Hevonen katsoo Ninnaa perään

Anonyymi

-Tiedätkö, meidän Blacky on muuttunut ihan kummalliseksi, naapuri huikkasi olkansa yli. Heidän keskustelunsa jäi yleensä hein tasolle, mutta tänään Omistaja puhui muutaman sanasen heidän törmätessään toisiinsa.
-Puhtia riittäisi entiseen tapaan sen näkee kilometrin päähän. Ei vain rupea astumaan. Hankala otus, alkaa mennä hermot sen oikkujen kanssa.
Ninna hymyili sisäänpäin. Pokerinaamalla hän tokaisi, että oletko ajatellut myyntiä.
-Tietysti hinta on varmaan tässä tapauksessa alhainen kun sille ei ole siitoskäyttöä...
Juttu jatkui ja lopputulemana sovittiin myyntineuvotteluista.
Ninna istui pöydän ääressä, eikä meinannut tajuta aamun tapahtumia. Hän oli mennyt tarjoamaan pikkusumman huvikseen ja myyjä olikin tarttunut tarjoukseen.
Kohta ori käyskentelisi hänen pihallaan.
Ajatus sai Ninnan vatsan solmuun. Hän tiesi, ettei voinut miettiä mitään muuta ennen kuin hevonen seisoisi hänen edessään.

Loputtomilta tuntuvien päivien jälkeen hevosauto ajoi pihaan ja poistui.
Ori kuopi maata levottomana Ninnan edessä. Se haistoi makean tuoksun joka syöksi muistoja penikseen. Riemukas ahtautuminen ja lantion nykytys tytön jalkojen välissä. Räjähtävä kiima ja tyhjentyminen.
Ori kävi selvästi kuumana häneen.
Kyrpä kovana se tuli kiinni tyttöön ja alkoi nuolla kaula-aukosta puristuvia tissejä. Se haistoi kai öljyn jota tyttö oli sivellyt rintoihinsa juuri äsken.
Oli syy mikä tahansa uros kävi puuhaan hanakasti. Kieli katosi rintojen väliin. Se yritti ulottua nänneihin mutta ei ylettänyt.
Ninnalle tuli kiire päästä paidasta eroon. Terhakat rinnat pompahtivat vapauteen ja seisoivat ylväinä nännit kiimaisina. Näky olisi saanut miehen kuin miehen himokkaaksi.
Uros hamusi paljasta ihoa. Se alkoi liu’uttamaan kieltään pitkin palloja ja jokainen lipaisu herautti tyttöä märemmäksi. Nännit huusivat niin kipeästi kosketusta, että veri pakkautui niihin.
-Ei hitto, käy jo kiinni!
Ninna ohjasi turvan oikeaan kohtaan. Hän aikoi opettaa miten toimia, mutta yhtäkkiä viiltävä nautinto jäykisti hänet paikoilleen.
-Aaaah. Siis vittu, aa...Oi joi...Älä vaan lopeta, nuole niitä vielä, vitussaa tuntuu niin hyvältä, että saatana laukeen kohta...
Rytmikäs latkiminen säteili suoraan pilluun.
Kun tytön hermopisteitä oli ärsytetty tarpeeksi tuli pakottava tarve saada lisää. Niin orillakin, tytön huudahtelu kutitti kasseissa siihen malliin, että hevonen liikehti jo tuskastuneena.
Tyttö polvistui ja tarttui himokkaasti sauvaan. Hän veteli edestakaisin käsivartensa mittaista parrua. Välillä hän myös hieroi nännejä terskalla, pahensi panetustaan tahallaan.
Hevonen hörisi taitavassa käsittelyssä. Miehet lajiin katsomatta sai takuunvarmasti kiimaiseksi rivakalla runkkaamisella.
Ninna kuoriutui housuistaan. Kimmoisat pakarat pyöristyivät houkuttelevasti kun tyttö kumartui ottamaan kengät pois. Ninna oli tietämättään nussimisasennossa.
Ori ei voinut enää odotella, runkkaaminen oli virittänyt sen äärimmilleen. Uros kaatoi pahaa-aavistamattoman tytön terassinaitaa vasten. Ninna katsoi hädissään olkansa yli kuin ori kohosi hänen päälleen.
-Aa...Ei näin! Musertaako se mut alleen! Naiko puhki?
Sojottava elin tökki tytön selkää, välillä katosi yhteenpuristuneiden reisien väliin. Ninna rauhoitteli itseään. Olihan hänet jo korkattu. Jos rentoutuisi, ei satuttaisi itseään.
Ori etsi kangellaan pillureikää. Koska se oli vieläkin pieni oli vaikeaa osua oikeaan paikkaan.
Ninna alkoi jo odottaa kiimaista tunkeutumista. Lopulta hän ujutti kätensä taaksepäin ja asetteli mulkun huulille.
-Aargh!
Yhdellä rivakalla työnnöllä hevonen upposi tyttöön. Punaisen usvan läpi Ninna näki hurjistuneet silmät ja puuskuttavat sieraimet. Ori huusi aina työntyessään. Matka vitun läpi oli taivaallinen. Jokainen mulkun hermonpää herkutteli ja lantio nytkyi. Mutta vittua piti saada vielä enemmän, mieluiten palleja myöten.
Hevonen nykytti itseään sinnikkäästi painaen. Ninna tunsi miten pikkuhiljaa valtava mela raivasi tietään hänen sisällään. Tunne oli uskomaton!
-Tuolle taikasauvalle ei riitä mikään ja se kairaa vaan syvemmälle...Oih...Vittu... Itsekäs mulkku! Mut tuo nussii mutkin samalla taivaisiin...
Hevonen pani kuin hullu. Jos joku olisi katsonut vierestä, olisi hieraissut silmiään.
Melkein metrinen mulkku upposi rytmikkäästi ihmiseen, puolella varrellaan. Ori otti haltuunsa pillun ja sen omistajan. Minne asti sauva ylsikään? Sen täytyi hakata jo rinnassa saakka!
Tie huulilta sydänalaan oli loputon.
Otus vetäytyi melkein reiälle ja puski sitten ahneesti kymmeniä senttejä pilluun.
Nyt uros oli koko mitaltaan tytössä. Hevonen nauliutui paikoilleen, koska nautinto oli kestämätön. Se tipahti himon syövereihin ja tajunta keskittyi joka puolelta kiristävään onkaloon. Hermopäät kipinöivät ja säteilivät kyrvästä kaikkialle kehoon. Eläin nytkytti neljä, viisi kertaa juurta myöten ruiskiessaan tytön sisuksiin.

13

1540

  Vastaukset

  • Mutta Ninnan nälkää ei ollut vielä tyydytetty.
   Tyttöä harmitti. Ori keskittyi syömään ruohoa. Limavana valui kullin päästä, mutta sitä ei voinut verratakaan tulvaan tytön jalkovälissä.
   Miespuoleiset on aina tuollaisia kyrpiä, Ninna kiukutteli. Kun lastit on lennätetty, niitä ei enää kiinnosta.
   -Mutta saa pistää sen seisomaan uudelleen, mä istun päälle ja hyppään ratsaille!
   Ninna mietti hetken. Pillu sykki valmiina ja panetus oli todella kova. Vitun seinämät kuristuivat toisiaan vasten koska ne huusivat saada tarttua johonkin. Persereikäkin supisteli.
   Hetkonen! Perse... Mitähän ori tykkäisi siitä? Luultavasti se ei taaskaan kestäisi kauaa. Ninnan persettä alkoi pakottaa härski ajatus. Olisikohan se liian raffia, kestäisikö paikat? Toisaalta kaiken järjen mukaan hänen olisi jo pitänyt kuolla sisäiseen verenvuotoon. Tämä taitaa olla unta.

   • Oli unta tai ei, Ninna lähestyi hevosta ja roikkuvaa lerssiä. Hän tarttui varteen ja hieroi spermalimaa itseensä. Ori ei keskeyttänyt puuhiaan.
    -Helvetti, en ala kyllä runkkaamaan etkä saa suuhoitoakaan, itsekäs mulkku!
    Nyt MÄ aion ottaa susta mitä irtoo...
    Ninna haki pari heinäpaalia ja asettui makaamaan hevosen mahaa vasten, jalat molemmin puolin kylkiä. Hän ohjasi velton sauvan kohti persereikäänsä. Pilluun sen olisi voinut upottaa helpommin. Vaati ähkimistä ennenkuin terskan sai reiän päälle. Hän alkoi painaa letkua huolella rasvattuun anukseensa. Sinne se tungettiin puoliväkisin. Sulkijalihakset vastustelivat, mutta kun tyttö rentoutti itsensä, kipu laantui.
    Hän kuulosteli tuntemuksiaan. Se oli tosiaan hänen suolessaan! Mulkun ympärysmitta kiristi hänen persettään. Tyttö ulahti ja nosti lantiotaan varovasti. Hän sai munaa lisää ja saisi sen verran kuin haluaisi!
    Hän nosteli ja laski lantiotaan, liikutteli mulkkua piukassa suolessaan.
    Ah, kun tuntui hyvältä. Hidas rytmi, eikä liian syvälle. Hän rakasti sitä mitä teki.
    Hevonen nosti päätään. Sen kulli lähetti taas viestejä nautinnon tuntemuksesta. Jalkojen välissä siellä mihin hän ei nähnyt, oli ihana paikka. Joku liikutteli kyrpää siellä ja kiihotti häntä.
    Ninna tunsi miten patukka suureni täydessä perseessä. Jälleen toteutui mikä aiemminkin, hänen kehonsa mukautui.
    Hänen suoltaan täytettiin vauhdilla. Tunne oli uskomaton, koveneva mulkku anuksessa sai hänet voihkimaan ja huohottamaan kiimassaan:
    -Aaa...Sairaalloisen rivoa...Hevosen mulkku mun perseessä. Ja se tekee musta hullun kiimaisen...Tuo kanki, se vaan on mun kultakimpale ja se saa mut laukeemaan uudestaan ja uudestaan...
    Hevonen notkisti lannettaan ja tyttö vastaanotti työnnöt. Ne takoivat suolessa ihanasti, ja kyrpäkin kasvoi koko ajan. Molemmat nauttivat täysin palkein.
    Työntö, toinen, viides, kymmenes. Tyttö retkahti kuin riepunukke aina orin sukeltaessa häneen. Hän rakasti olla pieni naaras, raavaan uroksen himon kohde.
    Perseessä soutava parru liukastui pillumehuista, molemmat reiät ja onkalot supistelivat. Klitoris kohosi hupustaan esiin ja huusi kosketusta. Tyttö antoi mulkun viedä hänet melkein rajalle. Noin, noin ja noin...Ihana paine, sähköinen hankaus suolen seinämiin...
    -En kestä kauaa. Mä tulisin kyllä koskematta klittaan, mutta kohta päästän himoni valloilleen....Ooo....Aaaa. Himokas kyrpä, ei oo makeempaa!
    Tyttö lähti täyttä liukua kohti orgasmia. Hevosen korahduksista saattoi päätellä milloin onkalo supistui. Ja se alkoi sykkimään nopeammin ja nopeammin. Ninna ei voinut odottaa. Käsi sukelsi villiin tanssiin jalkovälissä. Sormet livahtivat nautinnosta kiristyneeseen pilluun.
    -Aaaaa. Mä tuuun ja se laukee kohta mun perseeseen, ihanaa!
    Tyttö piehtaroi hevosen työntöjen rytmissä. Ori antoi hänelle aisaa auliisti, sillä senkin nautinto oli lähes huipussaan.
    Se nylkytti itseään Ninnaan kiihtyvällä vauhdilla. Jokainen työntö suolen pohjassa sysäsi lähemmäs kliimaksia.
    Tyttö puristi hevosen kylkiä reisillään kun hänen persettään seivästettiin.
    Ori oli tulossa juuri. Tällä kertaa munissa säkenöi vielä voimakkaammin,
    sen aiheutti persereikä, johon oli ihana tunkeutua. Se oli sametinpehmeä, mutta napakka. Se kietoi kalun hyväilyynsä ja silitti sitä joka paikasta, välillä suomi ihanasti ja toisinaan kitka oli viedä järjen.
    Nämä yhdessä johtaisi vääjäämättömästi seksuaaliseen laukeamiseen. Tytön pillumehut valuivat persereikää työstävälle kyrvälle. Himokkaat maiskahdukset täyttivät ilman.
    Ninna vaikeroi kiimansa kourissa, ori hirnui pannessaan parastaan.
    -Ai saatana...Aaaa...Ihanaa! Lisää!
    Ori horjahteli kun lastit lähtivat liikkeelle. Se ankkuroi itsensä tytön perseeseen tai ties minne, kyrpä oli kahvaa myöten Ninnassa. Olisiko se koskaan pannut näin paljon voimaa tunkeutumiseen kuin nyt.
    Hevonen ampui paineella tytön suoleen.
    Persereikä puristi laukeavaa mulkkua ja herutti viimeisetkin pisarat. Ori vapisi tyhjentyneenä ja ymmällään mitä oikein tapahtui. Tyttö retkotti paalien päällä velttona pienenevä muna edelleen perseessään.
    Ninnalla oli silmät kierossa eikä hän tokenisi vähään aikaan. Hän sulki silmänsä ja nautti lempeistä aalloista, jotka tuudittivat äskeisen myrskyn jälkeen.
    Himo nousisi taas. Nyt oli aika levätä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oli unta tai ei, Ninna lähestyi hevosta ja roikkuvaa lerssiä. Hän tarttui varteen ja hieroi spermalimaa itseensä. Ori ei keskeyttänyt puuhiaan.
    -Helvetti, en ala kyllä runkkaamaan etkä saa suuhoitoakaan, itsekäs mulkku!
    Nyt MÄ aion ottaa susta mitä irtoo...
    Ninna haki pari heinäpaalia ja asettui makaamaan hevosen mahaa vasten, jalat molemmin puolin kylkiä. Hän ohjasi velton sauvan kohti persereikäänsä. Pilluun sen olisi voinut upottaa helpommin. Vaati ähkimistä ennenkuin terskan sai reiän päälle. Hän alkoi painaa letkua huolella rasvattuun anukseensa. Sinne se tungettiin puoliväkisin. Sulkijalihakset vastustelivat, mutta kun tyttö rentoutti itsensä, kipu laantui.
    Hän kuulosteli tuntemuksiaan. Se oli tosiaan hänen suolessaan! Mulkun ympärysmitta kiristi hänen persettään. Tyttö ulahti ja nosti lantiotaan varovasti. Hän sai munaa lisää ja saisi sen verran kuin haluaisi!
    Hän nosteli ja laski lantiotaan, liikutteli mulkkua piukassa suolessaan.
    Ah, kun tuntui hyvältä. Hidas rytmi, eikä liian syvälle. Hän rakasti sitä mitä teki.
    Hevonen nosti päätään. Sen kulli lähetti taas viestejä nautinnon tuntemuksesta. Jalkojen välissä siellä mihin hän ei nähnyt, oli ihana paikka. Joku liikutteli kyrpää siellä ja kiihotti häntä.
    Ninna tunsi miten patukka suureni täydessä perseessä. Jälleen toteutui mikä aiemminkin, hänen kehonsa mukautui.
    Hänen suoltaan täytettiin vauhdilla. Tunne oli uskomaton, koveneva mulkku anuksessa sai hänet voihkimaan ja huohottamaan kiimassaan:
    -Aaa...Sairaalloisen rivoa...Hevosen mulkku mun perseessä. Ja se tekee musta hullun kiimaisen...Tuo kanki, se vaan on mun kultakimpale ja se saa mut laukeemaan uudestaan ja uudestaan...
    Hevonen notkisti lannettaan ja tyttö vastaanotti työnnöt. Ne takoivat suolessa ihanasti, ja kyrpäkin kasvoi koko ajan. Molemmat nauttivat täysin palkein.
    Työntö, toinen, viides, kymmenes. Tyttö retkahti kuin riepunukke aina orin sukeltaessa häneen. Hän rakasti olla pieni naaras, raavaan uroksen himon kohde.
    Perseessä soutava parru liukastui pillumehuista, molemmat reiät ja onkalot supistelivat. Klitoris kohosi hupustaan esiin ja huusi kosketusta. Tyttö antoi mulkun viedä hänet melkein rajalle. Noin, noin ja noin...Ihana paine, sähköinen hankaus suolen seinämiin...
    -En kestä kauaa. Mä tulisin kyllä koskematta klittaan, mutta kohta päästän himoni valloilleen....Ooo....Aaaa. Himokas kyrpä, ei oo makeempaa!
    Tyttö lähti täyttä liukua kohti orgasmia. Hevosen korahduksista saattoi päätellä milloin onkalo supistui. Ja se alkoi sykkimään nopeammin ja nopeammin. Ninna ei voinut odottaa. Käsi sukelsi villiin tanssiin jalkovälissä. Sormet livahtivat nautinnosta kiristyneeseen pilluun.
    -Aaaaa. Mä tuuun ja se laukee kohta mun perseeseen, ihanaa!
    Tyttö piehtaroi hevosen työntöjen rytmissä. Ori antoi hänelle aisaa auliisti, sillä senkin nautinto oli lähes huipussaan.
    Se nylkytti itseään Ninnaan kiihtyvällä vauhdilla. Jokainen työntö suolen pohjassa sysäsi lähemmäs kliimaksia.
    Tyttö puristi hevosen kylkiä reisillään kun hänen persettään seivästettiin.
    Ori oli tulossa juuri. Tällä kertaa munissa säkenöi vielä voimakkaammin,
    sen aiheutti persereikä, johon oli ihana tunkeutua. Se oli sametinpehmeä, mutta napakka. Se kietoi kalun hyväilyynsä ja silitti sitä joka paikasta, välillä suomi ihanasti ja toisinaan kitka oli viedä järjen.
    Nämä yhdessä johtaisi vääjäämättömästi seksuaaliseen laukeamiseen. Tytön pillumehut valuivat persereikää työstävälle kyrvälle. Himokkaat maiskahdukset täyttivät ilman.
    Ninna vaikeroi kiimansa kourissa, ori hirnui pannessaan parastaan.
    -Ai saatana...Aaaa...Ihanaa! Lisää!
    Ori horjahteli kun lastit lähtivat liikkeelle. Se ankkuroi itsensä tytön perseeseen tai ties minne, kyrpä oli kahvaa myöten Ninnassa. Olisiko se koskaan pannut näin paljon voimaa tunkeutumiseen kuin nyt.
    Hevonen ampui paineella tytön suoleen.
    Persereikä puristi laukeavaa mulkkua ja herutti viimeisetkin pisarat. Ori vapisi tyhjentyneenä ja ymmällään mitä oikein tapahtui. Tyttö retkotti paalien päällä velttona pienenevä muna edelleen perseessään.
    Ninnalla oli silmät kierossa eikä hän tokenisi vähään aikaan. Hän sulki silmänsä ja nautti lempeistä aalloista, jotka tuudittivat äskeisen myrskyn jälkeen.
    Himo nousisi taas. Nyt oli aika levätä.

    Kiinnostaisi kuulla lisää kommentteja. Onko toivomuksia?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiinnostaisi kuulla lisää kommentteja. Onko toivomuksia?

    Jos kommentoin lupaatko kirjoittaa lisää?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiinnostaisi kuulla lisää kommentteja. Onko toivomuksia?

    Mahtavaa luettavaa. Lisää hevosiin liittyvää vaan, niin harvinaisia suomenkieliset hevostarinat kuitenkin ovat


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos kommentoin lupaatko kirjoittaa lisää?

    Jep. :D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mahtavaa luettavaa. Lisää hevosiin liittyvää vaan, niin harvinaisia suomenkieliset hevostarinat kuitenkin ovat

    Tulossa on...Vielä kovempaa settiä. :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tulossa on...Vielä kovempaa settiä. :)

    Hienoa, odotellaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tulossa on...Vielä kovempaa settiä. :)

    Uh-huh... että vieläkin kovempaa settiä tulossa...? ;-)
    t: Pervo-mies


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oli unta tai ei, Ninna lähestyi hevosta ja roikkuvaa lerssiä. Hän tarttui varteen ja hieroi spermalimaa itseensä. Ori ei keskeyttänyt puuhiaan.
    -Helvetti, en ala kyllä runkkaamaan etkä saa suuhoitoakaan, itsekäs mulkku!
    Nyt MÄ aion ottaa susta mitä irtoo...
    Ninna haki pari heinäpaalia ja asettui makaamaan hevosen mahaa vasten, jalat molemmin puolin kylkiä. Hän ohjasi velton sauvan kohti persereikäänsä. Pilluun sen olisi voinut upottaa helpommin. Vaati ähkimistä ennenkuin terskan sai reiän päälle. Hän alkoi painaa letkua huolella rasvattuun anukseensa. Sinne se tungettiin puoliväkisin. Sulkijalihakset vastustelivat, mutta kun tyttö rentoutti itsensä, kipu laantui.
    Hän kuulosteli tuntemuksiaan. Se oli tosiaan hänen suolessaan! Mulkun ympärysmitta kiristi hänen persettään. Tyttö ulahti ja nosti lantiotaan varovasti. Hän sai munaa lisää ja saisi sen verran kuin haluaisi!
    Hän nosteli ja laski lantiotaan, liikutteli mulkkua piukassa suolessaan.
    Ah, kun tuntui hyvältä. Hidas rytmi, eikä liian syvälle. Hän rakasti sitä mitä teki.
    Hevonen nosti päätään. Sen kulli lähetti taas viestejä nautinnon tuntemuksesta. Jalkojen välissä siellä mihin hän ei nähnyt, oli ihana paikka. Joku liikutteli kyrpää siellä ja kiihotti häntä.
    Ninna tunsi miten patukka suureni täydessä perseessä. Jälleen toteutui mikä aiemminkin, hänen kehonsa mukautui.
    Hänen suoltaan täytettiin vauhdilla. Tunne oli uskomaton, koveneva mulkku anuksessa sai hänet voihkimaan ja huohottamaan kiimassaan:
    -Aaa...Sairaalloisen rivoa...Hevosen mulkku mun perseessä. Ja se tekee musta hullun kiimaisen...Tuo kanki, se vaan on mun kultakimpale ja se saa mut laukeemaan uudestaan ja uudestaan...
    Hevonen notkisti lannettaan ja tyttö vastaanotti työnnöt. Ne takoivat suolessa ihanasti, ja kyrpäkin kasvoi koko ajan. Molemmat nauttivat täysin palkein.
    Työntö, toinen, viides, kymmenes. Tyttö retkahti kuin riepunukke aina orin sukeltaessa häneen. Hän rakasti olla pieni naaras, raavaan uroksen himon kohde.
    Perseessä soutava parru liukastui pillumehuista, molemmat reiät ja onkalot supistelivat. Klitoris kohosi hupustaan esiin ja huusi kosketusta. Tyttö antoi mulkun viedä hänet melkein rajalle. Noin, noin ja noin...Ihana paine, sähköinen hankaus suolen seinämiin...
    -En kestä kauaa. Mä tulisin kyllä koskematta klittaan, mutta kohta päästän himoni valloilleen....Ooo....Aaaa. Himokas kyrpä, ei oo makeempaa!
    Tyttö lähti täyttä liukua kohti orgasmia. Hevosen korahduksista saattoi päätellä milloin onkalo supistui. Ja se alkoi sykkimään nopeammin ja nopeammin. Ninna ei voinut odottaa. Käsi sukelsi villiin tanssiin jalkovälissä. Sormet livahtivat nautinnosta kiristyneeseen pilluun.
    -Aaaaa. Mä tuuun ja se laukee kohta mun perseeseen, ihanaa!
    Tyttö piehtaroi hevosen työntöjen rytmissä. Ori antoi hänelle aisaa auliisti, sillä senkin nautinto oli lähes huipussaan.
    Se nylkytti itseään Ninnaan kiihtyvällä vauhdilla. Jokainen työntö suolen pohjassa sysäsi lähemmäs kliimaksia.
    Tyttö puristi hevosen kylkiä reisillään kun hänen persettään seivästettiin.
    Ori oli tulossa juuri. Tällä kertaa munissa säkenöi vielä voimakkaammin,
    sen aiheutti persereikä, johon oli ihana tunkeutua. Se oli sametinpehmeä, mutta napakka. Se kietoi kalun hyväilyynsä ja silitti sitä joka paikasta, välillä suomi ihanasti ja toisinaan kitka oli viedä järjen.
    Nämä yhdessä johtaisi vääjäämättömästi seksuaaliseen laukeamiseen. Tytön pillumehut valuivat persereikää työstävälle kyrvälle. Himokkaat maiskahdukset täyttivät ilman.
    Ninna vaikeroi kiimansa kourissa, ori hirnui pannessaan parastaan.
    -Ai saatana...Aaaa...Ihanaa! Lisää!
    Ori horjahteli kun lastit lähtivat liikkeelle. Se ankkuroi itsensä tytön perseeseen tai ties minne, kyrpä oli kahvaa myöten Ninnassa. Olisiko se koskaan pannut näin paljon voimaa tunkeutumiseen kuin nyt.
    Hevonen ampui paineella tytön suoleen.
    Persereikä puristi laukeavaa mulkkua ja herutti viimeisetkin pisarat. Ori vapisi tyhjentyneenä ja ymmällään mitä oikein tapahtui. Tyttö retkotti paalien päällä velttona pienenevä muna edelleen perseessään.
    Ninnalla oli silmät kierossa eikä hän tokenisi vähään aikaan. Hän sulki silmänsä ja nautti lempeistä aalloista, jotka tuudittivat äskeisen myrskyn jälkeen.
    Himo nousisi taas. Nyt oli aika levätä.

    On hyvä!! Lisää näitä!!


  • Hieno tarina, nautinnollinen.

   • Juu, onhan tuossa tarinassa kiimaa ja rivoutta aikaslailla... tuo oriin aisa lienesi itselle aivan liian iso, mutta kumpa sitä pääsisi sen sopivan kokoisen uroskoiran astumaksi...
    t: Pervo-mies


  • Polttelee

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   368
   4250
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   152
   4159
  3. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   84
   3734
  4. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   219
   2518
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2275