saisinpa pyyhittyä virneen

Anonyymi

saisinpa pyyhittyä virneen ihmisten naamalta jotka avoimesti nauraa minulle ja sairaudelleni.

22

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Et ole sairas, olet vain kokenut kovia.

    • Anonyymi

      Sinulle naurava ihminen kuten muut kaltaisensa ovat hyvin typeriä ja tietämättömiä.
      Ihmisen jolla on kaikki hyvin ja on sinut itsensä kanssa ei ole tarvetta irvistellä eikä nauraa kenellekään. Tämä ei ehkä paljon lohduta
      , mutta hyvä muistaa kuitenkin. Kun ymmärrät, että hänellä on henkilökohtaisessa elämässään jotain vialla ja purkaa vihaansa ja onnettomuuttaan sinuun, on ehkä helpompi nousta tuollaisen yläpuolelle.
      Tiedätkö muuten, että skitsofreniaa on sanottu älykkäiden ihmisten sairaudeksi? Ehkä kuuluisin skitsofreenikko John Forbes Nash Jr. (13. kesäkuuta 1928 Bluefield, Länsi-Virginia – 23. toukokuuta 2015 Gloucester County, New Jersey) Hän oli yhdysvaltalainen matemaatikko ja taloustieteen nobelisti. Hän kehitti 21-vuotiaana talouden peliteorian strategian monen toimijan peleihin. Nashin strategia on nyttemmin otettu monien taloudellisten analyysimallien perustaksi. Niin että jos sairastat, hyvässä seurassa olet!
      Myös lukuisa määrä näyttelijöitä, kirjailijoita, runoilijoita, rock-muusikoita, säveltäjiä jne on diagnosoitu skitsofreenikoiksi.
      Usko itseesi, nouse ilkkujien yläpuolelle ja anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Eivät ne ole suuttumuksesi arvoisia!

      • Anonyymi

        Skitsoissa on kaikenlaisia ihmisiä tarkoitan älykkyyttä. On tyhmiä, keskinkertaisia enemmän älykkäitä. Sairaudethan voivat tulla kelle tahansa, ei katso ammattiin eikä älykkyyteen. Mutta skitsofreenikoilla EI OLE TODETTU mitään enemmän älykkyyttä kuin muillakaan. Yleensä skitsot ovat vähemmän älykkäitä tai keskitasoa. Lääkitys heikentää kongnitiivisia kykyjä, joten dementiaa sitten loppupeleissä.


    • Anonyymi

      Se on ikävää kun useat ihmiset naureskelevat ja virnuilevat, tuijottavat pitkään jos joku on hiemankin eri näköinen kuin joku muu. Nyky-yhteiskunnassa ei ilmeisesti osata olla millään tavalla suvaitsevaisia esim. sairaita ihmisiä kohtaan. Voi niitä naureskelevia raukkoja jos jossain vaiheessa joku heidän omaisensa tai joku muu ihminen lähipiiristä vaikka onnettomuuden takia saa vaurioita ulkokuoreen tai jos joku sairastuu jollain muulla näkyvällä tavalla. Ei taida siinä vaiheessa heillä olla enää hymy ja virne niin herkässä. Sitten tietävät miltä tuntuu kun toiset väheksyvät. On monia asioita joita monet eivät tajua ennenkuin ns. osuu omalle kohdalle.

      • Anonyymi

        Totta puhut, tämä on todella ikävää.
        Hyvä kuitenkin tosiaan muistaa, että ne ihmiset jotka näin käyttäytyvät, eivät voi hyvin itsensä kanssa. Tasapainoinen ja itsensä kanssa turvallinen ja itsensä hyväksyvä ihminen ei tunne tarvettä irvistellä ja naureskella. Se osoittaa suurta henkistä kehittymättömyyttä.


      • Anonyymi

        Ja usein on myös niin että saavat kokea itsekkin avuttomuutensa tavalla tai toisella


    • Anonyymi

      täytyy myöskin ymmärtää että skitsofrenian hoito on naamioitua pakkokuntoutusta, hoitohenkilökunta tietää mikä on normaali suomalainen ihminen, potilas ei sitä tiedä.

      joko lääkkeillä, pottuilulla, keskustelulla?, yms. muokataan ihminen normaaliksi.

      saa nähdä jos hoidot kehittyvät, esim. 5 vuodessa, mikä mahtaa olla kohtaloni silloin, lisää kuntoutusta aika todennäköisesti, lisää liikuntaa (atleettinen ihminen on aika normaali, sitten?) yms.

      täytyy nyt vain odotella hoitojen kehittymistä,olen aika (laiska) sairaudesta johtuvaa se on ikävä kyllä vieläkin.

      no, saa nähdä mikä on kunto 5 vuoden päästä, esim.

      ihmisethän nauravat kaikkea mitä ne eivät tiedä tai luulevat tietävänsä, esimerkiksi jostain ihmisestä.

      ihmiset on vähän yksinkertaisia, tarve pönkittää omaa egoa sairastuneemmalla, ei siinä ole mitään järkeä.

      • Anonyymi

        Kommenttina. Skitsofreenikkoa ei pysty kuntouttamaan. On krooninen sairaus eikä se lääkkeillä parane. Ainoastaan sairauden oireita voidaan hivenen verran helpottaa.

        Ei auta edes postilaatikot eivätkä nilkkurit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommenttina. Skitsofreenikkoa ei pysty kuntouttamaan. On krooninen sairaus eikä se lääkkeillä parane. Ainoastaan sairauden oireita voidaan hivenen verran helpottaa.

        Ei auta edes postilaatikot eivätkä nilkkurit.

        Onko otettu huomioon että vasenkätisillä on erilaisesti toivimat aivot kuin valtaväestöllä jotka ovat oikeakätisiä. Vasenkätisiä diagnosoidaan usein skitsofreenikoiksi. Noitavainoa kenties?


    • Anonyymi

      Totta turisette. Mutta mikä on se normaali? Kuka sen luokittelee ja miten?

    • Anonyymi

      se on ehkä jokaisen sairaanhoitajan tai yms. hoitohenkilökuntaan liittyvä mielipide,
      hoitohenkilökuntahan vaihtuu usein jolloin mielipiteetkin vaihtuvat erittäin usein,
      joku arvostaa liikuntaa, toinen lukemista, yms.

      tai sitten se on kuvaus minkälainen olisi tyypillinen suomalainen ihminen,
      perhe, koira, työ, yms.

      tai ehkä raadollisin kuva siinä on se että, mielenterveyskuntoutujasta koitetaan tehdä nopeasti mahdollsimman työ/opiskelu kykyinen tai painotteinen, missä ei ole järkeä kun miettii kuinka paljon nytkin annetaan potkuja eri ihmisille teollisuudessa.

      keppi/porkkana systeemi, periaatteessa, minulle on melkein puolet elämästäni annettu melkein keppiä, joten ei ole hurraamista itsellä vaikka onkin jossain määrin kuntoutunut.

    • Anonyymi

      Kyllä sitä vähän enemmänkin huvittaa, kun vastaan kävelee isomahainen lihava nainen, kessu suupielessä ja hiukset hujan hajan.

      • Anonyymi

        Mikä tässä sinua huvittaa? Ihmisen huono vointiko? Vai oletko niin paljon parempi ihminen?Minua ei itseäni naurata,jos näen ihmisen,jonka vointi on huono! Miten sinua huvittaa?Taidat olla aika yksinkertainen ihminen?


    • Anonyymi

      Ihmisellä voi olla pinttynyt tapa tulkita kaikki hymyilevät kasvot ilkeämielisiksi virnuiluksi, vaikka moni virnistelee ihan huomaamattaan omissa ajatuksissaan jotain hassua kertomusta muistellen :)

      Nuoret tietysti saattavat tehdä mitä tahansa, ja se kannattaakin lokeroida siihen ihan omaan lokeroonsa, että voivat tehdä mitä tahansa. Kaikenlaista ikävääkin voi tulla vastaan maailmalla, mutta se on kestettävä ja tehtävä sitä mitä haluaa tai mitä itse pitää tehdä. Ne ovat kuitenkin heidän asioitaan.

    • Anonyymi

      kaikenlaista...

    • Anonyymi

      On helppo nauraa jollekin se on tyhjännauramista. Ihmiset näkevät toisessa itsensä. Sivistymättömät ihmiset ovat karikarityyriversioita itsestään ja omistavat kehittymättömän minän ja nauravat lähinnä itselleen.

    • Anonyymi

      Jos joku toiselle pahasta olosta virnuilee, niin kannattaa varmaan jättää hänet omaan arvoonsa. Sellaista ei tee, kuin tyhmät, ja niistä ei kannata välittää!

      Jos joku vaan hymyilee, niin voihan se toki hymyillä omille ajatuksilleen, jotka ei liity suhun tai jonkun kanssa handsfreen välityksellä?

      • Anonyymi

        Kylla osaan erottaa ilkeän virnuilun ja omille jutuille naureskelun.

        Kun ihminen nauraa suoraan minulle ja väheksyy minua ylimielisesti niin hän katsoo silmiin, mutta jos naureskelee omille jutuille nii katsoo poispäin ja ehkä koittaa saada muitakin nauramaan eikä suuttumaan.

        Mulla menee aina pitkään että saan rauhoitettua itseni ja vihan pois kun joku suoraan virnuilee päin naamaa jonkun asian yhteydessä missä en muka ole riittävän hyvä esim.


      • Anonyymi

        Mä tykkään nauraa kun ihmisiä kuolee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä tykkään nauraa kun ihmisiä kuolee.

        Manipuloivat toimittajat ansaitsevat kivuliaan kuoleman.


    • Anonyymi

      Kyllä on niin että jos on esim. työyhteisössä jossa on paljon ylöspäin pyrkimistä niin toiminta on välillä erittäin raadollista. Jos jollakin on heikkouksia niin niistä kyllä puhutaan ihan sen henkilön kuullen. Se on erittäin alkukantaista toimintaa mitä on kaikissa laumahierarkioissa. Herkkä ja kiltti ja älykäs ihminen voi olla sellainen joka viihtyy paljon esim. kirjojen parissa, eikä lähipubissa, joten hän ei näe maailmaa siten kuin idiootti näkee. Mutta jos aikoo esim. rakentaa itselleen uraa jossakin korporaatiossa, pitää osata nähdä maailma myös siten kuin idiootti sen näkee. Jos on rahaa paljon tai voi muusta syystä elellä vaikka yksikseen kuten mielii, niin sellaisesta ei tarvitse välittää ja voi keskittyä olemaan kiltti ja ajattelemaan mukavia asioita. Tarvitaan tosi paljon rohkeutta jos haluaa pärjätä maailmassa ja sitä voi kehittää. Pitää opetella ajatustapoja, miten epämukavasta asiasta tuleekin epämukavuudestaan huolimatta asia joka kannattaa ja jonka haluaa tehdä. Kärsimys vahvistaa ja koulii ihmistä ja tekee siitä vahvemman, kunhan jatkaa eteenpäin kaikesta huolimatta. Pitää tehdä omasta elämästään sellainen että tietää, että muiden pahat sanat eivät vaikuta elämäni peruspilareihin millään tavalla. Pitää keskittyä omiin vahvuuksiinsa ja niiden kehittämiseen. Suosittelen Jordan Petersonin videoiden kuuntelua youtubesta. Hän puhuu paljon näistä asioista paljon kirkkaammin kuin minä voisinkaan. Jos joku sanoo sinusta jotain pahaa, et ole menettänyt mitään, ellet ole samaa mieltä. Rakenna muuri itsesi ja pahaa puhuvan väliin. Teillä ei tarvitse olla mitään yhteistä, eikä mitään tekemistä toistenne kanssa. Hän kohtaa kyllä oikeutensa ennenpitkää.

      • Anonyymi

        Sun pitää ymmärtää ettet ole minua viisaampi.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe