Seis, seis nyt Sanna.

Anonyymi

Karjalan Heilissä oli sinulta Sanna sunnuntaiaamuna kirjoitus, jossa oli pahemman luokan moka. Sinä kirjoitit, että vaikka valtiolla on kolme miljardia velkaa, lisätään rahaa tuottamattomaan kehitysapuun. Voi Sanna hyvä, Suomella on velkaa yli sata miljardia. Ota selvää asioista, ennenkuin haaskaat "mustetta" asiattomuuksiin. Jälleen kerran syyllistyit persumaiseen luettelointiin haukkuessasi, mitä hallitus on tehnyt ja jättänyt tekemättä. Yhtäkään vastausta tekojen oikeellisuudesta ei taaskaan näkynyt. Sanna hyvä, mikään ei ole niin helppoa kuin luetella tehtyjä virheitä, kun ei ole kykyjä ja taitoa tehdä parannusehdotuksia. Et sinä kyllä taida saada puolueeltasikaan rakentavaan yhteistyöhön minkään valtakunnan neuvoja, niin epämääräinen "laumasi" on. Kaikesta huolimatta jäädään odottelemaan itsenäisyyspäivää ja joulua ystävyyden yltäkylläisessä ilmapiirissä.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eiköhän tuon valtion velan tienne jo jokainen ihminen tässä maassa, myös Sanna? Kirjoitusvirheestä on pakko olla kysymys. Tarkistin vielä ja se on syyskuussa 2019 noin 106 257 miljoonaa euroa.

    • Anonyymi

      Eihän tuo nyt mikään iso virhe ole. Kansanedustajana hän on vasta uransa alussa. Muutama sata miljardia ei asioita ratkaise.

    • Anonyymi

      Nämä entisen kansakoulunopen kommentit on aina samankaltaisia.
      Vaaleissa tappio kirvelee edelleen.

    • Anonyymi

      Antikaine itsekin näytti Somessa myöntäneen virheensä.niithän sattuu jokaiselle

    • Anonyymi

      Ihminen on edelleen ihmeellinen otus. Ihminen mahdolistuu kyllä ymmärtämään toistaan, jos tahtoo - ja esim. tässä tapauksessa ymmärtää helposti miten kyseessä on tahaton virhe - ei asian tietämättömyys.

      Itse kyllä ihmettelen miten tänä päivänä on tähän pelleilyyn - toisen väärin ymmärtämiseen varaa? Kun ajattelemme Turkin tekemisiä ja mitä seuraamiksia sillä on, niin todellisuus on, miten maamme eduskunta - hallitus joutuu erittäin vaikeiden asioiden eteen.
      Maamme turvallisuus ja sairaudenhoito vie yhä enemmän verovaroja, jos mielimme pitää edes tällä tasolla puhumattakaan parantamaan sitä. Sanna on erikoisen oikeassa siinä, miten juuri näille sektoreille tulisi saada varoja - ja nopeasti.
      Samaan aikaan Turkin tekemiset näkyvät yhä enemmän eli tämän toiminnan ansioista kurjuus sodan jaloissa olevien lasten , äitien ja vanhusten asema vain pahenee ja hekin tarvitsisivat apua - verovarojamme. Rahavirroista päättäjät joutuvat erittäin vaikeaan asemaan rahoitetaanko maamme sisällä olevia alueita, vaiko koko maailman hädässä olevia ihmisiä. Sodan jaloissa olevia.

      Viitaten viestini ensimmäiseen lauseeseen. Ihmiseen. Asioiden vaikuttamiseen henk. kohtaisella tasolla. Suomalaisten suurin huolenaihe tuntuu olevan; "Voiko Turkkiin lomamatkustella turvallisesti"?
      Jokaisen ihmisen tulisi henk. kohtaisesti kääntää selkänsä Turkin takoudelle - ei keskusteluille Turkin kanssa.
      Jos valtion johto säätä lakeja boikotoimiseen, niin monasti se kiristää valtioiden välejä ja tässäkin tapauksessa Turkki juuri käyttää tätä korttia hyväkseen.
      Mutta, jos sinä/minä/hän päätää peruuttaa kaiken lomamatkailun Turkkiin kuin myös Turkkilaisten tavaroiden ostamisen, niin poliittinen vaikutus / kosto on poissa.
      Vaatii ihmiseltä itseluottamista ja omien aivojensa käyttöä. Vaikuttaa itse elinympäristönsä rakentumiseen.

      m.l

      • Anonyymi

        Kiitos m. l


    • Anonyymi

      Sivusta seuranneena näiden kirjoitusten sisältö lienee yhtä tyhjän kanssa kirjoittipa ne kuka tahansa. Tuskinpa vaalien tulos kirpaisee ketään varsinkaan silloin, ku ei ole äänestänyt ns. hävinneen puolueen edustajaa. Ikävään lopputulokseen johtaa se puolueessa kuin puolueessa, ettei äänimäärällä ole mitään käyttöä. äänet ovat hukkaan heitettyä roinaa.

    • Anonyymi

      milloin kunta vähen vähentää paketti autoista apu miehet olis jo aika kun ajavat kahvi tauolle pitkiä matkoja ei järkee termoritmurit mukaan niin kuin muillakin työn tekijöillä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe