Perussuomalaisia syrjitään ja huolella!

Yle ja MTV eivät kutsu opposition suurinta puoluetta, vaan sala hallituspuolueen Kokoomuksen kommentoimaan uutisiin ja keskusteluohjelmiin.

Lehdet kirjoittavat vain uutisia, joissa Perussuomalaisia moititaan ja yritetään tehdä naurunalaisiksi. Yleensä ovat luokkaa vihapuhe.
Oikeudessa tulee vihapuhetuomioita kuin liukuhihnalta, vaikkei vihapuhe ole edes rikos. Nyt SDP pikkupuolueiden tuella aikoo muuttaa sananvapautta.

Julkkikset kuten Krista Kosonen, Vesala ja Baba Lybeck ovat rekrytöity heittämään lokaa perussuomalaisten päälle. SPR on rekrytöinnyt somekontrolleja, jotka tekevät ilmiantoja. Rikosilmoituksia tulee myös liukuhihnalta.

Meillä kaikilla on vaaleissa vain 1 ääni, mutta voimme vaikuttaa myös muuten yhteiskunnassa. Joukkovoima on se joka jyllää, ja rivit on pidettävä tiiviinä.
RKP on kaiken Persuvihan moottori, joten kaikki mikä haiskahtaa ruotsilta on boikotissa. Samoin mediasta Hesari, IS, IL ja MTV. Mikäli Persuvihaajat esiintyvät näissä medioissa älä missään nimessä osta tai katso kanavaa.

RKP:tä lähellä olevat kaupat Stockmann ja Tokmanni on syytä kiertää kaukaa.
Närpiön vihanneksia eikä Ahvenanmaan omenoita tai perunalastuja pidä ostaa.
Fazerin tuotteita tulee vältää epäterveellisinä ja-eettisinä sisältävät palmuöljyä, on myös suomeruotsalainen firma.

Ole tarkka ole isänmaan puolustaja. Mikäli näet SPR:n valmistelevan VOK:ia paikakunnallasi julkaise tieto. Kohta niitä sotilaita taas alkaa valua Suomeen.

36

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mihin sinä pyrit yllyttämällä ihmisiä protesteihin, joihin sinulla ei ole vedenpitävää näyttöä? Haluatko vaan ajaa itsesi Tynkkysen tavoin käräjäsaliin? Omapahan on tietysti vahinkosi, mutta älä poraa sitten, kun tuotokset ovat omissa housuissasi.

      • Anonyymi

        Ja sinäkö tällä KESKUSTELUPALSTALLA olet joku kyttä ja vainoharhainen itse keksityn "vihapuheen" tarkastaja ? Niinkö olet jo globalistina sokeutunut sananvapauden ja demokratian oikeuksille !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sinäkö tällä KESKUSTELUPALSTALLA olet joku kyttä ja vainoharhainen itse keksityn "vihapuheen" tarkastaja ? Niinkö olet jo globalistina sokeutunut sananvapauden ja demokratian oikeuksille !

        Tyhmyydestä sakotetaan vai onko se mielestäsi pikemminkin meriitti?


      • Tynkkynen pääsee otsikoihin, kun on käräjäsaleissa. Hän vetoaa hovioikeuteen ja on taas otsikoissa. Tynkkynesen ei tarvitse enää tehdä vaalityötä ja tuhlata rahaa siihen.
        Halla-aho oli syytteessä ja sai tuomion. Hänen eduskuntavaali budjetti oli muutama satanen.
        Ne hölmöt, jotka tekevät ilmiantoja Tynkkysestä tekevät parasta vaalityötä hänen puolestaan.


    • Ei e mtn haittaa.

      perust ovat kuin Trump.
      Mitö enemmän Trumppia haukutaan ja syrjitään, sitä paremmin hänellä menee.
      Sama Persulalle.

    • Anonyymi

      Väitteesi ei pidä paikkaansa alkuunkaan. Halla-Ahon naama on lähes aina televisioruudussa, kun avaan telkun.

      Yrität perussuomalaiseen tapaan vaan provota, mutta edes sekään ei onnistu.

      • Anonyymi

        Ahaa, sokea vihasi mamuna on näin aamulla vielä laimeaa ja pystyt edes jotenkin keskustelemaan asiallisesti. Kyllä, Halla-ahoa käytetään ruudussa takaamassa edes jonkinlaista yhteiskuntarauhaa, kun perussuomalaisia ei virheellisesti istutettu niiden ansaitsemalle paikalle eli hallitukseen.


      • Halla-aho on myrkkyä taviksille, varsinkin muiden puolueiden kansanedustajille,järkiperäisen ja analyyttisen asioiden osaamisen tähden.Tavallinen autismiin taipuvainen "länkyttäjä" on täysin aseeton Jussin verbaliikan edessä.


    • Perussuomalaiset ovat ahdasmielinen ihmisvihapuolue.

      Kun ennen politiikassa puhuttiin "talouspolitiikkaa", "veropolitiikkaa", "työvoimapolitiikkaa", "sosiaalipolitiikkaa ja "perhepolitiikkaa tai "ulkomaanpolitiikkaa", kohdistuu Persujen puhe aina johonkin ihmisryhmään. Ennen Persuja kaikki puolueet olivat valmiit parantamaan jokaisen Suomessa asuvan olosuhteita, riippumatta puolueesta.

      Persut ovat tuoneet Suomeen vastenmielistä eri ryhmiin kohdistuvaa halveksuntaa. Tämä on hajoittanut suomalaiset . Persujen kohteena on milloin "suvakit" (kuka tietää mikä on suvakki?), "mamut" (tietenkin), "vihervasurit" (järjetön yhdistelmä koska vasemmisto ollut jo yli 100 vuotta), "suomenruotsalaiset" (ruotsalaiset toivat sivistyksen meille) ja tietenkin "sateenkaari" (johon kuuluu ihmisiä joka puolueesta).

      Persut ovat saaneet suomalaiset hajalle. Meillä ei ole enää yhteishenkeä ei yhteenkuuluvuutta. Sellainen meillä on ollut esim. urheilun ja taiteen kautta.

      Taiteen parissa on paljon juuri sateenkaari-ihmisiä. Urheilu kärsii suomalaisesta yhteishengestä, sisusta (joka näyttää karanneen vaikkapa Ruotsiin, Norjaan ja Viroon).

      On inhottavaa kuunnella Persupuhetta, joka lyttää suomalaisia ihmisiä. Olemme jo niin saastuneita tästä puheesta, että emme arvosta itseämme edes niin, että lisääntyisimme ja ylläpitäisimme siten tätä kansaa.

      Se, mitä Persut ovat mielestään tavoitelleet, on kääntynyt itseään vastaan. Suomalaiset eivät enää tykkää itsestään. Persujen nousun myötä suomalaisuus katoaa ja hiipuu. Olemme itsetunnottomia paskiaisia, jotka tappelevat omia ryhmiä vastaan.

      Ja se sateenkaari? Eikös meidän suurin soturimme Mannerheim olisi mielellään marssinut sateenkaarikulkueessa? Ainakin hän oli homoseksuaali.

      • Anonyymi

        Tyyppiesimerkki täysin valheellisesta vihanlietsonnasta. Äärimielisen viherpunikkipopulismin hedelmiä. Mihin tämä roskaväki yrittää viedä Suomea?


      • RKP edustaa vain suomenruotsalaisia. He omistavat koko Suomen. He kontrolloivat mediaa ja kaikkia puolueita Perussuomalaisia lukuunottamatta.
        Mikäli halua, että pieni vähemmistö imee kaiken taloudellisen hyödyn valtiosta.
        Nykyisin heistä rikkaimmat asuvat ulkomailla eivätkä maksa omistuksistaan
        Veroja Suomeen. Tämä on Suomen suurin ongelma.


      • Edusta sellaista globaaliasontaa, joka valmis myymään vaikka äitinsä.Halitaan kaikkia, vaikka ne olisivat tilaisuuden koittaessa valmiit puukottamaan sinua/meitä selkään.


      • Ehkä sinun onni ja autuus on näissä pimpinsilpojien ja lapsimorsimia kannattavien ihmisten paappomisessa.Siinä vaiheessa, kun tämä porukka alkaa käyttämään valtaa, niin homot ja lesbot joutuvat takaisin "kaappiin".Onnea sinulle.


      • Perusnuori kirjoitti:

        RKP edustaa vain suomenruotsalaisia. He omistavat koko Suomen. He kontrolloivat mediaa ja kaikkia puolueita Perussuomalaisia lukuunottamatta.
        Mikäli halua, että pieni vähemmistö imee kaiken taloudellisen hyödyn valtiosta.
        Nykyisin heistä rikkaimmat asuvat ulkomailla eivätkä maksa omistuksistaan
        Veroja Suomeen. Tämä on Suomen suurin ongelma.

        Ei niinku todellisuuden häivääkään? Tutki eri yritysten omistuspohjaa. Tällä tavalla ja tämän tasoisilla uskomuksilla juuri kansaa höynäytetään.

        Tässä tyypillinen Persuprobagandan otos, jonka tarkoitus on loukata ja hajoittaa suomalaista kansaa ja yhteiskuntaa!

        Täällä olevat suomeruotsalaiset ovat asuneet jo niin kauan kuin Suomi on ollut olemassa. Todella kannustavaa kohdella heitä näin. Tämäkin kirjoittaja ei ole kykenenvä edes varjoa muodostamaan Länsirannikon yritteliäiden ihmisten rinnalle.


      • ciccero kirjoitti:

        Ehkä sinun onni ja autuus on näissä pimpinsilpojien ja lapsimorsimia kannattavien ihmisten paappomisessa.Siinä vaiheessa, kun tämä porukka alkaa käyttämään valtaa, niin homot ja lesbot joutuvat takaisin "kaappiin".Onnea sinulle.

        Tässä tekstiä 1960-luvun lestadiolaisnuorelta??!!


    • Anonyymi

      Ehdotan, että Sebastian T kutsutaan MTV3:n aamulähetykseen puolisonsa kanssa keskustelemaan välillä jostain muustakin kuin maahanmuuttoasioista. Esim. sukupuolineutraali avioliitto olisi ajankohtainen aihe. Kyllä persuja pitää tuoda enemmän esille asiallisissa ohjelmissa.

      • Anonyymi

        Aivan mahtava ehdotus. Sebu on ansainnut huomionosoitusta medialta. Ministeriainesta ensi vaalien jälkeen.


    • Anonyymi

      Yle uutisoi, että Puolassa ja Unkarissa on vaalituloksen selvittyä demokratia vaarassa.
      Eiköhä noissa maissa osata äänestää ja valien tulos on hyväksyttävä. Se on demokratiaa.

      Meillä Suomessa ei ole demokratiaa ja Suomi ei nykyisin ole oikeusvaltio, koska täällä oikeuslaitos toimii hallituksen käskyjen mukaan. Tuomitsee vihapuheeksi väitteen että terroristit ovat islamisteja, mikä on totta, mutta ei viherpuna hallituksen mieleen ja ei tuomitse sellaisia kirjoituksia, missä tetään suurimman puolueen kannattajien olevan rasisteja ja natseja.

      Hallitus suunnittelee antaa laittomasti maassa oleville passit, vaikka eivät pysty tarkistamaan laittomien henkilöllisyyttä. Tämä jos mikä on laitonta, mutta oikeuslaitos ei siihen puutu millään tavalla ennakoiden.

    • Anonyymi

      Russia today toivottaa persut tervetulleeksi.

      • Anonyymi

        linkki linkki?


    • Anonyymi

      Äärimielinen viherpunikkipopulismi mädättää tätäkin keskustelua. Roskaväestä uusi suomalainen identiteetti? Ei helvetissä.

      • Anonyymi

        Arvokonservatiivinen fasismi nostelee päätään? Kohta persuleireillä kaasutellaan viherpunikkia kuin juutalaisia aikoinaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvokonservatiivinen fasismi nostelee päätään? Kohta persuleireillä kaasutellaan viherpunikkia kuin juutalaisia aikoinaan?

        Miksi levität valheita Suomen kansalle? No siksi, että se kuuluu vipulaisten äärimieliseen populismiin. Koska teillä ei ole mitään aineksia kitinään, niin sitten kitistään keksittyjen juttujen kanssa. Eikö hävetä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi levität valheita Suomen kansalle? No siksi, että se kuuluu vipulaisten äärimieliseen populismiin. Koska teillä ei ole mitään aineksia kitinään, niin sitten kitistään keksittyjen juttujen kanssa. Eikö hävetä?

        Sehän oli esitetty kysymys, jos et sattunut huomaamaan kysymysmerkkiä perässä. Mutta olihan se melkein odotettavissa, ettei persun maltti riitä noinkaan lyhyeen tekstiin. Voinko tulkita, että asiassa oli totuuden siemen edes ajatustasolla, koska se aiheutti esittämäsi reaktion? Viherpunikkipopulismi, kaikkea te persut mielikuvituksessanne keksittekin.


    • Anonyymi

      Siinäpä sulle ikuinen itkun aihe.

    • Anonyymi

      Vaikka koko maailma nauraa vihervasemmistolaiselle aivopiereskelylle niin vihervasemmiatolainen ei ymmärrä. Kieli poskessa jäniksen kokoinen vaahto leuan alla vipulainen jatkaa meuhkaamista. Huhhuh!

    • Anonyymi

      Avaaja vassaritrolli ja yrittää loata perussuomalaisten mainetta.

      • Anonyymi

        Kyllä perussuomalaiset ovat loanneet maineensa ihan itse.


    • Anonyymi

      Tiedetään jo. Puuttuminen on myös yksi uusavuttomien käyttämä sana tilaisuuden iskiessä .

    • Julkisuus oli se sitten negatiivista tai positiivista hyödytää persuja ja se v...taa ns. vastuullista media.LOL

      • hyödyttää, tämä korjaus pilkunnussijoille.


      • Anonyymi

        Jep jep, persut eivät ole ehkä kykeneviä keskustelemaan eri kanavien suoriin ohjelmiin juuri
        yksioikoisen politiikkansa takia. He päkättäisivät vaan maahanmuutosta ja omasta vieraan-
        pelostaan kyllästymiseen asti, eivätkä juur muista asioista edes ymmäräkään mitään.


    • Anonyymi

      Suomen suurin puolue en kyl ite äänestänyt,en politiikkaan oikeen lankee.Kun puhuu totuuksia eipä saisi.Kyllä seuraan medioita.Sotien jälkeen ollut paljon propagandaa,nyt hyssytellään myös asioista,pitäs puhua oikeilla nimillä.Tää maa on suomi,mutta onko suomea olemassa vuosien päästä?,millainen identiteetti suomella on,historia?kukaan ketään kiinnosta,tavat ,perinteet muuttuu.Ranskassa muutetaan maalle kunnostetaan huonokin talo.Elämässä moni juttu on jokaisen oma valinta.Pidetään suomi asuttuna.Kiinni kaikesta suomalaisesta,työstäkin.Takaisin tehtaat,työt,työpaikkoja,verot alas pikku hiljaa ,suomessa pitää kannattaa tehdä työtä,elää nauttia ,yhteiskunnan palvelut takaisin mitä ne ennen oli! Vaikka jouduttaisi kuntia yhdistämään,kaupunkejakin..Ennen kaikki oli paremmin.Nyt ahneus,ylisuuret pomonpomojen palkat syö,rapauttaa kaiken..Asuminen halvemmaksi,ruoka..jne.Sähkönsiirto ihan alas,ryöstäminen ei ole osa suomea.Vesikin halvemmaksi..Vuokrat.Talojen hinnat kohtuullisiksi.Ilmastonmuutos julkisliikenne erit.maaseuduille kulkemaan ainakin 2kert,päivä.Sitä tuettava,ei mitään junia..Pkseudulla

    • Anonyymi

      Ensin persu sanoo boikotoivansa yleä ja mtv:tä ja sitten valittaa kun nämä eivät noteeraa persuja. Persut ovat aika sekaisin.

    • Pohjoismaisen yhteistyön kokouksista puutuivat Suomen ja Ruotsin suurimmat puolueet. Paikalla olivat turhat pienpuolueet, kuten Vihreät ja RKP.
      Vihreät ovat Ruotsissa micropuolue ja RKP:ltä puuttuu kumppani.
      Mitä virkaa on tällaisilla kokouksilla?

    • Anonyymi

      Persut varmaan siksi osaavat orientoitua maahanmuuttajiin ja tuntevat empatiaa, kun syrjitään?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe