaneet joulupukin tarkkailijatontut !
      Heidän tekemisistä ei tarvitse Suomi24:llä kommentoida

      • Anonyymi

        Oletko fatso joskus asunut Oulussa kun se kaupunki esiintyy sun yhteydessä jatkuvasti. J-oulu-pukki ja tsekkihuorat jne. Niin oulu on toki myös paska kaupunki ja sulla on paha fiksaatio ko. tuotokseen, mutta ei niistä nyt enenpää. Eli oletko asunut Oulussa? Loisiminen sukulaisten luona lasketaan myös.


    • Anonyymi

      Ne lääkkeet.

    • Anonyymi

      Kevät ja syksy, slloin on vaara joutua esim. ufojen ohjailemaksi palstojen aktivoijaksi !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe