Finlux 43 UHD

Anonyymi

Onko kellään ongelmia ko. tv:n kanssa ? Meillä jumii vähänväliä ja virtajohto irti on ainoa mahdollisuus saada taas toimimaan. Kakehan ei toiminut ollenkaan alunperin. Tallennukset tikulle on ihan mitäsattuu, eli saattaa mennä vaan 15sekunttia, kun pitäs olla esim. 2 tuntia. Kun on sitten katsonut tallenteen, koko telkkari on täysin jumissa taas ja piuha seinästä irti hetkeksi. Takuuseen pitäs lähettää omalla kustannuksella (prisman mukaan) postissa.

1

<50

  Vastaukset

  • Ei ole kokemuksia Finluxista, mutta kylläkin samassa maassa (Turkissa) valmistetuista Finsat-digibokseista. Takuukorjauksia varten voit lain mukaan viedä laitteen ostopaikkaan, eli ilmeisesti Prismaan. Prisma hoitelee laitteeen lähettämisen eteen päin.

   Finsatiani ei saatu parilla korjausyrityksellä toimimaan oikein, mutta kun se kerran oli vaihdettu uuteen, maahantuoja suostui kaupan purkuun ja sain rahani takaisin. Televisiosi elektroniikka voi olla niin sekaisin, ettei televisiostasi tule koskaan toimivaa, ja kaupan purku olisi ainoa järkevä vaihtoehto.

   Tilalle seitsemän vuotta sitten hankkimani Topfield on toiminut ilman vähäisintäkään häiriötä erinomaisesti. Televisioni on kohta neljä vuotta täyttävä Sony. Sekään ei aina toimi täydellisesti, mutta sentään paremmin kuin alkuaikoina, jolloin se vietiin huoltoonkin kerran, koska television merkkivalo syttyi omia aikojaan öisin. Sen jälkeen televisio ei ottanut mitään käskyjä vastaan kaukosäätimellä ennen kuin se oli irrotettu sähköverkosta pariksi minuutiksi.

   Huolto ilmoitti, että vika oli Sonyn tiedossa ja että siihen oli valmisteilla päivityskorjaus. Vahinko, ettei Sonyn televisioita huoltoon lähettäville henkilöille oltu kerrottu asiasta, ja jouduin olemaan ilman televisiota sen vuoksi kaksi viikkoa.

   Joku on näillä palstoilla sanonut, että Sony on paras televisio. Olin aina ajatellut, että mahdollisesti, jos muut ovat vielä huonompia. Nyt tiedän, että ainakin Finlux on huonompi. Itse en olisi nykyisin Turkissa valmistettavaa Finluxia huolinut edes ilmaiseksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Säväyttävä Helen Hunt upeissa bikinikuvissa – tulikuuma näyttelijäkaunotar saa sydämen roihuamaan!
  • Kaljaa ja lonkeroa! Marko ”Mörkö” Anttilan seurue piti kovaa melua!
  • Ovatko nämä järjettömät vatsalihakset tottakaan? Cristiano Ronaldo poseerasi pikkupöksyissään, varjokuva paljastaa Georgina-rakkaan puuhat - kuva!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   727
   16136
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   133
   2424
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   101
   2279
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   1945
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1423