Estrelanvuoristokoira

Anonyymi

Olisiko kellään tietoa rodun nykytilanteesta? Terveys, hermorakenne? Mitä kasvattajaa suosittelisit? Kävin rotuyhdistyksen sivuilla, mutta en kasvattajia löytänyt koko sivustolta enkä pentuasioita muutenkaan, hmm.

Estrela olisi viimeinkin mahdollisuus hankkia, koska rodunvaihto edessä. Ehdottomasti terveys, hyvä hermorakenne ja rodunomaisuus edellä. Kasvattajalla oltava järkeä päässä yhdistelmissä.

Kattelin Steppen Hillin kasvatteja jalostusnetistä, 90% kasvateista kuvattu ja tutkittu erittäin hyvin tuloksin, lähes kaikki A-lonkkaisia, 0-kyynäräisiä ja silmäterveitä. Luonnetesteissäkin käyneitä ja näyttelyissä menestyneitä.

Haluan kuitenkin vertailla kenneleitä ja muutenkin tutkia rodun nykytilannetta, ennen kuin päätä pahkaa ostan. Ja siitä puheenollen, missähän hinnoissa rotu nykyisin pyörii? Ja kyllä - on varaa koiraan ja eläinlääkäriin, mutta periaatteen vuoksi mulla on maksimiostohinta koiralle.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 43
   908
  2. Ota vielä kerran yhteyttä

   Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
   Ikävä
   88
   732
  3. Vieläkin on taikaa...

   Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
   Ikävä
   63
   379