Finlux 43 UHD

Anonyymi

Onko kellään ongelmia ko. tv:n kanssa ? Meillä jumii vähänväliä ja virtajohto irti on ainoa mahdollisuus saada taas toimimaan. Kakehan ei toiminut ollenkaan alunperin. Tallennukset tikulle on ihan mitäsattuu, eli saattaa mennä vaan 15sekunttia, kun pitäs olla esim. 2 tuntia. Kun on sitten katsonut tallenteen, koko telkkari on täysin jumissa taas ja piuha seinästä irti hetkeksi. Takuuseen pitäs lähettää omalla kustannuksella (prisman mukaan) postissa.

1

536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole kokemuksia Finluxista, mutta kylläkin samassa maassa (Turkissa) valmistetuista Finsat-digibokseista. Takuukorjauksia varten voit lain mukaan viedä laitteen ostopaikkaan, eli ilmeisesti Prismaan. Prisma hoitelee laitteeen lähettämisen eteen päin.

      Finsatiani ei saatu parilla korjausyrityksellä toimimaan oikein, mutta kun se kerran oli vaihdettu uuteen, maahantuoja suostui kaupan purkuun ja sain rahani takaisin. Televisiosi elektroniikka voi olla niin sekaisin, ettei televisiostasi tule koskaan toimivaa, ja kaupan purku olisi ainoa järkevä vaihtoehto.

      Tilalle seitsemän vuotta sitten hankkimani Topfield on toiminut ilman vähäisintäkään häiriötä erinomaisesti. Televisioni on kohta neljä vuotta täyttävä Sony. Sekään ei aina toimi täydellisesti, mutta sentään paremmin kuin alkuaikoina, jolloin se vietiin huoltoonkin kerran, koska television merkkivalo syttyi omia aikojaan öisin. Sen jälkeen televisio ei ottanut mitään käskyjä vastaan kaukosäätimellä ennen kuin se oli irrotettu sähköverkosta pariksi minuutiksi.

      Huolto ilmoitti, että vika oli Sonyn tiedossa ja että siihen oli valmisteilla päivityskorjaus. Vahinko, ettei Sonyn televisioita huoltoon lähettäville henkilöille oltu kerrottu asiasta, ja jouduin olemaan ilman televisiota sen vuoksi kaksi viikkoa.

      Joku on näillä palstoilla sanonut, että Sony on paras televisio. Olin aina ajatellut, että mahdollisesti, jos muut ovat vielä huonompia. Nyt tiedän, että ainakin Finlux on huonompi. Itse en olisi nykyisin Turkissa valmistettavaa Finluxia huolinut edes ilmaiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      196
      4592
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      261
      2627
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1391
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1293
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1057
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe