Miksi kaltoinkohtelevan sijaisperheen

Anonyymi

manipuloivien henkilöiden pitäisi antaa "pommittaa" hyvälaatuiseen paikkaan pelastettujen lasten elämää pä'ivittäin puheluilla, kirjeillä, paketeilla, käynneillä. Myös sosiaaliasiamies tuki huonolaatuisen paikan aikuisten lasten ja lapsia kaltoin kohdellun sijaisvanhemman yhteydenpitoa. Huonolaatuinen paikka ei koskaan antanut lasten omien sukulaisten pitää yhteyttä lapsiin, vaan eristi heitä. Miksi heillä olisi pitänyt olla paljon suuremmat oikeudet? Miksi tuolle porukalle annettiin mahdollisuus sapotoida lasten kiintymistä hyvälaatuiseen paikkaan. kaltoin kohtelijoilla oli toki paljon suhteita, mm. poliitikkoihin, virkamiehiin jne. Vaikka olisi suuri taiteilja, ei tulisi olla oikeutta sabotoida lapsten elämää tunkeutumalla muka "äitinä" tai "siskona" tai "tukiperheenä". Nykyksin yksi manipulaattori kertoo julkisuudessa, miten häne kirjettään ei annettu. Ehkä yksi kirje on jäänyt tulematta. Hyvälaatuinen paikka ei näet touiminut eristävästi kuten tuo kammopaikka oli toiminut.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työssäkäyvien köyhyys

   oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
   Maailman menoa
   178
   3531
  2. Eerikäisen postaukset

   Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
   18
   1074